Efficiënte leeromgeving met doordachte rijlessen

Een positieve ervaring waarin niet het alleen het halen van het rijbewijs voorop staat, maar het daadwerkelijk kunnen rijden prioriteit is. Efficiëntie en duidelijk staat voorop en als de ontwikkeling belemmert wordt door een bepaalde factor dan wordt hier genoeg aandacht aan gegeven.

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Leerzaam

Zeer leerzaam. Punten worden volledig nabesproken en blikt terug op de fouten die gemaakt worden om hier zo van te leren. Daagt zeker een leerling uit om moeilijke routes af te leggen, waardoor het naar mijn mening makkelijker wordt om te leren!

Hele fijne rijschool

Mijn ervaring met butterhuizen was heel fijn , Mijn rij instructeur was de aardigste en heb hele leuke leerzame lessen gehad. Ook vond ik het fijn om in termijnen te betalen, geeft voor sommige mensen een hoop rust!

• Naam Instructeur: Niels Spits

Topinstructeurs zijn Joyce en Indrah

Goede instructeurs die het goed uitleggen, gister naar het CBR met 1 andere leerling en beide geslaagd.

• Naam Instructeur: Indrah van Os / Motor - Scooter-instructeur

Betrokken, rustig en geduldig.

Veel fijne rijlessen gehad, de ene dag pakte ik de feedback in een keer op, de andere dag leerde ik wat minder makkelijk. Indrah en Joyce bleven rustig en herhalen. Ook gingen zij samen met mij opzoek naar manieren waardoor ik het wel begreep en kon ervaren (avb een keer achter op, avd een andere route rijden waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg). Ze hadden al snel door dat juist het ervaren voor mij beter werkt als alleen vertellen hoe het moet. Dat ik aan woorden niet altijd genoeg had en paste hun feedback en manier van aanleren hier op aan. Het was fijn binnen een drukke rijschool echt een op maat gemaakt en individueel programma te krijgen. Ik zou ze zeker aanraden en vind het super dat zij het motor gedeelte van de rijschool samen dragen. Ze vullen elkaar goed aan. Toppers!

Leuk en leerzaam

Leuke lessen! en vooral leerzaam zodat je je examen haalt waar her allemaal om draait

Kort maar krachtig

Goed duidelijk uitgelegd en ze bleven doordringen totdat je het uiteindelijk uit je hoofd wist

• Naam Instructeur: Indrah van Os / Motor - Scooter-instructeur

Kundige en vriendelijke lessen en begeleiding.

De communicatie van Butterhuizen naar mij was erg duidelijk en vriendelijk. De lesdag zelf verliep vlotjes en er werd hulp geboden waar nodig. Joyce was ook erg behulpzaam en vriendelijk.

• Naam Instructeur: Joyce Abspoel / Motor - Scooter-instructeur

Top!

De begeleiding vond ik echt super goed, we kregen tijdens de lesuren veel Informatie die mij echt geholpen hebben voor het slagen van mijn examen. Helemaal blij met de keuze voor deze rijschool. Ik raad het aan!

• Naam Instructeur: Joyce Abspoel / Motor - Scooter-instructeur

Top rijschool Leuke mensen

• Naam Instructeur: Indrah van Os / Motor - Scooter-instructeur

Goede begeleiding en duidelijk waar nodig.

Het was een lastige opleiding voor mij, maar doordat mijn instructeur heel actief lette op bijvoorbeeld mijn zwakke puntjes is het goed gelukt. Gevarieerde rijroutes.

• Naam Instructeur: Remco de Vries

Geweldig en verijkend

Gezellig, leerzaam en had een goeie instructeur

• Naam Instructeur: Niels Spits

Hele fijne rijschool om de leren autorijden

Wat ik zeer prettig heb ervaren is dat alles goed en duidelijk geregeld is. Je weet waar je aan toe bent. Mocht je dingen uit de les zijn vergeten, dan kun je alles op youtube terugvinden. Dit is erg fijn, al is het maar om alles eventjes voor je examen nog te herhalen. Zelf heb ik gereden bij Tim. Ik heb hem ervaren als een zeer goede instructeur die weet waar hij mee bezig is. Daarnaast was hij ook vaak erg gezellig en wist hij hoe hij zijn lessen en feedback moest aanpassen aan de leerling zelf. Hij vond het vooral belangrijk dat je goed leert autorijden. Niet alleen in Alkmaar, maar ook op andere plekken. Het is zijn doel om je te leren hoe je zelfstandig en veilig moet rijden, zodat je later niet alleen in Alkmaar precies weet wat je moet doen. Dat is toch uiteindelijk wat je wil leren?

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Leuk,gezellig effectief

Ik vond het hartstikke gezellig en heel goed

• Naam Instructeur: Merel Stroomer-Ramakers

Helemaal top

Goeie ervaring met Wendy. Altijd goede uitleg gekregen en ze laat je veel zelf doen om te kijken of je het snapt.

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Lessen waren duidelijk.

Ik heb altijd met plezier gelest, indrah was kort en duidelijk. Goed voorbereid op alle examens.

• Naam Instructeur: Indrah van Os / Motor - Scooter-instructeur

Heb het optimale eruit gehaald.

De lessen waren altijd erg nuttig en ik heb veel geleerd van Rogier. Mijn dank daarvoor.

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Prettig

Geeft je vertrouwen als hij ook zegt dat jij klaar bent voor examen.

• Naam Instructeur: Vinod Ramsahai

Onwijs fijne en goede rijschool

Ik heb een onwijs goeie ervaring gehad met de rijschool. De prijzen zijn normaal en er word echt op jou tempo gereden.

Betrouwbaar en succesvolle rijschool

Heel veel plezier ervaart en het uiteindelijke doel behaald, alles met een goed gevoel ervaren. Heel flexibel! Ik wil Wendy hierbij heel erg bedanken heb een top tijd gehad, veel gelachen en ervaring opgedaan. Bedankt!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Gezellig.

Naast het auto rijden is er ook gezelschap. Je kunt elkaar goed kennen en zo meer vertrouwen in elkaar krijgen, zo dat je niet een heele vremde iemand naast je heb zitten. De gene die je rij les geeft, geeft goede en duidelijke adviezen en je komt overal op grote en zelfs in steegjes. Ik heb hartsitke blij dat ik bij deze rijschool heb gezeten. Groete thomas

• Naam Instructeur: André de Haas

Ik heb de lessen en het contact altijd als positief ervaren

Ik heb het altijd naar mijn zin gehad tijdens de lessen en er waren nooit problemen.

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Top rijschool!

Zeer goeie rijlessen, met dank aan Rogier Boom. Neemt goed de tijd voor je met dingen waar je nog moeite mee hebt.

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Heb het als een fijne en goede rijschool ervaren

Mijn ervaring heb ik als goed ontvangen

• Naam Instructeur: Vinod Ramsahai

Diepte en hoogtepunten, maar top ervaren

Ik ben ruim 2 jaar bezig geweest, tegenslagen gehad met mijn theorie examen helaas en nog andere factoren, hard geknokt samen met Janine voor mijn rijbewijs en eindelijk gehaald! Super geduldig, lekker direct en altijd gezellig in de lessen! Nu al een paar maanden in het bezit van mijn rijbewijs en het gaat steeds beter en beter! Janine bedankt!

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’