goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen die ik heb gehad bij Ezendam vond ik echt leuk en leerzaam! Ik ging nooit met tegenzin naar de rijlessen en ik vond mijn instructeur ook echt heel leuk en hij gaf heel fijn les!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met veel plezier bij deze rijschool leren rijden, ik heb veel geleerd en ben goed geholpen bij de minpunten die ik van mijzelf had. Ook heb ik veel profijt gehad van de theoriedagen/cursussen. Ik had een prettige omgang met mijn instructeur (Nick Smit) en ben in de eerste keer geslaagd voor mijn praktijkexamen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het is een duidelijke en zeer leerzame rijschool

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prettig bedrijf om rijlessen bij te hebben. Ze zijn eerlijk, en de instructeur geeft je vertrouwen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over de afgelopen 3,5 maand waarin ik mijn autorijbewijs gehaald heb. De manier waarop de lessen gegeven werden en hoe er naar mij toe werd gecommuniceerd beviel mij goed. Aangezien ik de hele lesperiode dezelfde rij-instructeur heb gehad en bijna elke week twee lessen, waren er geen veranderingen tijdens de lestijd en dit vond ik positief.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne samenwerking, duidelijke planning en zeer goed bereikbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over de rijschool en mijn rijinstructeur. Het is fijn dat jullie helpen bij een strakke planning, zodat je het rijbewijs snel binnen hebt. Ook kan ik erg goed merken dat het bij de rijinstructeur vooral gaat om mij iets te leren.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne service

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede rijlessen\r\nEr zijn veel mogelijkheden tot lessen (meerdere keren per week)\r\nJe wordt niet onnodig aan het lijntje gehouden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd leuke lessen gehad en goed begeleid

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf theoriecurses inbegrepen in het pakket\r\ncbr in enschede is dicht. vervoer werd netjes voor de groep geregeld. \r\nmijn rijinstructeur neemt netjes de tijd voor mij.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ezendam heeft me altijd goed geholpen en was heel snel met het opnieuw aanvragen van mijn theorie-examen, waardoor ik al heel snel m\'n her-examen kon doen! Dus prima ervaringen gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed, ervaren, professioneel en behulpzaam bedrijf en medewerkers. Vriendelijk en sociaal.\r\ncorrect afspraken systeem, kloppend en op tijd\r\nkorte lijnen is erg prettig, correct en afspraken, beloftes worden nagekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed lestijden te plannen, fijne instructeur, geen moeite met examens plannen. Gaat soepel.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een leuke tijd gehad met rijles en heb veel geleerd, er was ruimte voor veel vragen en de theorieles vond ik top!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf -

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn goed. Alles is goed geregeld met rijlessen, theorie-examen, theoriedagen en tussentijdse toets tot nu toe.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles werd goed geregeld.

Haaksbergerstraat 195

7554 PA Hengelo ov