Dankzij Erwin geslaagd, prettige instructeur die vertrouwen geeft.

Dankzij Erwin geslaagd, prettige instructeur die vertrouwen geeft.

Super goed

Raymond van Rinsum is de leukste instructeur die er is en had niemand anders willen hebben. Hij verdiend zeker een paar kortere dagen en een loonsverhoging.

Ervaren instructeur die met veel passie zijn werk doet

Ik ben erg soepel het traject doorlopen; het plannen was makkelijk en flexibel, en de lessen waren goed verzorgd. Erik kan met veel passie goede instructies geven en houd de lessen erg plezierig. Kortom echt een top instructeur en de organisatie er omheen verliep altijd vlekkeloos en erg gemakkelijk!

Wat heb ik veel geleerd en gelachen met Lieke!

Als ik het met vrienden over rijles had waren ze vaak negatief of vertelde ze dat ze echt geen zin hadden. Zo heb ik het nooit ervaren met Lieke. Wat vond ik het leuk om te leren auto rijden en als je dan zo leuke vrouw als instructrice hebt maakt het alleen maar leuker!

Perfecte opleider

Ik heb motorrijles gevolgd. En mijn instructeur was Erik. Hele fijne manier van lessen. Lekker relax maar wel de punten duidelijk maken waar je aan moet werken. Altijd met plezier naar de lessen toe.

Top ervaring!!

Ik heb lang zitten kijken waar ik lessen zou moeten nemen. Toen heb ik de knoop doorgehakt om bij Ezendam lessen te nemen. Erg blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb lessen genomen van Erik, hij is super duidelijk, energiek en motiverend. Altijd lol gehad tijdens de lessen. Hij heeft veel kennis over de mens, de motor en alles er om heen! Zowel avd als avb in een keer mak-ke-lijk gehaald!!!

goede rij instructeur

Fijne rij instructeur, veel uitleg en tips en tops super rijschool

Fantastisch

Ik vind Iny een topper. De leukste instructeur wat je kan wensen. Bedankt voor alles!

Wat een fijn en leerzame instructeur

Erik is een erg fijn instructeur, lekker duidelijk en vriendelijk. Hij Is zelf ook een motor fanaat wat het rijden nog leuker maakt.

In één keer geslaagd dankzij deze rijschool!

Goede begeleiding en fijne instructeur, zeker een aanrader!

Super rijschool

Jullie zijn superprofessioneel, bedankt voor de uitstekende rijlessen.

Goed en duidelijk

Mijn ervaring is heel positief, alles wordt stap voor stap uitgelegd op een duidelijke manier en extra aandacht aan de puntjes geven die nog wat moeilijker waren en dat daar de tijd voor genomen wordt.

Top instructeur

Had een top instructeur hij gaf me precies les zoals Ik het nodig had! Serieus en op zijn tijd een lolletje. Kwam altijd afspraken na en maakte tijd voor je waar die kon!

Prettig begeleid bij het behalen van m’n motorrijbewijs.

Ontspannen en prettige begeleiding gehad van de instructeur.

Je werd goed begeleid en geholpen bij je les

Tijdens de les werd ik gezegd wat ik fout deed en hoe ik dat kon verbeteren. Dit was erg fijn.

Erg goede rijschool

Fijne rijschool waarbij er veel aandacht wordt besteedt aan de leerling.

open eerlijk en goed

Was erg leuk om te lessen via Ezendam. Ezendam communiceert open en eerlijk. zeggen wat ze ervan vinden, draaien er niet omheen. makkelijk om lessen te her plannen en denken mee.

Zeer goeie en leuke rijschool.

Ik heb Hugo als rijinstructeur gehad, hij kon alles goed en duidelijk uitleggen en je kan goed met hem lachen tussen de lessen door. hierdoor zag ik de rijles altijd als iets leuks. Ik wil hier Ezendam en Hugo voor bedanken!

Fantastisch

Ik had een hele gezellige en ontspannen rij instructeur. En serieus op de momenten dat het moest en dat maakte de rijlessen heel leuk.

Zeer goede begeleiding

Met veel twijfels aan motorrijles begonnen, bang dat ik er niet geschikt voor was maar de wens was groter. Ruud heeft mij met heel veel geduld begeleid, moed ingesproken, af en toe streng, Maar hij heeft me het motorrijden helemaal vertrouwd gemaakt. Ik heb beide examens in 1 keer gehaald!

erg goed

heel goed ze leggen je alles goed uit

Alouis top instructeur

Top rijinstructeur

hallo mensen, Ik geef hun 5 sterren. Ik had Hans ten voorde Hele fijne man legt alles goed uit!!! Ik heb het in 15 uur gehaald. Was een top ervaring

Haaksbergerstraat 195

7554 PA Hengelo ov