goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettige, leuke en zeker leerzame lessen gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goeie en fijne rijschool en Rogier was ook een goeie instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed en zeer duidelijk! Je weet waar je aan toe bent! Onwijs gezellig maar leerzaam

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een leuke tijd gehad bij Rijschool Butterhuizen en ik wil mijn instructeur Willem erg bedanken voor de leerzame lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vak bekwaam. Begrip vol. Engelen geduld 😉 . Plezier in zijn werk. En les op maat

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had les van Marcel in Hoorn.\r\nDit heb ik als zeer positief ervaren. Goede, duidelijk uitleg waar je echt wat aan hebt.\r\n\r\nIk heb rijles gehad bij meerdere rijscholen en geen één rijschool gaf zulke duidelijk aanwijzingen als jullie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede rijschool. Mijn instructeur was Brahim el Monsour en dankzij zijn rust, duidelijke uitleg en complimenten als je iets goed doet heb ik vertrouwen gekregen in mijn kunnen en ben ik vandaag geslaagd! Brahim heel erg bedankt voor alles!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ronduit top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb tijdens mijn opeiding hele leuke en leerzame lessen gehad! Theo is heel geduldig en wilt je heel graag helpen waardoor je heel erg zin krijgt in je volgende les. Toch best wel jammer dat ik nu me rijbewijs heb haha! Top rijsschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed! Theo is een vriendelijke, grappige en duidelijke instructeur. Goeie tips, dankzij hem heb ik het gehaald. Tevreden over dit bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een 10 voor Rijschool Butterhuizen en Dries in het bijzonder! Bij hen in 1x geslaagd.\r\nDries is werkelijk altijd positief ingesteld, blijft vriendelijk en vooral geduldig les geven. Er wordt serieus werk gemaakt van je rijopleiding. Als je les wilt van vakmensen, met een prettige persoonlijke begeleiding: Butterhuizen is écht een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb dit bedrijf heel positief ervaren. Ik heb er heel veel van geleerd en hele goede en leerzame lessen gehad

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een heel goede ervaring gehad bij Rijschool Butterhuizen. Vanaf dag 1 heb ik mij prettig gevoeld bij mijn instructeur Rogier Boom. Door de hulp van Rogier, team Butterhuizen en de fijne video\'s op de YouTube-pagina prima kunnen voorbereiden op elk onderdeel van het traject. Voor alles in 1 keer geslaagd! Een aanrader voor personen die willen leren autorijden in de omgeving Heerhugowaard. Ga zo door guys!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig. Direct na mijn mail met vragen werd er telefonisch contact opgenomen en was een proefles snel gepland. Dit is zeer goed bevallen en ben ook direct begonnen met lessen.\r\nRustige en duidelijke instructeur. En, niet geheel onbelangrijk, gezellig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door de goede lessen van rijschool butterhuizen heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Bedankt :)!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met militaire precisie, en elke les een dropje, opgeleid door instructeur Rogier..en daardoor in 1x geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Effectieve manier van les geven (leskaart en modules). Zeer tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb les gehad van Janine van Rijschool Butterhuizen. Janine is echt goed in haar werk en ik heb ontzettend veel van haar geleerd. Alleen maar lof voor Janine. Los van haar kwaliteiten als rijles instructeur is zij een heel leuk, positief en vriendelijk persoon. Je mag van geluk spreken als je haar krijgt want ze een topper.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn rijbewijs gisteren in een keer gehaald, yeeeehhh blij blij. Ik zag er zo tegen op maar door de goede en rustgevende begeleiding van mijn instructeur Sander heb ik mijn examen zelfs als leuk ervaren(mede door de aardige examinator) Ik heb deze rijschool als zeer vriendelijk, betrokken en betrouwbaar ervaren! Nogmaals hartelijk bedankt voor alles!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze week in een keer GESLAAGD wat ben ik blij dat ik ben over gestapt naar rijschool Butterhuizen... Echt een goede en eerlijke rijschool. Ik kan het weten ik heb slechte ervaringen met een andere rijschool gehad. Dus als je een rijschool zoekt hoef je niet te twijfelen gewoon voor deze rijschool gaan... Bedankt!!!!!

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’