Leerzame lessen gehad

Leerzame en leuke lessen gehad tijdens mijn rijopleiding. Duidelijke uitleg over verschillende situaties hoe ik het de volgende keer beter kan doen.

• Naam Instructeur: Remco de Vries

Super goeie evaring!

Super leuke dag. Was heel erg leerzaam. De intructeur was heel leuk en stelde je goed gerust. Ook met het wachten in het cbr en begeleiden onderweg deed ze heel goed haar best.

• Naam Instructeur: Joyce Abspoel / Motor - Scooter-instructeur

Hebben geduld !

Onze dochter is in 1 x geslaagd met praktijk.. bedankt voor alles butterhuizen🥳🥳🥳🥳

Fijne, duidelijke lessen

Ik heb mijn rijlessen bij Niels gevolgd. In de lessen werd alles duidelijk uitgelegd en kon ik op een tempo wat goed bij mij paste leren autorijden. De lessen van 100 minuten zijn precies lang genoeg. Naast het serieuze werk was er ook altijd tijd voor een leuk gesprek. Het was heel fijn dat ik ook op zaterdag kon lessen, aangezien ik door de weeks niet altijd beschikbaar ben. Al met al een fijne rijschool waar echt tijd voor mij werd gemaakt!

• Naam Instructeur: Niels Spits

Leuke en leerzame lessen

Ik heb erg leuke lessen gehad met mijn instructeur, en ik kreeg echt het gevoel dat tim probeerde aan te leren om als ervaren bestuurder te rijden. Ook was het voor tim erg belangrijk dat je plezier kreeg in het autorijden

• Naam Instructeur: Tim Hilster

De combinatie van van goede service met leuke rijlessen.

Fijne rijschool met goede service waarbij rekening word gehouden met de wensen van cursist. Het is een open en eerlijke rijschool waarbij laagdrempeligheid voorop staat. De lessen worden volgens schema opgebouwd, hierdoor leer je stap voor stap rijden met als doel goede voorbereiding op het exame.

Ontzettend fijne rijschool!

Vandaag in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Mijn dank gaat uit naar mijn top instructeur Rogier! Altijd met plezier en een goed gevoel in de auto gezeten, veel geleerd en een stuk zekerder geworden op de weg. Wat een prettige ervaring is dit geweest! Bedankt voor al het geduld, de goede feedback en de gezellige + leerzame lessen!

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Wat een fijne hulp en begeleiding!

Ik kwam vanuit een andere rijschool met een slechte ervaring bij Wendy terecht. Dankzij haar hulp, geduld en duidelijke uitleg ben ik uiteindelijk toch geslaagd!

Persoonlijke benadering!

De reden waarom we voor deze rijschool hebben gekozen was vanwege de persoonlijke benadering. De proefles beviel erg goed en Indrah nam goed de tijd voor ons en gaf nuttige tips. Tijdens de lessen (AVB) hebben we goede instructies gekregen en waren ze (joyce en Indrah) erg geduldig als een oefening niet lukte. Met de AVD lessen hebben we verschillende examenroutes gereden en dit heeft z’n vruchten afgeworpen. Ook hier weer veel geleerd en waar we allemaal op moesten letten.

Super goed

We werden goed geholpen met wat wel en niet te doen. Daardoor in een keer geslaagd!

• Naam Instructeur: Joyce Abspoel / Motor - Scooter-instructeur

Goede rijschool

Ik vond de lessen erg goed

Genoten!

Erg te spreken over beide instructeurs. Hebben een professionele houding en geven duidelijke uitleg. Hiermee zowel AVB als AVD in één keer gehaald!

Ontzettend veel geleerd

Wendy is een hele prettige instructrice die je de ruimte geeft om je eigen keuzes in het verkeer te maken en zo je eigen rijstijl te ontwikkelen. Ik heb ontzettend veel geleerd bij haar en ik ben daardoor in 1 keer geslaagd. Bedankt!

Super goed!

Goede aanwijzingen en helpen je op een super goede manier naar je examen! Blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen 🤗

Fijne rijschool

Lieve Janine, Je hebt mij hardhandig aangepakt en mij het vak aangeleerd. Ik ben blij met hoe de sfeer was in de auto, we konden goed met elkaar praten maar het was meteen ‘stil’ als er iets gezegd moest worden m.b.t. mijn rijvaardigheid. Er waren altijd duidelijke afspraken en er was ook iedere les van te voren voor mij duidelijk wat we gingen doen, dit gaf mij rust en zelfvertrouwen. Ik ging met veel plezier de auto in en ik heb ook zeker een positief gevoel overgehouden aan alle lessen! Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer behaald en ik wil jou daarom enorm bedanken voor alle moeite die je in mij hebt gestoken!

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Fijne rijschool

Begin September ben ik begonnen bij Rogier. Ik vond het allemaal erg spannend. Één jaar later heb ik alles steeds beter onder controle gekregen. Rogier heeft mij op mijn gemak laten voelen en mij erg geholpen tijdens de rijlessen. In de auto hadden we leuke gesprekken. Het was een lange weg, maar nu toch écht geslaagd. Mega grote blij!

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Goede uitleg

Goede, duidelijke uitleg. Begleid waar nodig, in 1x geslaagd voor praktijk,

Zeer tevreden!

Voordat ik bij Butterhuizen kwam had ik dertig lessen gevolgd bij een andere rijschool en een paar maanden niet gereden omdat ik ontevreden was over de lessen en daar ben weggegaan. Na mijn eerste proefles bij Tim zag hij gelijk wat mijn niveau was en wat ik nog moest leren. Sommige basisvaardigheden bleek ik niet goed te beheersen en moest ik weer opnieuw leren. Dit kostte meer lessen dan ik had gedacht, maar ik vertrouwde Tim gelijk dat hij mij wél op het goede examenniveau kon krijgen. Zijn uitleg was veel duidelijker dan bij mijn vorige rijschool waardoor ik niet alleen de stappen uitvoerde, maar ook begreep waarom ik het deed. Daarnaast waren de lessen altijd gezellig en in een ontspannen sfeer waardoor fouten maken als een leermoment voelde. Uiteindelijk ben ik met het vertrouwen dat hij gaf en het streven naar perfectie in één keer geslaagd!

Erg fijn!

Ik kwam pas later in mijn rij opleiding terecht bij Wendy, vanaf het begin voelde ik me al op mijn gemak bij haar. Ze wist me goed te begeleiden en het was altijd gezellig in de auto. Na meerdere keren gezakt te zijn bleef ook zij positief en dat heeft erg geholpen. Dankjewel Wendy ik heb een fijne tijd bij je gehad in de auto!

Erg tevreden

IK ben heel blij met hoe Butterhuizen mij aan mijn rijbewijs heeft geholpen!

• Naam Instructeur: Niels Spits

was goed geslaagd dag

Goede duidelijke uitleg!

Ze leggen duidelijk uit, hierdoor fluitend door het praktijk examen gegaan. Een fijn rijdende brommer en goede helmen.

• Naam Instructeur: Joyce Abspoel / Motor - Scooterinstructeur

Helemaal top

Wendy heeft me fantastisch begeleid: ze geeft op een rustige manier les en geeft duidelijke uitleg. Eerst wordt de theorie behandeld voordat we een nieuwe oefening doen (zoals achteruit inparkeren). Dat is fijn, want dat geeft overzicht wat je in de praktijk te wachten staat. Buiten de inhoudelijk goede rijlessen is ze snel te bereiken op WhatsApp en altijd op tijd. Ik heb 15 rijlessen gevolgd bij Wendy en ben in één keer geslaagd. Kortom: een top rij-instructrice!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

fijne lessen met een goede instructrice

de lessen waren duidelijk en er was altijd een goede sfeer in de auto waardoor ik me vertrouwd voelde.

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Snel, goed en betrouwbaar

Mijn zoon had maandag zijn theorie gehaald voor z’n scooter rijbewijs. Maandag meteen actie ondernomen en Rijschool Butterhuizen reageerde snel & duidelijk. Zo kon hij woensdag al de lessen volgen en meteen daarna afrijden en met succes.

• Naam Instructeur: Indrah van Os

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’