perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het een goede rijschool, als ik vragen had werd ik altijd snel geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, mijn ervaring was erg goed. natuurlijk in 1x geslaagd bij rogier.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurige feedback naar de ouders toe!\r\nFijne begeleiding!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede rijschool, geduldig en natuurlijk met behulp van de beste instructeur Sander ben ik in 1x geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is erg goed mijn instructeur was Brahim heel relaxed en legt alles op een duidelijke en fijne manier uit. Heel veel geleerd van de gezellige en wijze lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met de rijschool heb ik als prettig ervaren. Goed contact met mijn instructeur die mij fijn begeleiden.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier in één keer mijn rijbewijs gehaald en ik ben ontzettend tevreden! De lessen waren altijd leuk en gezellig en mijn instructeur was altijd heel geduldig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na meerdere rijscholen te hebben gehad vond ik rijschool butterhuizen de beste.\r\nIk wil Rogier Boom dan ook bedanken voor zijn geduld met mij. Want ik kon ook best wel kribbig zijn op zn tijd.\r\nIk ben blij dat ik hem heb en hoop dat mijn zoon of dochter (in de toekomst) bij jullie gaat rijden.\r\nGroetjes Bianca

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met deze rijschool is dat ik onwijs tevreden ben. Mijn instructeur was Rogier. Een Aardige instructeur die geduld heeft en duidelijke uitleg gaf. Ook heeft de rijschool aandacht voor de belangrijkste theorie en situaties. Ik heb mijn rijbewijs dan ook in 1 x gehaald.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zeer goede ervaringen met de rijlessen gegeven door Willem. Naast leerzaam waren de lessen ook heel gezellig. Daardoor voelde ik mij gauw thuis in de auto. Ik beveel Willem dan ook van harte aan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede rijschool en een geweldige leraar die alle tijd met me nam en er voor gezorgd heeft dat ik zelfs met een mindere rit nog wist te slagen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik vond het erg prettig samenwerken. ik heb plezier in het lessen gehad en toch ook een hoop geleerd. ik vond jullie app ook heel handig en dat je een dag van te voren nog een e-mail krijgt als je moet rijden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toen ik begon met autorijlessen, zag er erg tegenop en had er weinig zelfvertrouwen in. Instructeur Rogier Boom heeft heel geduldig mij geholpen vaardig te worden in het rijden, en heeft gezorgd dat ik nu met vertrouwen en zekerheid kan rijden. Door juist veel te lessen tijdens de drukke ochtendspits in Alkmaar kon ik wennen aan de drukte. Ook heeft zijn extra aandacht voor verkeersplein Kooimeer mij uit de brand geholpen tijdens het examen - waarvoor dank. \r\n\r\nVoorafgaand aan de rijlessen kan je op het Youtube kanaal van Rijschool Butterhuizen alvast de handelingen en uitleg zien, zodat je beter voorbereid bent tijdens de praktijk les (en dus meer hebt aan je les). Tijdens de les zelf heeft de instructeur een map met duidelijke tekeningen om de uitleg van handelingen of manouvres helderder te maken. Als leerling krijg je een leskaart waarop duidelijk te zien is welke handelingen je al hebt geoefent, en waar je nog aan moet werken.\r\n\r\nFacturen komen snel binnen en zijn makkelijk te betalen via iDeal. \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als iemand die altijd angstig is in het verkeer, zag ik onwijs op tegen het halen van mijn rijbewijs. Rijschool Butterhuizen, en met name mijn instructeur Willem, hebben het geduld en de begeleiding geboden om ook mij te laten slagen. Makkelijk inplannen, een verscheidenheid aan instructeurs en goede service. Zeker een aanrader!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met veel plezier lessen gehad van Brahim. Op een goed tempo alles kunnen leren waardoor ik met vertrouwen het examen in ging.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Tjarda en Tim kon ik zes dagen in de week terecht om te lessen. Zij waren dus erg flexibel. Hierdoor kon ik lessen op de dagen dat mij het best uit kwam.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en leuke instructeurs.\r\nGoede service, instructeurs ze zijn altijd bereikbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele fijne ervaring gehad, lessen waren fijn en duidelijk en les in de avond was geen probleem

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb onwijs fijne rijlessen gehad en heb hier super veel van geleerd!\r\nNiet alleen qua rijden maar ook een deel zelf ontwikkeling.\r\n\r\nMerel is echt een aanrader! \r\nZe legt alles rustig uit en als het wat moeilijker word of is dan is ze er echt heel goed voor je!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs, met grote dank aan Rijschool Buitenhuizen! Ik wil mijn instructeurs Tim en Tjarda ik het bijzonder bedanken voor de kwalitatief goede, en zeker ook gezellige lessen. Continu heb ik plezier gehad in het leren autorijden, onwijs bedankt daarvoor. Het gaat jullie goed in de toekomst en ik ga nu lekker ervaring opdoen met alles wat jullie mij hebben geleerd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het erg prettig om met rijschool Butterhuizen te rijden. Mijn rijinstructeur(Willem Pruim) bleef rustig bij lastige situaties en nam de ruimte en tijd om alle lastige punten goed uit te leggen en te behandelen.

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’