perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij verschillende rijscholen gelest. En twijfelde elke keer. Bij Butterhuizen voelde het meteen goed. Een top rij instructeur die alle geduld had voor je, en direct was. Echt super gedaan!! Thank you!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede rijschool met goede tips en het voordeel is dat ze filmpjes van rijlessen op YouTube hebben staan zodat je thuis het nog een keer rustig kan terugkijken of juist vooruit kijken voor de volgende les.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne rijschool.\r\nEcht aan te bevelen! Super gezellige en leerzame rijlessen gehad van merel. \r\nHeel erg bedankt voor het opweg helpen naar me rijbewijs!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben niet makkelijk, maar Tjarda en Tim hebben me goed kunnen instrueren.\r\nMijn tijden van lessen waren ook lastig i.v.m met werk maar toch altijd op een goede tijd kunnen lessen.\r\nEn ben zojuist geslaagd.\r\n\r\nThanks Tjarda en Tim \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het begin af aan heb ik een goed gevoel gehad over deze rijschool. Alles wordt goed uitgelegd en met veel gedult, het pushen om van je fouten te moeten leren werdt altijd goed en duidelijk naar voren gebracht. Lessen waren goed te plannen zelfs als je 40+ uur per week werkt. \r\n\r\nHeel veel respect naar Merel Rademaker voor het kunnen omgaan met mijn eigenwijsheid en natuurlijk voor de goede lessen! Maar helaas zal ik ze niet missen xD\r\n\r\nBedankt voor deze geweldige ervaringen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Merel is een behulpzame, geduldige, activerende en bovenal vriendelijke instructrice. Ze bewandelde (bereed) meerdere wegen om mij alles bij te brengen over het verkeer en stond altijd klaar voor vragen die ik had. Ook al is autorijden een zeer serieuze zaak, was Merel ook altijd in voor een praatje, mits dit niet onder het rijden leed.\r\n\r\nRijschool Butterhuizen is zeker aan te raden aan iemand die vakkundig, begripvol en vriendelijk behandeld wilt worden in de weg/het avontuur naar zijn of haar rijbewijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles werd duidelijk uitgelegd door Rogier Boom, zodat ik in 1x kon slagen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een erg goede rijschool en ik was heel tevreden met mijn rij-instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top Rijschool! Gezellige lessen en heel leerzaam. Ik heb super veel van Merel geleerd heel erg bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Relaxte sfeer, maar wel scherp op wat beter kan. Heel tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is super Sander weet wat je nodig hebt hij koppelt je aan de juiste instructeur en ja daar kwam Theo een van de prettigste instructeurs met een grap en grol en de juiste methode van lesgeven echt top Theo en Sander jullie zijn toppers bedankt rijschool butterhuizen is nr1 in Nederland mensen twijfel niet plan je proefles bij rijschool butterhuizen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen werden stapgewijs gedaan waardoor je het makkelijk kon op pakken. Van brahim leerde ik goed dat fouten maakte hoorde en hij heeft me heel goed gesteunt! Dankje wel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een paar maanden geleden bij deze rijschool begonnen. Ik zat eerst bij een andere rijschool. Was ik maar eerder overgestapt!!!!!!! Wat een verschil echt blij mee met jullie manier van lesgeven. En nu ook nog mijn rijbewijs in 1keer gehaald. Butterhuizen bedankt voor de leuke tijd en goede lessen maar vooral het geduld. Bedaaaaaaankt!!!!!!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top💪🏽

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Yes, in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Mijn ervaring was top met rijschool Butterhuizen! Snelle reactie, goede planning en communicatie!! Echt een aanrader!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Redelijk, ik vond het netjes dat ik een andere instructeur kreeg toen het niet lekker liep tussen ons. Minder netjes vond ik dat er extra les pakketten en een tussentijdse toets werden aangevraagt en dus extra moest betalen zonder dit met mij te overleggen!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij Butterhuizen. Mijn instructeur Willem stelde mij erg op m\'n gemak en legde alles rustig en duidelijk uit. Natuurlijk moet er hard gewerkt worden maar er is bij Willem ook zeker tijd voor een grapje hier en daar, erg fijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima de lessen waren leuk de uitleg was naar mij mening erg goed. Zeker een aanrader

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’