Toppp

Alles ging volgens plan, duidelijke uitleg tijdens de lessen, alles werd uitgelegd wat ik ook op het praktijkexamen kreeg

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Goed met een goede en aardige instructeur

Goede rijinstructeur, die aardig en rustig is. Hij kon goed omgaan met faalangst en goed uitleggen. Naast dat ik veel leerde was het ook gezellig tijdens de rijlessen.

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Van rijangst, naar plezier

Wendy is een fantastische instructrice die mij echt op mijn gemak heeft gesteld. Toen ik mijn proefles had, dacht ik dat het niets zou worden. Dankzij Wendy is dat volledig omgedraaid en vind ik autorijden nu heel leuk. Ze heeft een hele rustige houding en het was altijd super gezellig, mét geweldige muziek. We hebben veel gelachen samen en dat is iets wat ik zeker ga missen. Dankjewel Wendy, voor alles!

in een x geslaagd

top

Karen is een Topper!

Duidelijke uitleg, goede instructies en altijd goed gezelschap.

Een goeie leerschool!

De instructeur heeft me tot in de puntjes vriendelijk bekritiseerd wat voor mij heel prettig werkte, zodat ik geen fouten maakte tijdens m’n examen, wat volgens de examinator ook zeker is gelukt.

Helemaal top

Tijdens de vier uur lessen werd er duidelijk uitgelegd wat je moest doen en kreeg iedereen genoeg aandacht van de instructeur wat helemaal top was.

• Naam Instructeur: N.v.t.

Vriendelijk en veel geleerd!

Goed!

• Naam Instructeur: N.v.t.

De lessen waren leerzaam( in een goed tempo) en leuk (gesprekken met de de rijinstructeur).

De lessen waren in een juist tempo, als er een moeilijke manoeuvre was die ik moest beheersen eerst hier in de lessen daarna op terug gepakt en hebben we de manoeuvre herhaald. Daarnaast heb ik achter het stuur leuke gesprekken gehad met mijn rijinstructeur!

• Naam Instructeur: Remco de Vries

Een goeie rijschool met een hele goeie betrokken instructrice

Karen is een hele rustig, duidelijk rij instructrice. Mijn dochter voelde zich op haar gemak. Met aks resultaat dat ze in 1 X is geslaagd

• Naam Instructeur: Karen Habold

Super fijn duidelijk maar toch gezellig

Alles wordt mij met veel geduld uit gelegd ik kon alles aangeven ik voelde me op me gemak het was niet streng maar wel eerlijk.

• Naam Instructeur: Karen Habold

Was een fijne ervaring! Rij instructeur had veel geduld en super flexibel! Ben blij dat ik het bij butterhuizen gehaald heb :))

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Ik heb met plezier de rijopleiding gevolgd!

Ik vond de lessen fijn en heb deze met plezier gevolgd! Het herhalen van belangrijke dingen totdat het goed ging vond ik fijn.

• Naam Instructeur: Vinod Ramsahai

Top rijlessen!

Vandaag in 1 keer geslaagd! Zeer goede rijinstructeur die mij exact vertelde hoe goed ik reed en waar ik aan moest werken. Een paar van mijn vrienden gaan nu beginnen met rijlessen, ik zal ze deze school zeker aanraden!

In 1x geslaagd!!

Dankzij Rogier ben ik in 1x geslaagd! Ondanks de corona heb ik zo vaak mogelijk kunnen lessen met goede begeleiding!!

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Geweldige service!!

Alles verliep soepel en goed geregeld, goeie scooters, duidelijke instructeur.

Super rijschool

Een top rijschool. Ik had een hele fijne en leuke rij instructeur die me goed op weg heeft geholpen en daarom ben ik in 1x geslaagd.

• Naam Instructeur: Remco de Vries

Tevreden met Butterhuizen :)

Ik ben tevreden met Butterhuizen. De rijlessen waren leerzaam en Karen geeft goede tips. Ook kwam ze altijd op tijd.

• Naam Instructeur: Karen Habold

Ik heb mijn rijlessen als heel prettig ervaren.

Er zat altijd veel verschil in de lessen wat erg fijn was. Ook was er genoeg ruimte om lessen rondom mijn opleiding in te plannen. Zou niet echt minpunten kunnen bedenken.

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Hele fijne rustige begeleiding!

Ik ben bij Wendy komen rijden omdat ik erg onzeker was in de auto. Van begin tot het einde is ze mij blijven begeleiden en heeft zij mij gemotiveerd om in mijzelf te blijven geloven. Er werd altijd ruim de tijd genomen om iets nog een keer te proberen of even de draad weer op te pakken. Bedankt voor de fijne tijd!

Gezellige en goede rijinstructeurs

De rijinstructeurs van Butterhuizen zijn bekwaam, geven goede tips gedurende de lessen én laten je alleen afrijden als ze het gevoel hebben dat je daadwerkelijk kan slagen. Hierdoor hoef je niet onnodig te zakken, en leer je daadwerkelijk wat gedurende de lessen. Daarnaast zijn de lessen altijd gezellig, zodat het autorijden ontspannender is en je daardoor in de mogelijkheid gesteld wordt om beter auto te rijden.

Vriendelijk en professioneel

Prettige ervaring, vriendelijk en professioneel

Heel goed!

Heel blij met de keuze voor deze rijschool. Mijn tussentijdsetoets en examen in 1x behaald! Zeker een aanrader

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Super fijne ervaring en had erg snel mijn rijbewijs!

Mijn ervaring was eigelijk wel heel goed, ik kon snel terecht en kon ook via een spoedcursus mijn rijbewijs halen, daar was ik al erg blij mee. Verder keek ik altijd erg naar uit mijn rijlessen, ik kon gewoon mijzelf zijn en voelde me erg op mijn gemak. Voordat ik met rijlessen begon vond ik het namelijk wel spannend, maar na mijn proefles had ik hier totaal geen last meer van. Ik begon als een onzekere bestuurder, maar door Wendy werd ik steeds zekerder van mijn rijgedrag en kan ik nu veilig en zelfverzekerd achter het stuur zitten. Enorm bedankt voor alles!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Je gaat goed voorbereid je examen in.

Ik had Janine als instructeur en ben in 1x geslaagd. Ik heb een goede begeleiding van haar gehad naar mijn examen toe!

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’