Ik heb rijles gehad van meerdere instructeurs hier, maar Peter geeft zo fijn en duidelijk les! Kunnen andere nog van leren ;)
Bij Ezendam heb ik mijn A rijbewijs voor de motor gehaald. De rijschool regelde zelfs een vervroegd examen voor me. Mijn instructeur was uitstekend. De algehele service was professioneel en vriendelijk. Als ik in de toekomst meer rijbewijzen wil halen, kies ik zeker weer voor Ezendam.
Mijn AM rijbewijs gehaald via ezendam, goede begeleiding gehad met de theorie en praktijk.
Alles perfect
De rijlessen vond ik altijd heel leuk, en alles is goed geregeld.
Alles top geregeld!
Fijne ervaring om de lessen te volgen!
Ik heb veel geleerd fijne lessen gehad en altijd kunnen lachen !
Veel uitleg tijdens het rijden heel veel kijken goed luisteren
Vriendelijk vertrouwelijk meedenkend en geduldig!
hele leuke lieve instructeur ik ben in 1x geslaagd
Voor een rijles aanvragen om te beginnen was de service echt top. Ik had super lieve vrouw aan de telefoon die ons geholpen heeft. Vervolgens met mijn rij instructeur was ook top! Fijne communicatie tussen en ik kon ook lachen en brullen met hem. De hulpmiddelen die je krijgt voor theorie vond ik echt super goed!! Dat heeft mij heel erg geholpen met mijn theorie examen behalen. En alles wat er in je pakket zit is ook heel fijn. Ik heb ook heel veel gehad aan alle hulp en hulpmiddelen van Ezendam!!! Nogmaals echt top service super blij met hun als rijschool!! :)
Ik heb erg veel geleerd op een goede manier!
Ik heb geen slechte ervaringen
Wiebe heeft me echt super geholpen. Fijne manier van les geven en heb me altijd prettig gevoeld in de auto.
Mooie tijd gehad
Ik heb goede ervaringen met Ezendam, leuke geduldige instructeur. Ik heb mijn rijbewijs gehaald met veel dank aan Hans!!
Goeie rijschool en duidelijk uitleg van de instructuur
Ik heb vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald met dank aan Ezendam en aan Hans. Ik heb de rijlessen als zeer goed ervaren, alles werd heel goed uitgelegd en ik werd goed voorbereid op de TTT en op het examen. Met een hoop humor heeft Hans mij een hele hoop bij kunnen brengen en ging ik altijd met plezier naar de rijles! Heel erg bedankt Ezendam en Hans natuurlijk!
Motorrijles
In het begin had ik iemand die de lessen wat anders aan pakte, maar ik kwam daarna bij peter en die lessen waren rustig en erg leerzaam. Heb het ervaren als fijne laatste paar lessen!
Ik vond lessen bij Ezendam erg fijn! Ik had een hele leuke rij-instructeur waarmee je goed kon lachen en die je het rijden op een prettige en leuke manier leerde. Peter als je dit leest, Dankjewel voor de leuke lessen!
Goeie rijschool in een keer geslaagd blij dat ik hier mijn lessen heb gevolgd behulpzame vriendelijke rijschool zeker een aanrader
Haaksbergerstraat 195
7554 PA Hengelo ov