Een fijne rijschool

Ondanks mijn hogere leeftijd heb ik het gehaald dankzij instructeur Eric hij legt het allemaal goed uit TOP

Top rijschool! Goede communicatie, altijd bereikbaar!

Echt een goede rijschool! Goede communicatie zowel per mail als telefonisch, zijn goed en snel bereikbaar en regelen de zaken goed. Beide kinderen hebben hier les gehad, de oudste zoals auto als scooter. Beveel ze van harte aan!

In 1x geslaagd

Dit was mn eerste x dat ik op zou gaan voor het rijexamen. Door alle goede hulp van mijn rijinstructeur (Alouis) ben ik geslaagd!

Uitstekende rijschool Instructeur verstaat zijn vak

Fijn, van mijn rij angst afgeholpen

Ik ben door Hugo echt van mijn rij angst afgeholpen. Hij heeft me laten geloven in mezelf waardoor ik nu veilig de weg op kan.

Hele fijne rijschool

Leuke rij instructeur waar ik echt iets aan heb gehad!

Top en zeker een aanrader !!!

Fijne begeleiding en duidelijke instructies en uitleg. En het was ook nog eens erg gezellig. Louis, heel erg bedankt!

Prima rijschool met ervaren nuchtere medewerkers

Zowel theoretische als praktijkzaken worden op een eerlijke en duidelijke wijze uitgelegd. Vragen, ervaringen worden aangehoord en reactie/antwoorden hierop zijn positief kritisch.

Leuk en gezellig mensen

Goed instructeurs dus alles willen uitleggen

Dik voor elkaar!

Een fijne rijschool! Met veel plezier mijn motorrijbewijs gehaald.

Erg fijne rijschool

Erg fijne instructeur. Alles ging goed, lessen konden makkelijk worden ingepland.

Goed en snel

Praktijk in 1 keer gehaald top service

Simply amazing journey

When I just started my lessons with Robert, I felt confident inside the car. However, Robert made me realize I still have a lot to improve. He was my mentor throughout this journey, and I absorbed his experience to become a good driver. I never felt any pressure during the lessons, even though my mistakes were always pointed out, and we practised to get rid of them. Our conversations were always so comfortable and refreshing. After the lessons, I always felt like a better person and was waiting for another session. Now that I have finally gotten my license, I am quite sad the lessons are over, yet I will always remember the things I was taught in Ezendam. Not only do I recommend this company to my friends, but I also write this review to compliment this school. I am infinitely grateful for everything.

• Would you recommend us? Yes

Helemaal top!

Erg fijn bedrijf om te lessen. Veel mogelijkheden qua dagen en tijden. Zou hier volgende keer weer heen gaan!

Leerzaam, open, gezellig, laagdrempelig en zeker aan te raden.

Fijne rijinstructeur, duidelijk contact over lessen. Er wordt goed meegedacht over het inplannen van lessen. Ezedam houdt rekening met afspraken in je Privéleven. Vooral gewoon gezellig gehad en gelachen. Goede tips, streng maar rechtvaardig.

Goeie rijles

Goeie voorbereiding om je rijexamen

leuke, prettige en leerzame les

maar een uurtje les gehad maar in dat uur heb ik het erg naar mijn zin gehad. nuttige tips en verbeterpunten meegekregen en de rustige manier van lesgeven heeft mij erg geholpen. en een goed resultaat, geslaagd.

Geweldig!

Hele fijne rijschool!

Geleerd, gelachen en geslaagd!

Ik heb niks te klagen over Ezendam. Alles was goed geregeld, alles was duidelijk. Met rijinstructeur Erik Toet heb ik het erg naar m'n zin gehad. Hij kon alles duidelijk uitleggen, maar je kan ook zeker goed met Erik lachen. Elke week had ik opnieuw zin in mijn rijlessen. Heel erg bedankt Ezendam, jullie zien me zeker weer wanneer ik m'n aanhanger rijbewijs ga halen;)!

Top geholpen

Ik ben door Hogo enorm opweg geholpen na een vervelende start bij een andere rijschool. Dankjewel Hugo daarvoor..

Heel goed

Ik had een enorm leuke ervaring en de rijinstructeur was voor mij erg leerzaam en helde ook met het motiveren van de student.

Ervaring en rustige instructeurs

Prettige rijlessen gehad voor BE, is allemaal strak geregeld.

Ontzettend fijne klantvriendelijkheid gecombineerd met grote vakkennis.

Ik kon zonder druk beginnen met lessen door de vriendelijke opvang. Ook dat mijn vader met mij mocht lessen heb ik als heel sociaal gevoeld.

Ik heb mijn rijlessen bij Ezendam als heel prettig ervaren. René is een topinstructeur duidelijk, geduldig en altijd vriendelijk. Door zijn rustige manier van uitleggen voelde ik me direct op mijn gemak en kreeg ik veel vertrouwen in het rijden. Met als resultaat in een keer geslaagd!

Supergoed!

Goed en duidelijke uitleg.

Haaksbergerstraat 195

7554 PA Hengelo ov