Ik vond het supervet!

Het was erg spannend omdat je zelf makkelijk denkt over het scooter rijden. Maar toch was het lastiger op het examen! Wel super fijn van de hulp!

• Naam Instructeur: Tjarda Miedema / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Mijn ervaring was top. Duidelijk en de rijschool kwam hun afspraken na. We begonnen optijd en eindigde op de tijd dat het zou stoppen. Goed geleerd van de rijschool.

in 1x geslaagd!

alles was goed geregeld en duidelijk. Ook tijdens de lessen heel duidelijk uitgelegd!

Mijn ervaring was geweldig

Mijn rijinstructeur was Rogier en hij is echt een geweldige man. De lessen waren altijd leerzaam en gezellig. Ga het ergens wel missen de leuke rijlessen elke week

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Duidelijk en behulpzaam, er word moeite in je gestoken om je echt te laten slagen.

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Hele fijne ervaring gehad

• Naam Instructeur: Rebecca de Vries

Uitstekende rijschool en 100% aan te raden

Hele fijne instructeur. Objectief, doelgericht, positief, gezellig, altijd vriendelijk en leidt je heel goed op voor het praktijkexamen. Legt altijd duidelijk en goed uit. Je wordt altijd op de hoogte gehouden door de goede communicatie systeem. Prima rijschool met beste instructeur. Met trots geslaagd!!

• Naam Instructeur: Naomi Snijders

Altijd gezellig tijdens de les

Altijd gezellige gesprekken

• Naam Instructeur: Shershah Durrani

Leerzaam en leuk

De dag was erg leuk en alles werd goed uitgelegd. In 1 keer gehaald!

• Naam Instructeur: Tjarda Miedema / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Een goede en vriendelijke service

Ik ben met alles goed geholpen en er word genoeg tijd in je gestoken. Ook is iedereen erg vriendelijk en doen ze hun uiterste best om je te laten slagen

Hele goede rijschool

Altijd bereikbaar, aardige mensen en ze hebben me goed geholpen. Nu ga ik wegen van Alkmaar onveilig maken ;)

• Naam Instructeur: Richard Kok / Scooterinstructeur

Een goede ervaring

Alles wat ik nodig had tijdens het rijden werd goed uitgelegd en als ik iets niet begreep werd het nog een keer uitgelegd. Ik leerde alles wat ik nodig had tijdens mijn examen en wat extra handigheden voor tijdens het rijden.

• Naam Instructeur: Rebecca de Vries

Leerzaam

Een prettige instructeur die alles goed en duidelijk uitlegt

• Naam Instructeur: André de Haas

Leuk

Het was heel leuk kreeg alles geleerd en uiteindelijk in 1x geslaagd

• Naam Instructeur: N.v.t.

Altijd prettig en gezellig :)

K heb mijn rijbewijs gehaald bij Tim. Ik vond het altijd gezellig en prettig om met hem te rijden. Heb nog nooit geen zin gehad in rijles. Hij gaf voor alles een goede uitleg waarom iets nodig was, waardoor alles goed duidelijk werd. Ik was zelf geen natuur talent in de auto, maar hij had altijd veel geduld en samen hebben we toch maar mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Mijn ervaring is super top bij butterhuizen!

Ik heb veel geleerd van karen, supper goed geholpen en speciale technieken en goeie beheersing van de auto geleerd. Kortom supper goed! Ik raad het iedereen aan!!

• Naam Instructeur: Karen Habold

Planning was goed geregeld en er werden altijd duidelijke aanwijzingen gegeven. Als ik er zo op terug kijk was het handig geweest als ik eerst mijn theorie zou hebben gehaald.

• Naam Instructeur: Merel Stroomer-Ramakers

Goede rijschool met fijne instructeurs!

Hele fijne ervaring, nooit problemen gehad, altijd vriendelijk!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Goeie lessen en super aardig

2 uur les gehad, handige tips. Goeie uitleg en heel aardig. Ook geslaagd!!!

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Super goed

Als ik vragen had werd ik geholpen en ik werd goed geholpen bij puntjes wat beter kon. Het was gezellig en vertrouwd.

• Naam Instructeur: Alvaro Dix

In een keer geslaagd!

Goed te bereiken over de telefoon. Snel en duidelijk antwoord. Word duidelijk ruim van te voren verteld wat er verwacht wordt. Lessen zelf zijn erg duidelijk en worden leuk gegeven

Goeie communicatie.

fijne/ veilige lessen gereden. Goed geholpen. En als het fout ging steunde ze je en het kan gebeuren en door…

• Naam Instructeur: Tjarda Miedema / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Super goed geholpen en in een keer geslaagd!

Super goed

Vriendelijke mensen en goeie rijles gehad

In een keer geslaagd!!

Leukk johh

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’