Prima rijlessen gehad en in 1 x geslaagd!

Tijdens de lessen goed uitleg gehad en voldoende tijd gehad om het rijden onder de knie te krijgen voor mijn examen.

Top!!

Top rijles gehad. Aardige rij instructeur. Niks aan op te merken!

Goeie rijschool!

Ik heb mijn scooter praktijk in 1 keer gehaald bij rijschoolbutterhuizen. De lessen waren leerzaam, en er was een leuke sfeer :) de rij instructeur stelde je goed op je gemak en gaf je goeie aanwijzingen tijdens het rijden aanrader.

top

hele goede ervaring gehad. veel geduld en duidelijke uitleg. fouten maken bestaat niet, van fouten maken leer je. dit heeft mij erg op mijn gemak gesteld en ik ben zeker geworden in het verkeer. ik heb veel zin om te gaan rijden en kan niet wachten om straks alleen de weg op te gaan!

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Goede uitleg gehad op een leuke manier!

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Behulpzaam, duidelijk, advies, top!

Ook via whatsapp duidelijke communicatie, hulp en advies (Sander).

• Naam Instructeur: N.v.t.

Goede rijschool en leuke instructeurs

Leuke en leerzame rijlessen gehad, ik reed bij tim en tjarda. Zei hebben me klaargestoomd voor de tussentijdsetoets en het praktijk examen. Het examen in een keer gehaald! Goede uitleg en ze hebben het beste met je voor.

• Naam Instructeur: Tjarda Miedema

Super goeie rij instructrice

Rij instructrice Janine heeft mij super goed geholpen ze heeft op een duidelijke manier les gegeven en de puntjes voor mij op de i gezet.

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Top tijd gehad bij Butterhuizen

Elke keer als ik de auto instapte reed ik met plezier. Bedankt voor de leerzame en super gezellige tijd.

• Naam Instructeur: Karen Habold

Top ervaring

Ik heb 30 rijlessen gehad en ben in 1 keer geslaagd zonder TTT. Altijd met veel plezier en een goed gevoel in de auto gezeten en dat allemaal dankzij cheyenne.

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Vandaag in 1 keer geslaagd op mijn rijexamen met als rij instructeur rogier boom uitstekende instructeur met altijd een gezellig praatje. Zeker een goede rijschool

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Top rijschool.

Ik ben in 1x geslaagd voor mijn scooter rijbewijs.

• Naam Instructeur: Richard Kok / Scooterinstructeur

een prettige en leerzame ervaring

de instructeur legde alles duidelijk uit, ook zetten hij ons af en toe aan de kant om belangrijk punten te bespreken wat erg fijn was. werd duidelijk verteld wat je moest doen en welke kant ect. positieve ervaring!

Hele fijne rijschool

Duidelijke communicatie en hele gezellige, leerzame rijlessen gehad.

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Ik heb geinvesteerd in mijn toekomst met de beste instructeur Tim.

Ik heb mijn vrijstellingen en examen in 1x gehaald. De lessen waren super leuk en goed. Tim was gezellig maar ook serieus bezig met het verbeteren van mijn rij gedrag. Echt de beste instructeur ooit.

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Geslaagd

Theorie in een keer gehaald en mijn praktijk ook

• Naam Instructeur: Richard Kok / Scooterinstructeur

heel ontspannen en goed ondersteund

als je iets niet snapte werd het goed uitgelegd, als je het spannend vond werd je goed ondersteund

• Naam Instructeur: Richard Kok / Scooterinstructeur

Heel prettig rijden, in een keer geslaagd!

Bij Wendy van Petten heb ik hele prettige rijlessen gehad. Ze blijft altijd rustig en wordt niet boos als je een fout maakt (Uiteraard geeft ze dit dan wel goed aan). Instructies waren prima, en ze heeft altijd wel een plekje vrij waarop je zou kunnen lessen. Als je snel onzeker wordt, of gewoon een prettige instructeur wilt, zit je bij Wendy goed.

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Een hele fijne rijschool

Heb het erg naar me zin gehad met me instructeur en heeft me goed geholpen onderweg naar me examen

Snel, vriendelijk

Top rijschool. Alles wordt duidelijk uitgelegd, en je leert practisch in no-time autorijden. Er is totaal geen druk of stress tijdens het rijden, dus lekker comfortabel.

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Prima rijlessen en zeer behulpzaam

Ik begon bij Alvaro als rij-instructeur voor mijn rijbewijs. Aangezien ik moeizaam vorderingen maakte werd er voorgesteld dat ik eerst mijn rijbewijs voor de automaat ging halen zodat ik zo eerst maar op 1 ding hoefde te focussen. Dit was een goede keuze en met behulp van Naomi heb ik daarna in 1 keer mijn rijbewijs voor de automaat gehaald. Nu op naar de schakel

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Leerzaam

Ik heb bij Alvaro in een korte tijd ontzettend veel geleerd. Hij bleef altijd rustig en nam de tijd om dingen extra uit te leggen als ik iets niet snapte

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

Betere rijlessen kon niet.

Ik heb bij Wendy in de auto altijd mezelf kunnen zijn waardoor ik beter de auto ben gaan leren kennen. Het waren altijd gezellige rijlessen en ben super blij dat ik Wendy als rij-instructeur heb gehad!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Leerzam

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Ik had een leuke ervaring bij deze rijschool

Ik vond de lessen leuk en de instructeur ook. Er werd goed gecommuniceerd naar mij toe over hoe en wat en wanneer.

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’