goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was begonnen toen in 16.5 was en toen ik net 17 was zou ik kunne afrijden was allemaal goed geregeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In zeer korte tijd heb ik superveel geleerd van instructeur Sander. Fijne lessen, duidelijke aanpak en zeer goed afgestemd op jouw eigen capaciteiten om verder door te kunnen groeien.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijk en transparant bedrijf. Streng op de momenten dat het moet en lief op de momenten dag het mag.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leerzame lessen, ik kom van een andere rijschool maar ik merkte vanaf moment 1 al verschil. Ik voel me hierdoor ook een stuk zekerder op de weg. \r\nIk ben blij dat ik deze stap heb gemaakt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Tim gelest en dit beviel uitstekend! Hij leert je de fijne kneepjes, heeft oog voor detail in het rijden en er hangt een gezellige sfeer tijdens de lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een super goede rijschool, duidelijke uitleg en relexte rijlessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele leuke en leerzame lessen gehad bij Tim Hilster en in een keer mijn rijbewijs gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan niet anders zeggen dan top! Ik ben in januari begonnen met lessen en gister in 1 x geslaagd! Allemaal dankzij Merel, de perfectionist. En dat heb je nodig in de auto! Ze past de lessen perfect aan aan je niveau, is kundig, professioneel en ook (niet te vergeten) heel gezellig! Ze sleept je er echt doorheen, ook als het even niet meer gaat. Lieve Merel, dankjewel voor alles! \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben vanuit een andere rijschool overgestapt naar rijschool Butterhuizen, wegens de in mijn beleving niet fijne manier van lesgeven daar. Bij Butterhuizen ben ik met Sander samen keihard gaan werken. Ik heb door de lessen mijn rijvaardigheden heel vlot naar een hoger niveau kunnen tillen en heb de lessen als enorm plezierig ervaren. Ik kijk met heel veel enthousiasme en tevredenheid terug op mijn tijd bij rijschool Butterhuizen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Ik heb zelf van 2 personen rijles gekregen dat is van Tjarda Miedeman en Tim Hilster en het beviel me goed.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ruim 10 jaar terug ben ik 3 keer gezakt voor mijn rijexamen toen ik bij een andere rijschool zat. Ik zag huizenhoog op tegen het halen van mijn rijbewijs. Janine heeft mij in een aantal lessen van mijn faalangst en onzekerheid op de weg afgeholpen. Nu ben ik in een keer geslaagd en werd zelfs door de examinator gecomplimenteerd over hoe goed ik reed. Janine heeft me geleerd om te rijden vanuit mijn gevoel en me niet allerlei trucjes aan willen leren zoals bij veel rijscholen wel het geval is. Wil je veilig en met een zeker gevoel de weg op? Dan moet je je rijopleiding zeker bij Butterhuizen volgen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer sterk aan te raden, Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald ondanks de zenuwen d.m.v. een tussentijdse toets.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben in Januari begonnen met rijlessen en had als doel om voor mijn 18e mijn rijbewijs te halen, dat is gelukt! In één keer zelfs! Ik ben super tevreden over de rijschool en zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. \r\nBedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke lessen gehad! Mijn rijleraar had een noodgeval waardoor ik de dag voor mijn examen een andere auto en rijleraar moest, en dat is perfect voor me opgelost. Heel erg bedankt voor de goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Butterhuizen is echt een goede rijschol. Ik heb rijles gehad van Tim Hilster en Tjarda Miedema. Ze konden goed samenwerken en goed rijles geven. Ze waren allebei super leuk en gezellig in de auto. Wat het beste was is dat ze hun les aanpassen aan de leerling, waardoor je je echt geholpen voelt. Ik heb echt genoten van mijn rijlessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ja goed goed geregeld met het rijden en geldzaken\r\nEn ik kan tim hilster aanraden als rij-instructeur

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne tijd gehad bij rijschool Butterhuizen. Onwijs veel geleerd van instructeur Willem, mede daardoor in 1 x geslaagd voor mijn praktijk examen (ondanks grote zenuwen). Nogmaals bedankt Willem!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel positief! Gelijk goed geholpen. Op dezelfde dag dat ik belde en vertelde dat ik het erg spannend vond om te beginnen, kon ik al gaan rijden. Deskundige instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede en leuke rijschool!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met rijschool Butterhuizen zijn zeer positief. Ik heb in 1x mijn rijbewijs gehaald met dank aan de lessen van Rogier. Echt een top instructeur, hij heeft enorm veel geduld, kundigheid en er hangt een fijne sfeer in de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf, ik had les bij voornamelijk Tim maar had er ook 2 bij Tjarda.\r\nNiet dat het veel uit maakte want ze waren allebei redelijk het zelfde. De gesprekken in de auto waren gezellig en leerzaam en ook buiten de auto om. Als ik een vraag had in de auto of op app werd er gelijk geantwoord. Tim was ook hee flexibel. Ik ben best vaak weg geweest en dan lag ik er weer een tijdje uit, en Tim pakte dat goed op en begonnen weer rustig en toen was ik zo weer op het niveau.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen heb ik als zeer positief ervaren. De instructeur was heel duidelijk en heeft tijdens de opleiding alles uit mij gehaald. Kritiek of verbeterpunten werden altijd positief gebracht. Kortom, ben ik bij geweest met mijn keuze voor deze rijschool en daarnaast waren de lessen ook altijd leuk.

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’