De lesauto is erg fijn om in te rijden, de instructeur (Albert) is bedreven in zowel sociaal als theoretisch gebied.
Voor het in aanmerking komen van de opleiding van Ezendam, hoef je alleen maar te bellen. Dan wordt alles al gelijk voor je geregeld. Voor vragen en/of problemen is het ook altijd mogelijk om te bellen. Al met al een echt professioneel bedrijf met uitgebreide opleidingen
Vriendelijke instructeurs, Goede begeleiding tijdens rijles Flexibel met rijles dagen en tijden. Kortom: geld waard voor wat je er voor terug krijgt.
Ik heb tussendoor een wisseling van instructeur gehad, en heb beide instructeurs als ontzettend goeie en vakkundige instructeurs ervaren. Elke rijles stap voor stap nieuwe dingen geleerd en in één keer geslaagd!!
Ik heb een super gezellige maar leerzame tijd gehad tijdens het lessen voor mijn auto rijbewijs. Mijn rij-instructrice was Tessa Spanjer een super gezellige maar serieuze vrouw. Tessa heeft mij goed geholpen en advies gegeven bij de dingen die ik lastig/spannend vond. Ik heb met plezier in de auto gezeten elke les weer opnieuw. Tessa vraagt altijd aan het einde van de les hoe je zelf vond dat het ging en vervolgens zegt ze hoe zij het vond gaan. Ik denk dat dit een hele goeie manier is om terug te kijken op een rijles en je fouten minder snel opnieuw te maken. Houd je van een gezellig gesprek, maar ook van een duidelijke uitleg. Dan zit je bij tessa zeker goed. Ezendam rijschool heeft alles goed voor elkaar en ik raad ze dan ook zeker aan!!
Uitstekende rijschool met super begeleiding. Stellen je echt op je gemak en geven je veel zelfvertrouwen naar het examen toe. In 1x geslaagd, super blij!
Rob mijn instructeur een geweldige kerel. Weet het goed kort bondig uit te leggen.
Vriendelijk
Als goed
Ik heb een aardige instructeur gehad die mij goed door het leren rijden heeft geholpen.
In 1x geslaagd met dank aan mijn instructeur en Louis. De eerste keer dat ik op moest hebben we in goed overleg samen besloten om die keer uit te stellen omdat ik er nog niet klaar voor was. Louis heeft er voor gezorgd dat dit geen extra geld voor mij kostte. Verder probeerde hij later mijn tussentijdse toets en examen goed en op tijd in te plannen, wanneer ik er klaar voor was. Verder waren de lessen goed te plannen met mijn instructeur en deze waren goed te overzien in een makkelijke app.
Nick heeft mij voldoende voorbereid en op een juiste manier lesgegeven. Hierdoor heb ik het examen kunnen halen
Leuke rij instructeur met goede uitleg etc
Vandaag geslaagd met behulp van de beste van Ezendam. Hele goeie lessen waarin belangrijke punten altijd worden aangehaald om je een goeie chauffeur te maken. Wiebe en Ezendam bedankt!
Nvt
De lessen waren ontzettend fijn, doormiddel van een lach en streng zijn op de juiste momenten ben ik ontspannen maar compleet voorbereid op mijn examen. De service is uitmuntend, als je ergens tegen aanloopt is de correspondentie snel en prettig. Bij Ezendam ben ik zowel in 1 keer voor mijn theorie geslaagd als dat ik in 1 keer voor mijn praktijk ben geslaagd.
Zeer goede rij instructeur sociaal en weet hoe hij goed iets kan overbrengen naar een leerling
Heel tevreden!
Mijn vrouw is van oorsprong geen Nederlandse waardoor zij de taal nog niet 100% goed spreekt. Bij deze Ezendam is er goed te tijd genomen om alles duidelijk en in begrijpbare taal uit te leggen. Ze is geholpen door een erg vriendelijke man met verstand van zake. Tevens vond ik de prijs vergeleken met andere aanbieders niet duur. Ik kan deze rijschool zeker aanbevelen en zal zelf bij een volgend rijbewijs ook weer hier naartoe gaan.
De rijlessen heb ik als zeer goed ervaren, ik had een prettige, deskundige rij-instructeur. Het leren ging stapsgewijs, alles wat je moet kunnen en weten werd veel herhaald en routines werden goed aangeleerd, en dit alles in een ontspannen sfeer. Zo werd ik uitstekend voorbereid op mijn examen, met als gevolg dat ik hem in een keer gehaald heb!
Ik heb veel geleerd op een gestructureerde manier. De lessen waren goed opgebouwd en duidelijk. Ik heb me ook erg vermaakt.
Erg tevreden
Goeie rijlessen gekregen van Abert. Ik was goed voorbereid op mijn TTT en examen.
Haaksbergerstraat 195
7554 PA Hengelo ov