Top rijschool!

Zeer goeie rijlessen, met dank aan Rogier Boom. Neemt goed de tijd voor je met dingen waar je nog moeite mee hebt.

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Heb het als een fijne en goede rijschool ervaren

Mijn ervaring heb ik als goed ontvangen

• Naam Instructeur: Vinod Ramsahai

Diepte en hoogtepunten, maar top ervaren

Ik ben ruim 2 jaar bezig geweest, tegenslagen gehad met mijn theorie examen helaas en nog andere factoren, hard geknokt samen met Janine voor mijn rijbewijs en eindelijk gehaald! Super geduldig, lekker direct en altijd gezellig in de lessen! Nu al een paar maanden in het bezit van mijn rijbewijs en het gaat steeds beter en beter! Janine bedankt!

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

In 1x geslaagd door de goede lessen!

De rijlessen waren altijd erg nuttig, ik kreeg veel aanwijzingen en feedback waardoor ik echt goed van mijn fouten heb kunnen leren. Doordat de instructrice ook op details lette tijdens het rijden en hier feedback over gaf heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Verder was ze erg vriendelijk en altijd op tijd etc. Wanneer me iets niet lukte nam ze goed de tijd voor me totdat het wel lukte. Op deze manier heb ik erg veel geleerd van de lessen.

• Naam Instructeur: Merel Stroomer-Ramakers

Uitstekende instructies en goede motivatie

Ik heb het rijden bij Merel ervaren als een hele leerzame en vooral ook leuke periode.

• Naam Instructeur: Merel Stroomer-Ramakers

Leerzaam

Super veel geleerd en ontspannende rijlessen gehad. Wendy is top!!!!

De beste

Mijn rijinstructeur was geduldig, grappig en zeer ontspannen. Ik was zeker geen makkelijke leerling, en toch bij al mijn fouten gaf hij mij het gevoel van het gaat je lukken!! GO Carmen !!Go Carmen!! En ja hoor!! Geslaagd 🙌🙌🙌 Niels, bedankt. Oja de muziek in de auto was ook top!

• Naam Instructeur: Niels Spits

Gemotiveerd, gezellig.

Geen slap gezeik en uitstellen (qua lessen), Indrah en Joyce zijn super gemotiveerd om je te laten slagen.

• Naam Instructeur: Joyce Abspoel / Motor - Scooter-instructeur

Een ervaring die mijn leven een stuk makkelijker maakt

Dit was een ervaring die ik onwijs leuk vond om te doen. Soms wel is lessen ertussen waarvan je dacht dat je er ff geen zin in had maar dan achteraf heel blij dat je het toch gedaan had

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Een top ervaring!

Ik heb veel geleerd tijdens de lessen. Tijdens de lessen waren er duidelijke uitleggen. Ook het examen is goed verlopen! Zeker een aanrader!

Genieten

Juni 2018 verrast door Wendy met een proefles, daarna gelijk begonnen. Met Wendy was het altijd een feestje in de auto niks was te gek. Wat ik heel fijn vond is dat ik met haar op persoonlijk vlak ook goede gesprekken kon voeren. Wendy blijft tijdens de lessen altijd lekker rustig, dit hielp heel erg met je zelfvertrouwen. Wat ik top vond bij Wendy is dat ik al snel mijn bijzondere manoeuvres onder controle had. Dankzij Wendy vergeet ik nooit meer mijn knipperlicht (Bert) uit te doen, want ik hoor het er nog zeggen!

super goeie ervaring!!

erg goede rijschool, gezellige lessen met dank aan Rogier Boom. En in 1 keer geslaagd dus top!!

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Goeie rijschool!

Zeer goede prive scooterles gehad

Goede lessen

Goede lessen alleen was er weinig tijd op de plekken dat ik kon lessen dit komt ook deels door mij omdat ik stage liep.

• Naam Instructeur: Niels Spits

Top rijschool

Duidelijke lesgever en daarom in 4 uur heel veel geleerd

• Naam Instructeur: Indrah van Os / Motor - Scooter-instructeur

Rijlessen nemen met instructeurs die veel tijd nemen om je goed in de bikerswereld te laten rijden. Alles heel duidelijk tijdens het lessen en hele goede instructies. Top team Joyce en Indrah 👍👍👍👍

Gezellige lessen, goede begeleiding

André was een fijne rij instructeur, die je een beetje ontspannend achter het stuur liet zitten! Die altijd optijd was en gezellig. Goede lessen, duidelijk.

• Naam Instructeur: André de Haas

Goede, rustige uitleg en altijd een gezellige sfeer

Er was altijd een goed sfeer tijdens de lessen en als ik iets van de uitleg niet snapte, werd dat gedeelte rustig nog een keertje uitgelegd.

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Was super top!!

Super leuke instructrice. Legde alles heel goed uit!

Top rijschool

Leuke en gezellige dag gehad, goede rij instructeur en goede aanwijzingen, deze rijschool is echt een aanrader!!!!

Goede rijschook

Na een aantal rijscholen te hebben geprobeert, wist ik meteen dat ik hier goed zat. Rijlessen zijn altijd goed verlopen. En ik ben ook zeer tevreden over mijn instructeur Tim die mij er doorheengeloods heeft. Ik kan iedereen die een goede en gestructureede rijschool zoekt butterhuizen en instructeur Tim aanraden.

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Positieve feedback en erg leerzaam

Ze vertellen jou verbeter punten maar vertellen dit op een goede manier! Dat vind ik zelf erg fijn.

• Naam Instructeur: Joyce Abspoel / Motor - Scooter-instructeur

Heerlijk leren autorijden bij Tim!

Fijne tijd doorgebracht in de rijlessen met Tim!! Erg gelachen, maar ook heeft Tim ervoor gezorgd dat ik nu klaar ben voor het verkeer! Dankjewel Tim!!

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Ik heb het lessen met deze rijschool als zeer prettig ervaren. Wendy was een top, en heeft me goed geholpen.

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Super leerzaam en erg gezellig!

Ik vond het een erg leuke ervaring. In het begin vond ik het best spannend, maar al snel voelde ik mij op mijn gemak en ging het super goed.

• Naam Instructeur: Vinod Ramsahai

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’