Echt een goeie hulp gehad en voelde mij op gemak
Alles werd goed geregeld en ook die extra lessen die je kon volgen voor het theorie examen
- Er wordt goed rekening gehouden met de leerpunten van de leerling - leerling heeft eigen inbreng in de lessen (waar ze nog op willen oefenen bijvoorbeeld) - je kunt elke week lessen alleen afspraken moet je wel op tijd maken anders zit het wel al vol
Alle 3 mijn kinderen hebben bij jullie rijles gehad echt top rijschool alleen maar complimenten.
Ik ben tijdens mijn rijopleiding goed begeleid door Ezendam en ben daardoor onlangs geslaagd voor mijn rijexamen. Veel dank voor de leerzame tijd, met name aan rijinstructeur Hugo Kouwenberg!
Van de theorie lessen en examen trainingen die goed georganiseerd waren en heel effectief waren om het theorie examen te halen. tot de rijlessen die leerzaam en heel leuk waren heb ik een hele goede ervaring met ezendam gehad!
ik heb les gehat van robert brandjes en hin is heel kalm in de auto en hij is duidelijk geen negatieve dingen over hem
Goed opgevangen toen ik van een andere rijschool over kwam
Geduldige, rustige instructeur. Prettig in contact, positieve feedback tijdens de rijlessen! In 2 ochtenden klaar voor het BE examen!
Vooral erg veel complimenten voor Raymond hij was altijd erg duidelijk en helder. Ook erg gezellig.
Zelf vind ik wel veel verschil zitten tussen rij instructeurs ( zelf 3 gehad). Ook qua rij gedrag en manieren met rijden. Allemaal zijn ze wel stipt en hebben het beste met je voor. Ook geen slechte ervaringen gehad. Ik zou deze rijschool wel aanbevelen.
Goeie lessen, waarbij je in je eigen tempo kan leren en extra ondersteuning krijgt waar mogelijk. De informatie wordt op een duidelijke, en gezellige, manier gebracht, waardoor ik elke keer opnieuw zin had in de les.
Ik heb altijd rijles gehad van Peter Noteboom, een super leuke man en die heeft mij altijd op mijn gemak laten voelen!:) Als ik ergens moeite mee had kon ik hier over praten en dit aangeven en dan deed hij er gelijk wat mee:) Erg fijne ervaring!!!
alles word super geregeld als je belt helpen ze je graag hele aardige mensen in dienst duidelijk rustig begint niet gelijk te schreeuwen bij een fout heel erg prettig ervaren
Les gehad van Leon, echt een aardige en fijne instructeur om les van te hebben.
Fouten werden goed opgevangen, en werd voldoende ondersteund om van die fouten te leren!
Met veel plezier mijn motorrijbewijs gehaald. Maciej bedankt voor de humorvolle lessen en steun op de juiste momenten!!!
Plezierig
Ik had nog nooit op een scooter gereden ze hebben me goed begeleid ik was erg onzeker maar met tips en aanmoedigingen ben ik geslaagd
Rijlessen waren super geregeld, goede begeleiding en waren snel met alles regelen
Ik heb van Rob een fijne lesochtend gehad. Op mijn gemak gesteld en vol vertrouwen het examen in gegaan.
Super geholpen
Ik vond het zelf spannend om te beginnen met lessen, Erwin heeft mij een rustig en goed gevoel gegeven onder het lessen waardoor ik gewoon rustig in 1x mijn rijbewijs heb gehaald! Heel erg bedankt ezendam en Erwin !
Prima ,en leerzame dag. En super goeie instructeur.
Haaksbergerstraat 195
7554 PA Hengelo ov