Een duidelijke uitleg met hier en daar goeie humor

ik reed met 2 andere, me instructeur was richard. ik het begin ging het niet al te soepel. richard was 1 of ander knopje vergeten die nog aan zijn motor zat bij zijn thuis. wij zijn toen eerst met ze 4e naar zijn huis toe gereden. hij gaf ons instructie via de portofoon die wij binnen kregen met een oortje. eenmaal bij zijn huis aangekomen stonden we ruim 10minuten te wachten omdat hij het 1 en ander niet kon vinden. ik accepteerde het want het kan gebeuren natuurlijk, maar het viel ook zeker te voorkomen. helaas 10min van onze tijd weg maar so be it. daarna verliep alles wel goed. duidelijke instructie en als er iets niet goed ging, gingen we even stoppen voor betere uitleg. dat hielp enorm. ook de humoristische uitleg er tussendoor vond ik persoonlijk erg leuk. zoals bijvoorbeeld “ goed kijken voordat je de rijbaan op gaat, want je wilt niet op een motorkap komen want dat doet auw” erg leuk en dat bleef ook hangen in mijn hoofd bij iedere keer dat we de rijbaan op gingen. “ eerst kijken anders auw” we kregen eerst een kleine borden en rotonde les, daarna hebben van 9:30 tot ongeveer 12:15 gereden omdat richard dacht dat we tot 12:15 hadden vanplaats de afgesproken 13:15. we hadden toen snel onze lunch gegeten en zijn snel weer verder gegaan om de laatste paar minuten de puntjes op de i te zetten. buiten de niet al te beste voorbereiding, was de uitleg goed en fijn. wellicht zal ik er ook over nadenken om bij julie me auto rijbewijs te halen. mvg, thomas mittelberg.

• Naam Instructeur: Richard Kok / Scooterinstructeur

Leuke lessen, veel geleerd

ik vond de rijlessen erg goed, alles werd duidelijk uitgelegd en er werd voor gezorgd dat het allemaal goed onder de knie komt. verder was het altijd gezellig in de auto met een goede sfeer. top instructeur!

Top rijschool goede begeleiding

Goed begeleid in het behalen van me scooter rijbewijs

• Naam Instructeur: N.v.t.

Heel relaxed en altijd gezellig en goede begeleiding

In het begin was ik erg druk maar wendy heeft mij hier heel goed bij geholpen en nu ben ik super rustig geworden. Verder voel je je op je gemak bij haar en foutjes vind zei nooit erg. Dus echt aan te raden. Ik had geen betere instructrice als wendy kunnen wensen. Dankjewelll!!!!☺️

Top!

Heel erg tevreden over de manier hoe er les wordt gegeven, alles wordt duidelijk besproken en de lesuren worden goed benut! Uiteindelijk geslaagd in één keer dankzij de goede inzet en manier van aanpak top!

Goede en aardige instructeurs

Prettige en leuke leeromgeving

De lessen met Karen zijn altijd gezellig en ze motiveert je goed om door te gaan. Ze is gewoon een topper, want ik ben niet voor niks in 1 keer geslaagd.

• Naam Instructeur: Karen Habold

Goede en leuke opleiding gehad

Veel geleerd en was altijd erg op mn gemak in de auto. Altijd met plezier de lessen gereden.

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Mijn ervaring bij Butterhuizen is top! Ze leggen alles goed uit en je maakt ook nog is plezier tijdens het rijden. Ik reed bij Karen en ik kreeg alles top uitgelegd en ik heb ook gelachen en genoten. Ik zou zeggen zeker een aanraden en neem lekker een proefles als je kan! Ik ga de lessen missen!

Wat een geweldige service

Heel fijn contact gehad over het scooterexamen, en dan ook nog in 1 x geslaagd.

• Naam Instructeur: N.v.t.

Hele fijne tijd!

Tijdens mijn rijlessen bij Wendy heb ik me heel erg op mijn gemak gevoeld, en heeft ze mij goed voorbereid voor mijn autorijexamen!

Erg fijn!

Janine was een hele fijne instructrice!

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Fantastische rijschool en Instructrice!

Ik heb een fantastische rijervaring gehad. Naomi was mijn instructrice en ik had mij geen betere kunnen wensen!! Begaan, enthousiast, vrolijk en kundig! Dit heeft er dan ook toe geleid dat ik op mijn 48e afgelopen dinsdag in 1 x ben geslaagd!! En dat na met grote angst te zijn begonnen 6 maanden terug. Ik kan Butterhuizen aan iedereen aanbevelen en als je dan ook nog automaat kiest krijg je een fantastische instructrice! Naomi (en Butterhuizen), nogmaals enorm bedankt voor de super begeleiding! Hartelijke groet, Martijn

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Goed aangeleerd gekregen, altijd gezellig!

Fijne opleiding gehad, veel zitten lachen in de auto. En alles op een fijne manier aangeleerd gekregen.

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Prima rijschool

Rijtijd was erg aangenaam en de flexibiliteit was top. Belangerijke punten werden benoemt en werd je mee geholpen, al met al een prima ervaring.

• Naam Instructeur: Remco de Vries

Niet alles gaat in 1x ☺️

Ik heb 63 hele gezellige en leerzame uren achter de rug. Het had in 40 gelukt als ik in 1x was geslaagd. Helaas wilde het CBR mij nóg 2x zien.

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Een hele fijne rijschool en een heel fijn e instructrice

Ik heb de lessen heel positief ervaren. De instructrice was flexibel in tijden en locaties voor ophalen en afzetten en gaf goede feedback. Wat fout ging, maar ook wat goed ging wat dus heel erg hielp met zelfvertrouwen.

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Leuke, leerzame en gezellige ervaring

Mijn ervaring bij Wendy is super positief, na een stroeve start heb ik het met haar hulp weer lekker kunnen oppakken om mezelf voor te bereiden voor het examen! Ik heb veel van d’r geleerd en was altijd op me gemak bij haar. Ik wil haar echt heel erg bedanken voor de tijd en motivatie plus de tips die zij mij gaf. Ik raad het iedereen aan om bij Wendy te lessen!

Gezellig en goed

Vanaf de proefles tot aan het einde heb ik genoten met het gellukje dat mijn instructrice mij al vanaf baby af aan kent kon het niet anders als goed gaan ik heb erg genoten het was altijd gezellig en leerzaam nu ik mijn rijbewijs heb gehaald ben ik natuurlijk super blij maar vindt het natuurlijk wel jammer dat ik wendy een stuk minder ga zien want ze maakte de lessen altijd om van te genieten we reden in alkmaar, heerhugowaard en zijn een keertje naar schagen geweest gelukkig was ik hier ook al bekend want het nog leuker maakte. Ik ben Wendy heel erg dankbaar voor alle lessen

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Zeer tevreden over hoe ik les heb gehad en hoe vriendelijk mijn instructeur was.

Een hele leuke ervaring, zeer vriendelijk en goede instructies. Ik kijk hier met een zeer tevreden gevoel op terug.

• Naam Instructeur: Richard Kok / Scooterinstructeur

Redelijk goed!

Ik ben begonnen met mijn rijlessen bij Vinod en ben nadat ik de eerste keer was gezakt overgestapt naar Remco. Hier merkte ik eigenlijk dat ik een hoop nog niet geleerd had, zoals vooruit fileparkeren en een simpele stop opdracht. Ook had ik toen al aardig veel lessen gehad. Remco was wat strenger en zorgde ervoor dat ik het veel beter leerde. Ik heb een goede tijd gehad bij Remco in de lessen en naast dat ik een hoop heb geleerd heb ik het ook erg gezellig gehad.

• Naam Instructeur: Remco de Vries

helemaal top

Mijn instructrice was mijn tante, ik heb veel gelachen en veel geleerd! Had het van niemand anders willen leren

Vlotte cursus

Ik heb mijn rijlessen als goed ervaren. Alles was makkelijk op te zoeken en in te zien.

• Naam Instructeur: Vinod Ramsahai

Mijn ervaring met de rijschool was professioneel en leerzaam

Binnen en korte tijd veel kunnen oppakken en leren

Heel erg fijn

Super fijne rijschool waar je op een fijne manier leert om te rijden. Ik ben meteen geslaagd !

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’