goede communicatie met instructrice. Genoeg lessen gehad voor het examen.

Goede instructeurs bij Ezendam

Ik heb in het begin een goede basis kunnen leggen bij mij rijlessen met Betsy. En als volgt heb ik nog veel opgestoken en afgereden bij Albert. Zeer tevreden.

Erwin is een topper

Word goed de tijd voor je genomen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Leuke en fijne tijd gehad tijdens mijn lessen, maar zeker ook rijden goed geleerd! Super bedankt.

Goede leuke Rijlessen gehad waar ik altijd veel van heb geleerd. Alles terug kunnen zien in de rijbewijsapp is ook super fijn en goed geregeld. Heel overzichtelijk.

• Deskundigheid/Vakmanschap

mijn ervaring van de rijlessen vond ik goed en heb er veel van geleerd

het was een goeie rijschool, ik heb er veel van geleerd.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede rijschool, goede instructeur!

Fijne rijschool, alles goed geregeld. De uitleg en instructies van mijn instructeur waren prettig en op mijn eigen tempo. Leuke gezellige lessen gehad met uiteindelijk een goed resultaat. Bedankt Albert!

Zeer nette rijschool!

Ik kwam binnen bij de rijschool heel onzeker i.v.m slecht behandeld bij mijn vorige rijschool. Ik was toen zeer onzeker en ik kreeg t gevoel dat ik niet kon rijden. Dankzij mijn instructeur die ik kreeg (Hans (achternaam weet ik zo niet)) heeft mij wel laten zien dat ik wel kan rijden. Dus ik ben een zeer tevreden over de rijschool.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede, duidelijke en gezellige lessen!

Mijn rij instructeur was altijd erg geduldig, duidelijk en gezellig, hierdoor lukte het hem om mij met een gerust gevoel achter het stuur te laten zitten. Dankzij hem ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen, hier ben ik hem super dankbaar voor :)

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een uitstekende rij instructeur die zijn rijvaardigheid weet over te brengen op zijn leerlingen.

Mijn rijbewijs wilde ik uitbreiden met rijbewijs categorie BE. De rij instructeur heeft mij voorzien van goede feedback waar ik zeer veel aan had tijdens het rijexamen. Hierdoor begreep ik erg goed hoe ik een beladen aanhangwagen achter een personenauto veilig door het verkeer kan besturen. Het was tevens een leuke en leerzame dag!

Erg fijne rijschool

Goede instructrice, legt alles fijn en duidelijk uit. Leuke rijschool, ik heb veel leuke leerzame lessen gehad!

Top geregeld!

Ontzettend leuke tijd

Mijn rijinstructeur was altijd super gezellig, hij had me echt goed voorbereid op het examen dat ik het in 1x ging halen. Ik ben Hugo echt dankbaar en vond het echt heel erg leuk! Dankjewel voor deze leuke tijd en ga het stiekem een beetje missen. Veel rij groeten van Puck

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede rijschool, duidelijke lessen.

Ik vond de lessen goed. Alles werd duidelijk uitgelegd. Goede begeleiding.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Mijn rijinstructeur was Netjes Beschaafd en goed, ook kon ik grapjes met hem maken Nick Smit Bedankt

Avontuurlijk

Ik kwam mezelf tegen en het kwartje is gevallen

Fijne instructies, duidelijke planning

Altijd duidelijke planning aangegeven in de app wanneer er rijlessen staan gepland. Veel mogelijkheid om te kunnen lessen. Altijd duidelijke instructies, wetende waar je aan toe bent gedurende je les periode.

63 jaar en Motorrijles??

Gisteren in een keer geslaagd voor motor examen!! De meeste "bejaarden" springen op een E-bike maar ik besloot om motorrijles te nemen. Rijschool Ezendam (Louis) durfde het aan en ik weet nu ook waarom. Hij wist dat de ervaren instructeur Peter Tiekink goed kon inschatten of ik er gevoel voor had. Het inschrijven, plannen van de lessen, online theorie, aanmelden examens, facturatie etc. zijn perfect vanaf kantoor georganiseerd. Maar het "echte" werk les geven met de motor heeft Peter gedaan. Een zeer ervaren instructeur die je op een "no nonsens" basis veilig en plezierig leert motorrijden. In de wandelgangen hoorde ik dat hij met een zeer hoog slagingspercentage in de boeken staat. Rijschool Ezendam heeft met Peter Tiekink een kanjer in huis.!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een fijne en ook gezellige rijschool!

Ik heb de lessen altijd als heel fijn ervaren en de instructeur was altijd bereid om alles goed uit te leggen, en nam daar ook echt de tijd voor. Hij was ook altijd in voor een praatje of maakte grappen. Dat geeft een goede sfeer tijdens het rijden.

super mooi

altijd super flexibele in de les tijden, leuke instructeur. en gewoon goed geregeld

Fijne rijlessen!

Goede rijlessen gehad van, Peter Notenboom. Hij wil dat je het zo goed mogelijk leert. Alles wordt duidelijk uitgelegd zodat je niet voor verassingen komt te staan, al met al een hele goede tijd gehad bij Ezendam en in 1 keer geslaagd!

prima rijschool.

Alles goed geregeld en gecommuniceerd. Fijne rij instructrice gehad

Heel leuk

Mijn ervaring met Ezendam is zeer positief, ik heb een hele fijne rij instructeur gehad die mij op mijn gemak stelde en mij natuurlijk ook alles heel rustig leerde. Ook vond ik het fijn dat voor een tussentoets of voor een praktijk examen een rijles was ingepland, zo kon je alles nog even bespreken met je rij instructeur. Ik vond het een fijne rijschool.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne ervaring met ezendam gehad. Tijdens de lessen had ik een prettige rij-instructeur, altijd positieve feedback! Tijdens de lessen voelde ik me altijd op mijn gemak en was ik niet bang om fouten te maken. Ook gaf mijn instructeur mij het vertrouwen richting het examen en de tussentijdse toets! Ik zou het zeker iedereen aanraden hier te lessen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een fijne rijschool, die goed helpen en uitleg geven.

Een rijschool die snel reageert en antwoord geeft op je vragen. Fijne leerzame rijlessen gehad, altijd ruimte voor een grapje. Herexamen wordt snel ingepland.

Uitmuntend

Uitstekende rijschool met top instructeurs.

Haaksbergerstraat 195

7554 PA Hengelo ov