Heel fijn!

Ik heb bij zowel Tim als Tjarda gereden, beide zijn ontzettend fijn als instructeur en in de omgang. Ze leren je de basis van het autorijden heel goed aan, zelfs ik ben in één keer geslaagd! Het contact is altijd amicaal en ze zijn erg meedenkend.

Les op maat

Ik kom van een andere rijschool waar ik 3x bij gezakt. Dit was ik zat dus zocht ik wat anders al snel kwam ik hier op uit. Na dat ik de auto door had kreeg ik hele hulpzame en goede tips die mij echt hebben geholpen, ook krijg je het geduld om foute te maken. Ik heb een hele goede ervaring met de rij-instructrice Karen Habold en al hebben we maar 10 lessen gehad, toch heeft ze mij zekerder in de auto laten zitten en ben ik in 1x bij haar geslaagd

Goede ervaring

Goede uitleg en voldoende tijd om te oefenen voor het examen.

Een hele goede rijschool

Tijdens het rijden vond ik dat de instructeur rustig maar duidelijk praatte. Als het dan een keertje fout ging zij hij er wel gewoon wat van. Over het algemeen heb ik het heel goed en fijn ervaren.

gewoon een prettige ervaring

Ik heb me vermaakt tijdens het rijden, mijn rijinstructeur was beleefd en een goede kerel. Had met hem helemaal geen probleem, hij heeft mij zeer goed geholpen. Zonder hem had ik nooit geslaagd!

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Altijd geduldig en duidelijk

Aardige, rustige rij instructeur. Alleen maar lof

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Uitermate positief

Ik heb m’n rijlessen bij rijschool Butterhuizen als zeer prettig ervaren. Je krijgt erg goed les en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je een goede bestuurder wordt. Kan niet misgaan.

• Naam Instructeur: Sander Bos

Behulpzaam, persoonlijk en prettig

Er was altijd een prettige sfeer in de auto bij Wendy. Ik heb zelf een rustige persoonlijkheid en vond het fijn dat ze daar rekening mee hield. Ook werd altijd aan het einde gezegd wat ik fout deed tijdens mijn lessen en wat ik dan de volgende keer beter kan doen. Ze was altijd behulpzaam en je hebt bij haar het gevoel dat je alles kunt vragen.

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Heel duidelijke tips en uitleg

Het was goed

• Naam Instructeur: Joyce Abspoel / Motor - Scooter-instructeur

Joyce en Idrah zijn beide goede leermeesters

Les gehad van zowel Joyce als Idrah, geduldig, praktijkgericht en ondanks Corona prima kunnen lessen met een veilig gevoel. Thanks voor jullie wijze lessen en adviezen groet Jan

• Naam Instructeur: Indrah van Os / Motor - Scooter-instructeur

Ik heb een fijne tijd gehad. Duidelijke lessen. Heb veel plezier gehad tijdens mijn lessen. Top!

• Naam Instructeur: Karen Habold

Ik heb een goede tijd gehad word goed op weg geholpen ik altijd gezellig met lessen altijd een leuke zweer ik heb het goed ervaren

• Naam Instructeur: Remco de Vries

Helemaal top

Wendy praat en zegt dingen altijd op een rustige manier en de auto rijd ook lekker. Wendy is een top instructeur Met vriendelijke groeten Celal Aydin

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Goeie en gezellige lessen.

Karen is een topper! We hebben samen veel leuke en gezellige lessen beleefd. Ze is lief geduldig en goed in haar werk.

• Naam Instructeur: Karen Habold

Een hele goede ervaring bij rijschool Butterhuizen!

Ik ben net in 1 keer geslaagd! Zelf heb ik gereden bij rij-instructeur Tim Hilster (Hij werkt samen met zijn vrouw bij Butterhuizen), en ik vond dat hij mij heel duidelijk, rustig en enthousiast les heeft gegeven. Ik keek er nooit tegenop om met hem te gaan lessen! Soms ook bij Tjarda, zijn vrouw, gereden omdat dit beter paste met mijn schoolrooster, en ook zij geeft precies hetzelfde les als Tim. Ook is er goede communicatie tussen hen 2 dus dat is nog een plus puntje. Bedankt voor de leuke les periode! Ischa Pool

Heel erg fijn

Ik vond het heel fijn omdat ik het in het begin best heel eng vond en met de hulp van Janine ben ik daar over heen gekomen

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Top lessen onder goede begeleiding!

Ik heb mijzelf alle lessen op mijn gemak gevoeld bij Remco in de auto. Een goede instructeur waarmee je gezellig kan praten en die op een behulpzame manier kritisch kan zijn waar nodig. Door deze goede begeleiding in één keer kunnen slagen. Bedankt Remco!

• Naam Instructeur: Remco de Vries

We hebben samen een leuke tijd gehad en afgesloten met een prachtig einde.

Door de coronacrisis duurde het allemaal even wat langer bij mij. Toch waren de lessen altijd gezellig en konden we ook goed oefenen om de puntjes op de i te zetten. Uiteindelijk heb ik weliswaar mijn examen gehaald, maar ik kon dat nooit zonder jou. Heel erg bedankt en we spreken elkaar!

Onwijs goed

Was altijd supergezellig en ook nog leerzaam met wendy! Heb echt genoten en heerlijk gekletst en gelachen. Wendy geeft op een hele fijne manier les en begeleidt goed tot de laatste minuut voor het examen! Top

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Hele gezellige en relaxte lessen!

Ik heb de lessen bij Wendy altijd als heel relaxt ervaren. Ze stelt je lekker op gemak en heeft altijd leuke verhaaltjes. Ik had altijd zin in mijn lessen. Dankzij haar ben ik in 1x geslaagd! Super bedankt!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Heel leuk en ik voelde mij erg op mijn gemak.

Mijn rijlessen heb ik gevolgd bij Tim van rijschool Butterhuizen. Het was een hele goede ervaring er werd goed rekening met je gehouden. Ik had mijn rijlessen nergens anders willen doen.

Zeer goede rijschool!

Mijn ervaring met rijschool Butterhuizen was zeer goed. Tijdens de coronatijd werd ik constant goed op de hoogte gehouden over de wisselende maatregelen. Dit was erg fijn. Mijn instructeur was een fijne en gezellige instructeur. We konden het goed met elkaar vinden en hij leerde mij het rijden erg goed.

• Naam Instructeur: Vinod Ramsahai

Heb les van Tim gehad was altijd leuk en gezellig en heb een hoop bij hem geleerd.

fijne rijschool

Super fijne rijschool met een goede instructeur en instructrice! voelde mij erg op mijn gemak en de lessen verliepen super goed. ik heb dankzij Joyce en Indrah van Os mijn rijbewijs in 1 x gehaald.

• Naam Instructeur: Joyce Abspoel / Motor - Scooter-instructeur

Een rijschool die ik aan iedereen zou aanbevelen!

Afgelopen donderdag heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de vakkundige lessen van Tjarda! Ik heb iedere les als zeer prettig ervaren. De lessen waren erg leerzaam en ik voelde mij er vanaf mijn eerste rijles erg op mijn gemak. Ik zou Rijschool Butterhuizen en Tjarda in het bijzonder dan ook aan iedereen aanbevelen!

• Naam Instructeur: Tjarda Miedema

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’