Prettige rijschool

Sterk in communicatie, goede planning en uitleg tijdens de lessen. De instructeurs zijn ook allemaal erg vriendelijk en stellen je op je gemak. Deze rijschool is een mega aanrader.

top geregeld!

Ik kwam voor mijn aanhanger rijbewijs. Alles was super geregeld. Duidelijke uitleg, vlotte communicatie, goede leraar en uiteraard geslaagd! Bedankt!

Fijne rustige omgeving en instructeur

Keurig ontvangst en goede begeleiding gehad bij behalen BE rijbewijs. Goed en degelijk materiaal, persoonlijke aandacht en goede resultaten

Fijne rijschool en duidelijke uitleg!

Gisteren mijn BE rijbewijs in één dag behaald. Hele fijne les gehad en Rob heeft alles goed uitgelegd!

Super goed

Super fijne rijschool!

Zeer goed begeleid tijdens het halen van m’n rijbewijs

Goed bedrijf, goede lessen gehad.

Top instructeur

Fijne lessen gehad en ook meteen goeie instructies en meteen het goede aantal lessen

Goeie rij school en duidelijke instructies

Duidelijke informatie fijne auto’s en een heel leerzame rit

Top!

Super leuke en leerzame rijlessen gehad en heel veel van opgestoken, dankjewel monica!

Ik ben erg dankbaar voor het geduld die Peter met mij heeft gehad. Ik voel mij zeker genoeg om op de weg te gaan. De rijlessen heb ik als super leerzaam ervaren. Peter heeft erg veel ervaring en stelt je op je gemak. Bedankt!

Professioneel, vakkundig en gezellig!

Mijn aanhangerrijbewijs gehaald via Ezendam en gelest bij Peter. Dat was erg prettig, gezellig en Peter leerde alles vlot aan! Hij wist me precies te wijzen op de goede tips die ik tijdens het afrijden ook kon toepassen. Het materiaal bij Ezendam is top geregeld: erg fijne en comfortabele auto (automaat) en gloednieuwe aanhanger. Kortom: professioneel geregeld, vakkundige instructeur en ook nog eens leuke en gezellige lessen gehad!

Erg fijn, kalm en flexibel

Ik kreeg voor mijn theorieexamen netjes een boek en online cursus, na deze te volgen heb ik mijn theorie ook gehaald. Daarna heb ik ook praktijklessen van Ezendam gehad. Na de 5e les kon mijn instructeur mij niet meer les geven en ben ik netjes van instructeur verwisseld, ook als er iets was kon ik altijd bellen, erg fijn.

Goed meegedacht toen het wat minder ging

Ik had geen klik met de instructeur nieuwe kon ik het ook niet mee vinden samen tot een goede oplossing gekomen.

Wat ben ik goed geholpen door Peter. Super fijne toffe rustige rijinstructeur. Neemt de tijd en stelt je gerust. Bedankt voor vandaag.

Allemaal goed geregeld

Ik heb hele aardige rijinstructeurs gehad. Ze geven je ruim de tijd om alles teproberen En helpen je heel goed met trukjes hoe je alles het beste moet doen

Super goed!

Ik kreeg goede uitleg en het was goed te doen.

Gezellig en super leerzaam

Super leuke en leerzame tijd gehad. Naast het velen grappen en lachen moet er ook gewerkt worden en dan kunnen ze. Ik heb veel van deze rijschool kunnen leren.

Goede rijschool

Goede rijschool, alles top geregeld, en goede instructeurs

Goed en heel leerzaam

Job was erg goeie en fijne rijinstructeur, ik ging altijd met veel plezier naar mijn lessen!

Altijd weer een feestje!

Motorrijlessen gevolgd bij Erik. Naast alle uitleg en oefeningen was er altijd ruimte voor grapjes wat elke rijles een feestje maakte. Dankzij en het geduld, de peptalks en enthousiasme heb ik mijn motorrijbewijs weten te halen!

De rijschool is erg aan te bevelen door de goede hulp.

Leuke instructeur, iedereen is positief en klaar om te helpen. de mogelijkheid om te oefenen voor de theorie. Hulp daar is ook goed.

Heeft geduld en begrip.

Na wat gedoe met het CBR en meerdere pauzes tussen de lessen had Ezendam hiervoor veel geduld en begrip voor en zijn de lessen toch vlot afgerond. Fijn gelest, angsten overwonnen en ook zelfvertrouwen gekregen voor het rijden.

Leerzaam en leuk

Ik heb een leuke, leerzame en veilige rijles-instructeur gehad. Ook was Ezendam zelf goed te bereiken via mail of telefoon. Voor de rest een goede rijschool!

Hugo is geweldig

De theorie is goed en duidelijk uitgelegd. Er was een digitale omgeving en er waren fysieke lessen. De fysieke lessen zijn echt een aanrader, heb hierdoor mijn theorie kunnen behalen. Met de praktijklessen heb ik Hugo gehad als instructeur, goede en duidelijke uitleg. Gaf aan wat er nodig was en was eerlijk.

Goede begeleiding

Tijdens mijn rijlessen die ik heb ontvangen van mijn instructrice, ben ik goed begeleid. Ik ben mede door haar in één keer geslaagd, hartelijk dank hiervoor.

Haaksbergerstraat 195

7554 PA Hengelo ov