goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele fijne rijschool! Ze hebben zich ook erg ingezet om mijn faalangst examen eerder plaats te laten vinden daar was ik erg blij mee! Ook was ik steeds erg blij dat ik niet te lang hoefde te wachten voor mijn volgende examen. Erg bedankt hiervoor!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn rij-opleiding als zeer goed ervaren. De lessen verliepen altijd goed en het was ook altijd leuk in de auto. Mijn rij-instructrice (Merel) legde in de lessen erg goed en rustig uit. Ik heb heel veel van Merel geleerd en een top tijd gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn, zeer deskundig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad bij Butterhuizen. Ik vond de lessen, buiten dat ze natuurlijk erg leerzaam waren, ook erg leuk en gezellig. Ik heb met Merel (mijn instructrice) een leuke tijd gehad, en ik vond dat ze de dingen op een hele goede en rustige manier vertelde aan mij. Ik denk dat dit erg heeft geholpen met het ervoor zorgen dat ik zowel mijn vrijstelling als mijn praktijkexamen beiden in een keer heb gehaald. Erg bedankt Butterhuizen, en vooral Merel natuurlijk>

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Tim les gehad was top wat ik van hem geleerd deed ik precies bij CBR en tog heb ik em gehaald 😍ik ben heel super blij mee bedankt Tim voor alles ❤️

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb heerlijk bij Butterhuizen gereden, altijd lekker relaxt. Het duurde alleen best wel lang voordat ik inzag wat ik mn eerste 2 examens verkeerd deed, namelijk te weinig vooruit kijken. Gelukkig had Merel Janine kunnen regelen om een keer mee te rijden. Dat heeft heel erg geholpen. Ik raad ook aan dit eerder te doen bij andere mensen als zij ergens problemen mee hebben. Verder ben ik hartstikke tevreden over Butterhuizen :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede instructeurs. Streng maar rechtvaardig. Beide instructeurs gaven goede adviezen om mijn faalangst te doen laten verdwijnen. Helaas kan ik hier maar 1 instructeur aanvinken in deze link. Maar ik ben ze beide zéér dankbaar!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had Rogier Boom als instructeur en het was altijd erg gezellig in de auto met veel geintjes!! Ik had het erg naar mijn zin en ging zeker met plezier rijden. Je voelt je al snel thuis en op je gemak.\r\n\r\nTop rijschool!!! En een top instructeur!!\r\nEn uiteraard geslaagd natuurlijk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb gereden met Rogier Boom. hij is oplettend, makkelijk in de omgang, en bovenal een uitstekende leraar.\r\nik raad je zeker aan om bij butterhuizen te gaan lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een keer geslaagd door de topper Brahim El Mansour! Heeft me er top doorheen geholpen, is altijd vrolijk. Elke les die ik heb gehad heb ik vol van genoten zelfs als het een dag wat minder ging hielp hij me er altijd bovenop!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool met een fijne instrukcteur, die je op een prettige manier les geeft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aan het eind van het traject is maar 1 ding belangrijk...heb je leren autorijden? Mijn recensie gaat uit naar Rogier. Geduldige man, legt uit wat belangrijk is en WAAROM het belangrijk is. Sommige lessen zul je hem wel kunnen schieten..maar je eindigt met je rijbewijs (in 1x)!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze leggen het goed uit als je iets moet doen. Ze nemen de tijd voor je . Ze stellen je echt gerust.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb een hele leuke tijd gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel erg tevreden en had het niet anders gewild ! Me rijlessen vond ik super ! Net als de instructeur

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Merel heeft mij zo goed geholpen, ze is heel gezelig en informatie komt duidelijk over. \r\nHeel erg blij dat ik ben overgestapt naar jullie rijschool en zal jullie altijd aanbevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super begeleiding! Vier uur les gehad en daarna m\'n praktijkexamen. In één keer geslaagd! Na inschrijving direct duidelijke instructies via de email ontvangen en het digitale theorie pakket werkte ook heel goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Proffesioneel, heldere aanpak en gemoedelijk.

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’