perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed begeleid door mijn instructeur, alles word goed en duidelijk uitgelegd. De instructeur en de rijschool begeleiden je goed tijdens de opleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen worden op maat verzorgd en goed uitgevoerd! Ik ben erg blij geweest met Brahim en wil hem daarom de complimenten geven! Een erg geschikte instructeur met geduld! Al met al een top ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goeie ervaring. Instructeur legt alles goed uit en geeft extra aandacht waar het nodig is.\r\nIn mijn ervaring is alles een 10

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Na het eerste contact kon ik snel aan de bak.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enorm genoten van de rijlessen! Er wordt goed gekeken naar wat er nog verbeterd kan worden. Ik zou Rijschool Butterhuizen aan iedereen aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs. Mede dankzij alle goede zorgen en het vele geduld van mijn rij instructeur Ruud Smit. Elke week was het weer erg gezellig in de lesauto, en ik leerde elke week iets nieuws. Zeker een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie instructeur!\r\nDuidelijk en vriendelijk heeft erg veel geduld.\r\nOok vond ik het wel fijn dat er af en toe gelachen werd. Hierdoor word een deel van de spanning weg gehaald.\r\nIk vind het zelfs jammer dat ik geen rijles meer ga hebben vanaf nu😅\r\nGa vooral zo door Brahim!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met veel dank aan Butterhuizen ben ik geslaagd in 1 keer voor mijn brommer rijbewijs.. Vanaf me 13de was het mijn droom om een scooter rijbewijs te behalen. En vandaag heb ik het gehaald! Ik wil zeker Butterhuizen bedanken voor alles wat hun hebben gedaan. En Indrah heeft me hartstikke mooie en handige tips mee gegeven! Zeker aan te raden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goeie ervaringen! Ik kwam eerst van een rijschool uit den helder met slechte ervaringen en hier heb ik veel zelf vertrouwen en goeie lessen gekregen! Ik ree bij Janine en het was ook nog eens heel gezellig!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een top rijschool in 1x geslaagt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne tijd gehad bij Rijschool Butterhuizen. Samen met instructeur Willem het rijbewijs gehaald. Het ging altijd op een rustige relaxte manier. Erg fijn voor een beginnende bestuurder. Ook de filpjes op Youtube zijn zeker een meerwaarde. Ik zou iedereen Rijschool Butterhuizen aanraden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb motorrijles gehad van Idrah van Os, ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. Indrah is een fijne instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige service van Sander en Ismael! Beide zijn het toppers in het vak. Zij geven met plezier les en dat merk je!\r\nIk heb een geweldige tijd gehad met Ismael en Sander!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb echt super goede lessen gehad en we hebben samen een mooi plan gemaakt zodat ik uiteindelijk kon slagen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kon super snel beginnen, fijne manier van lesgeven, relaxt maar kritisch. Motiverende feedback en instructies. Flexibel in frequentie en tijdstip van de lessen. Overall een aanrader om bij Butterhuizen te gaan lessen, gezelligheid en een rijbewijs gegarandeerd ;)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele leuke en leerzame tijd bij Butterhuizen gehad. De instructeur weet zich te adapteren aan zijn leerling. Dat zorgt voor een rustgevende sfeer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb bij rijschool butterhuizen een top tijd gehad! Rogier heeft alles duidelijk uitgelegd met als uitslag dat ik vandaag geslaagd ben!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne en eerlijke rijschool. Geïnteresseerd in jou als leerling en spelen in op jou capaciteiten en wensen. Aanradertje hoor!

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’