Heel leerzaam en werd erg zelfbewust door de goede uitleg/ondersteuning.

In een hele korte tijd heb ik met mijn instructeur het auto rijden verder moeten leren voor mijn praktijk examen. Alvaro heeft mij hier heel goed in ondersteund en heeft me veel inzichten geven! Ik ga nu met een zelfverzekerd gevoel de weg op.

Hele fijne samenwerking

Alles was goed uitgelegd. Route van het examen al afgelegd in de les, dus dat was heel fijn. Erg tevreden!

• Naam Instructeur: N.v.t.

Ik heb een top ervaring gehad bij theo

Mijn lessen waren altijd leuk en leerzaam. Veel gelachen maar ook gecorrigeerd, voor mij een onvergetelijke ervaring

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Heel goed begeleid en elke les was het duidelijk wat ik ging doen. Zeker ruimte voor fouten en vragen. Ik vond het heel relaxed en ben goed begeleid van begin tot eind!

Leerzaam en leuk

Leuke instructeur, heeft me goed voorbereid op t examen. Door corona heeft alles lang geduurd, maar daardoor ook genoeg tijd gehad om alles te leren.

• Naam Instructeur: Niels Spits

Er blij met hun hulp

Goede begeleiding en uitleg

• Naam Instructeur: N.v.t.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad.

De rij lessen waren altijd erg leuk, gezellig en goed. Als er iets was wat minder goed ging, werd dat met opbouwende kritiek verteld en ook meteen uitgelegd hoe het de volgende keer beter kan.

• Naam Instructeur: Karen Habold

Goed en duidelijk uitgelegd.

Had mijn scooter praktijk dag, en vond het een leuke ervaring. Ook omdat ik in 1x geslaagd ben.

Super!

Ik heb rijles gehad van Janine en zij heeft mij in alle lessen zelfvertrouwen gegeven en klaargestoomd voor het examen. Janine legde alles rustig en goed uit waardoor ik op m’n gemak de auto in stapte. Door de goede lessen in 1 keer geslaagd!

Wendy is een topper!

Wendy is een super goede instructrise, ze heeft mij veel geleerd en deed altijd ontzettend haar best. Wendy houdt zich aan haar afspraken en komt op tijd. De lessen waren altijd super gezellig maar bleven ook serieus. Ik heb heel veel aan Wendy gehad en raad ook zeker aan om bij haar te gaan lessen!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

onwijs leerzame en leuke tijd gehad

Ik heb enorm veel dingen geleerd van Alvaro tijdens de lessen. Af en toe waren er wat dingetjes die niet zo goed gingen, maar daarmee hielp Alvaro mij erg goed mee.

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Top rijschool met een duidelijk proces.

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met deze rijschool. Voelde mij met elke les op mijn gemak gesteld en heb het erg naar mijn zin gehad. Instructeurs zijn duidelijk en vriendelijk. Heb een hele goede voorbereiding gekregen op mijn examen en ben in 1x geslaagd.

Hele goede samenwerking

Super goed geholpen en alles stap voor stap uitgelegd gekregen.

• Naam Instructeur: Vinod Ramsahai

Goede, duidelijke en leuke rijlessen!

Ik heb mijn theorie en praktijk allebei in een keer gehaald. Met dank aan mijn rij-instructeur. De lessen waren altijd heel leerzaam en duidelijk. Ik voelde me altijd comfortabel en goed. Ik raad Butterhuizen zeker aan om te lessen.

• Naam Instructeur: Vinod Ramsahai

Goeie lessen en ze leggen dingen goed uit

Het was fijn om met dat oortje te werken als in de les en in de examen, alleen soms stoorde het oortje maar dan had ik een manier om het wel goed te verstaan, maar het was een leuke ervaring om bij butterhuizen me theori en me examen te halen

• Naam Instructeur: N.v.t.

fijne rijschool en instructeur.

Hele fijne instructeur die met je meedenkt. Heel gezellig in de auto, waarbij fouten meteen besproken worden. Erg prettig werken, en duidelijke uitleg. Op vragen of als je wat extra hulp nodig had werd erg prettig gereageerd. In een keer kunnen slagen. Zeer behulpzame en professionele instructeur!

• Naam Instructeur: Remco de Vries

Erg goede ervaring

Het was erg leuk. Onze instructeur merkte goed onze fouten op en meldde deze zodat we ervan konden leren. Hij had wel wat meer positieve feedback kunnen geven.

Goed geregeld

Duidelijke aanwijzingen met het lessen vooraf het praktijkexamen. Allemaal heel goed geregeld.

• Naam Instructeur: Indrah van Os / Motor - Scooter-instructeur

Goeie rijschool die tijd voor je neemt

Ik heb een goeie ervaring met deze rijschool.. ze nemen de tijd voor je en zorgen dat je slaagt

• Naam Instructeur: Indrah van Os / Motor - Scooter-instructeur

Door corona wat langer bezig geweest, maar dit was geen probleem. Tussentijdse toets en rijexamen gewoon in 1 keer gehaald met de top aanwijzingen uitleg en zeer goede zweer in de auto!

Wendy is een topper

Door Wendy kon ik snel slagen, er was elke les weer een duidelijk plan waar we aan zouden werken. Er is ruimte om samen na te denken over feedback over gereden lessen, naast al dat harde werk van beide kanten hebben we altijd gezellig gereden. Ze denkt mee over tips om rust te vinden en dingen die voor mij specifiek werken (niet elke leerling is hetzelfde, en dat wordt begrepen). Blije autobestuurder hier, dank je wel!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Hele goede lessen, gezellige sfeer!

Alles werd goed en duidelijk uitgelegd/voorgedaan. De sfeer was altijd top, ik heb echt genoten van de lessen! Heel erg bedankt voor alles! ❤️

Goed contact, snelle service

• Naam Instructeur: Joyce Abspoel / Motor - Scooter-instructeur

Hele fijne rijschool en goede instructeur (Remco)

Goede uitleg van de bv. Duidelijke uitleg. Zeker aanbevelen!

• Naam Instructeur: Remco de Vries

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’