goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer goede ervaring met Ezendam! Duidelijke communicatie, een goed opgebouwd lessysteem en een zeer vriendelijke rij instructeur. Prima!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf --

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaringen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via een bekende van mij ben ik terecht gekomen bij Ezendam. Ik heb les gehad van 2 verschillende instructeurs. Hans het voor het grootste gedeelte van mijn rij-opleiding en Peter op het laatst naar mijn 4e her-examen.Deze bevielen beiden prima en ik heb veel van ze geleerd. Helaas ben ik 3x gezakt maar uiteindelijk heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik zou Ezendam zeker aan anderen aanraden. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb een goede tijd bij ezendam gehad ondanks dat mijn rijinstructeur soms iets te laat was :P ik heb is mij goed bevallen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij zijn heel erg tevreden shooter en autorijbewijs in een keer gehaald .daarom is het zo belangrijk goede uitleg en geruststellen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede klik tussen begeleider en onze kinderen.\r\nBegeleider betrouwbgaar, kundig, vrolijk, rustige houding.\r\nHij weet waar hij het over heeft.\r\n\r\nBij het stellen van vragen aan Ezendam, altijd keurig antwoord gekregen.\r\n\r\nDigitale mijnrijschool-systeem werkt perfect en is altijd prima bijgehouden.\r\n\r\nAlles was steeds duidelijk en dat voelt goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ezendam is een zeer goede rijschool. Ze doen veel voor hun leerlingen zodat alles soepel en snel verloopt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede afspraken en alles is bespreekbaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring gehad vooral ook met de theoriedagen etc.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf waren leuke rijlessen, en heb het rijbewijs snel gehaald.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijk, effectief

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben van mening dat Ezendam de juiste wijze van autorijden leert, waarmee een leerling zo snel mogelijk en zo goed mogelijk kan (af)rijden. De leerling/klant staat hierbij centraal en dat heb ik als erg prettig ervaren bij Ezendam. De pakketten die ze aanbieden zijn compleet (geen onverwachte extra kosten). TOP dus!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toen ik mijn rijexamen wilde verplaatsten omdat het op de eerste schooldag van mijn nieuwe opleiding viel, en ik Louis mailde of dat mogelijk was, belde hij vanaf zijn vakantiebestemming om dit voor mij te regelen. Dat spreekt toch wel van een goede service?\r\nVerder vond ik de klassikale theorielessen erg fijn. \r\nIk ben heel blij en tevreden met mijn rijlessen van Rijschool Ezendam geweest.\r\nIk raad deze school ook zeker aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles goed geregeld. Perfecte uitleg.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een hele fijne les en vond de leraar heel goed, hij legde alles goed uit, luisterde goed naar mijn vragen en beantwoorden ze goed zodat ik alles begreep

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb rijles van Johan klein Legtenberg. Hij is een aardige en goede rijinstructeur. Alles gaat in goed overleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed, professioneel

Haaksbergerstraat 195

7554 PA Hengelo ov