goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Proffesioneel, heldere aanpak en gemoedelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Had instructeur Ismaël, top leraar, is duidelijk in de uitleg en heel aardig. Voelde me prima op mn gemak met hem in de auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne lessen gehad. Veel geleerd van Ismael, hij legt alles goed uit en is geduldig dat vond ik heel fijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring gehad met deze rijschool. Informatieve lessen gehad en een geduldige rijinstructeur.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb erg genoten van mij tijd bij Butterhuizen.\r\nDe lessen worden goed aangepast aan de leerlingen. Er word tijd genomen en begrip getoond. Ik zelf heb last van faalangst, maar op de manier van begeleiden, door de rust en op het gemak stellen tijdens de lessen heb ik hier niet veel last van gehad. Zeker een aanrader voor andere!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb in een keer mn rijbewijs kunnen halen dankzij sander. De lessen waren top en ik heb niks om dr op aan te merken. En het was ook heel flexiebel ondanks dat het krap was aan het einde met mn stage en school.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Theo Beckers gelest en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Ik heb een hele fijne tijd gehad en zeker ook veel geleerd. Hij wist precies wat ik nodig had en gaf mij daar hele goede begeleiding in. Ik ben heel blij dat ik bij deze rijschool gereden heb en dat ik nu genoeg kennis en zelfvertrouwen heb om het alleen te doen op de weg!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van Theo heb ik geleerd tijdens het rijden op tijd een plan te maken, waardoor ik met meer vertrouwen soepel door het verkeer kwam!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het top zo als er les word gegeven \r\nEn het is ook gezellig en dat vind ik zelf altijd wel prettig hier door krijg je ook een band met je met iemand echt toppp.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb onwijs leuke en leerzame lessen gehad bij Willem! Voelde mij altijd op mijn gemak in de lesauto. Het contact met Willem en de rijschool verliep ook heel prettig. Wat ik al helemaal top vind is dat je zelf online jouw lessen in kan plannen! Kortom: een top ervaring gehad bij rijschool Butterhuizen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben overgestapt van een andere rijschool naar Butterhuizen. Beste beslissing die ik ooit genomen heb. Ik heb zo ontzettend veel geleerd en heb mijn zelfvertrouwen in de auto weer terug gekregen.\r\nDe rijlessen waren altijd gezellig en ik had er elke keer opnieuw zin in.\r\nSuper blij dat ik mijn rijbewijs in 1x gehaald heb!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanochtend in 1x Mn rijbewijs gehaald! Dankzij de goede begeleiding begeleiding heb ik het in 1x kunnen halen.\r\nBedankt Butterhuizen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb eerst gelest bij een andere rijschool, maar ik werd erg onzeker van die andere rijleraar. Ik heb toen besloten om ergens anders te lessen. Toen kwam ik bij Theo terecht. Theo gaf me meteen het vertrouwen en ik mocht dan ook snel examen doen. Ik vond het erg leerzaam en gezellig!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag heb ik ook eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Na 3 keer te zijn gezakt bij een andere rijschool ben ik overgestapt naar rijschool Butterhuizen. Een verstandige beslissing want ik voelde me meteen zekerder in de auto, kreeg veel betere begeleiding en had met het examen ook echt het gevoel dat ik er klaar voor was! Ik heb lessen gekregen van Rogier Boom, een hele fijne instructeur die alles goed uitlegt, geduld heeft en rustige begeleiding geeft. \r\nRijschool Butterhuizen en Rogier, bedankt! Zonder jullie was het niet gelukt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed contact.duidelijke leskaart waarop alle stappen worden bijgehuoden. top instructeur! In 1 woord top!\r\nIk beveel dit aan iedereen aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij mijn vorige rijschool niets geleerd.. Pfff Toen overgestapt naar deze rijschool. Had ik het maar eerder gedaan. Afgelopen week in een keer GESLAAGD. Niet alleen mijn instructeur maar ook het kantoor communiceerde top. Snelle reacties en service. BEDANKT BUTTERHUIZEN

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat ben ik blij vandaag in 1x geslaagd. Bedankt Butterhuizen! Super ervaring gehad.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste,\r\nDe algehele indruk van Rijschool Butterhuizen is goed. We hebben eerdere ervaringen, met Rogier, en die waren goed, dus vandaar wederom voor Butterhuizen gekozen.\r\nBij de lessen van Tim en Tjarda een aantal opmerkingen/tips. \r\n- Tim reageerde erg laat/of niet op apps om rijlessen in te plannen. Ook kwam hij zelf laat met het plannen van lessen vlak voor het rijexamen waardoor dit moeizaam verliep. Wel vonden wij het erg prettig dat hij op een aantal zondagen lessen aanbood.\r\n- Toen wij de laatste nota ontvingen is er binnen twee weken tijd drie keer door Tim en Tjarda dringend verzocht om deze over te maken. Dit vond ik zeer onprettig, alsof er geen vertrouwen was terwijl alle eerdere nota\'s keurig zijn betaald. Een betalingstermijn van twee weken is normaal en wettelijk is het zelfs een maand. Dat er binnen de betalingstermijn van twee weken al zo veel druk op werd gelegd gaf weinig blijk van vertrouwen en vond ik klantonvriendelijk.\r\n- Tot slot is het mij opgevallen dat Tjarda verschillende keren vlak voor de start van de rijles buiten de auto een sigaret rookte. Isa moest wachten tot de sigaret op was en daarbij is het verschrikkelijk vies om daarna naast iemand in een auto te zitten die naar de rook stinkt. Erg onprofessioneel en tevens onbeleefd in een tijd waarin jongelui (jullie doelgroep) juist moet worden ontmoedigd te gaan roken.\r\nVriendelijke groet, en succes met jullie rijschool.\r\nP. vd Meer

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onwijze leerzame en leuke lessen gehad van merel , zeker een aanrader !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Het was altijd heel gezellig in de auto.\r\nNatuurlijk leerden ik ook veel, maar zonder Merel had ik dit niet gekunt. Merel zag alles en is ook perfectionistisch. Wat mij heel erg heeft geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede ervaring met de rijschool. Ik heb met plezier gereden en veel geleerd. Door de fijne en leerzame lessen heb ik mijn rijbewijs in 1x kunnen halen.

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’