goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heb lessen gehad en wel precies 17 bij een andere rijschool toen..was alles behalve tevreden over de lessen..\r\nen heb mijn vervolg les gekregen in automaat. bij butterhuizen duidelijke uitleg ..\r\nvorige week.. ben erg op mijn gemak gesteld en rij met plezier ..\r\neen aanrader ..

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ook ik ben in 1 keer geslaagd. Ik kwam van een andere rijschool vandaan en ik wil iedereen melden WAT EEN VERSCHIL! Butterhuizen is een zeer professionele rijschool. Bij twijfel overstappen. Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb genoten van alle lessen die ik bij Ali Abiri heb gevolgd. Hij liet heel sterk zien dat hij er voor je is. En is merkbaar trots op je als je goed je best doet. Ik beveel het iedereen zeker aan om bij rijschool butterhuizen te gaan lessen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Proffesioneel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier zeer tevreden gelest. Ik ben in een keer geslaagd voor mijn Autorijbewijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na veel andere rijscholen gehad te hebben, ben ik vandaag geslaagd bij Butterhuizen. Jullie geven echt rijles ipv een paar rondjes rijden en dan weer naar huis. Ik kreeg de aandacht die ik nodig had. Ontzettend bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier heel fijne lessen voor de motor gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren in 1 keer geslaagd bij rijschool Butterhuizen. Super blij. Echt een aanrader Bedankt. Groetjes valerie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week ben ik in 1 keer geslaagd. Ik kan het nog steeds niet geloven. Echt blij! Ik wil de rijschool en in het bijzonder mijn instructeur die mij echt goed heeft geholpen bedanken voor zijn geduld en professionele aanpak. Iedereen in mijn omgeving zal ik rijschool butterhuizen adviseren!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat ik bij een aantal rijscholen werkelijk gedupeerd ben geweest en vreselijk ben behandeld kwam ik bij deze rijschool terecht en wat was het een groot verschil in het omgaan met mensen. Ook het lesgeven was echt goed. Daardoor heb ik mijn rijbewijs kunnen halen. Ik wil Sander Bos heel erg bedanken. Ik zal iedereen deze rijschool aanraden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Yes Yes, eindelijk me rijbewijs! Veel lessen bij een andere rijschool gehad maar niks geleerd!! Bij Butterhuizen kreeg ik echt het gevoel dat er naar me geluisterd werd.. Echt een aanrader!! Dus zoek je een rijschool, niet verder zoeken want je hebt er nu een gevonden! Nogmaals bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1x geslaagd..! Bedankt voor de goede en rustige begeleiding..Ik zal de lessen missen...

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1x geslaagd...Supertijd gehad! Bedankt...Rijschool Butterhuizen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wil Rogier Boom bedanken. Hij heeft me fantastisch les gegegeven. \r\nHij had altijd begrip, gaf op een leuke manier les, je kon met hem lachen en hij liet altijd geweldige foto\'s zien van zijn vondsten. \r\nRogier bedankt !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het heel leuk om te leren autorijden, het waren leuke en leerzame lessen. Theo Beckers heeft alles heel duidelijk uitgelegd. Dankzij Theo Beckers en Autorijschool Butterhuizen ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen, bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer toffe instructeur (Theo Beckers )gehad. Waar Ik veel van Heb geleerd en vooral gelachen. Echt een toppertje en die krijgt van mij zo ie zo en dikke vette 10+

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Les gehad van Rogier Boom ,een vakman die zijn vak verstaat ,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Butterhuizen is zeker aan te bevelen en vooral Rogier Boom met zijn vele geduld en goede uitleg over deelnemen aan het verkeer.\r\n\r\nBedankt!\r\n\r\nGroetjes, Mandy

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rijopleiding als zeer leerzaam ervaren, dankzij rij instructeur Dries. Goede en duidelijke uitleg en erg veel van geleerd en zeker met plezier door mijn rijopleiding gegaan !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb super leuke en goeie lessen gehad bij butterhuizen en het is echt een aanrader om hij deze rijschool tegaan lessen

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’