perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kwam van een kansloze rijschool waar ik niks leerde. Daarna naar Butterhuizen bij Ismael en wat een baas is dat. In 20 leuke lessen in 1x geslaagd. Ismael bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een erg leuke en voornamelijk succesvolle ervaring rijker! Helaas kort bij Butterhuizen gelest, vanwege overstap van andere rijschool naar Butterhuizen. Al met al een goede ervaring gehad!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sander is een geweldige instructeur. Hij heeft enorm veel passie en dat zie je terug in de manier waarop hij les geeft. Het komt door zijn gedrevenheid, maar ook respect voor de leerling dat ik ben geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een top rijschool! Vandaag geslaagd gelukkig, ondanks de zenuwen. Voor Rijschool Butterhuizen heb ik geen leuke ervaring gehad bij een andere rijschool vanwege de rijinstructeur. Gelukkig ben ik overgestapt en kreeg ik Dries als instructeur. Hij is een ontzettend aardige en erg goede rijinstructeur! Dankzij hem ben ik geslaagd. Echt heel erg bedankt! Ik ga rijschool Butterhuizen zeker aanbevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb 1,5 jaar bij de verkeerde rijschool gelest, ik ben overgestapt naar butterhuizen en in die 4 maanden dat ik daar heb gelest heb ik meer geleerd dan in die 1,5 jaar bij mijn vorige rijschool! Zonder Rogier had ik mijn rijbewijs nog niet gehaald. Onwijs bedankt voor de gezellige en leerzame lessen! Een dikke 10 voor rijschool Butterhuizen!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijschool!! Ik had les van Dries. Hij ziet wat jij nodig hebt en stuurt je hierop aan. Elke les was leerzaam onderweg hebben wij veel gelachen, ik keek er elke week weer naar uit. In stappen leer je nieuwe situaties en zo ga je richting je examen, en dat is precies wat ik nodig had. Ik heb mijn rijbewijs binnen 2 maanden zoals afgesproken gehaald!!!\r\n\r\nIk kan Rijschool Butterhuizen echt aan iedereen aanbevelen.\r\n\r\nNogmaals heel erg bedankt voor je geduld.\r\n\r\nGroeten,\r\n\r\nMohamed

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zonder dat je er erg in hebt Krijg je de beste les mogelijk. \r\nGrote rijschool ,en niet voor niets.\r\nIk ben in 1 keer geslaagd terwijl ik niet een heel erg zelfverzekerd mens ben. \r\nTop.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede rijschool. Erg tevreden over mijn rij-instructeur Ismael. Goede service, bij problemen wordt er meteen naar een oplossing gezocht. Ik beveel mijn familie en kennissen aan om hier te gaan lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb recent mijn rijexamen in 1 keer gehaald. Ik had niet verwacht dat ik ooit auto zou kunnen rijden. Maar dankzij Rogier, mijn rijinstructeur, is het me toch gelukt. Ik raad Butterhuizen zeker aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf, prima ervaring gehad bij deze rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze is voor Rogier,\r\n\r\nHet was een lange rit maar toch in één keer geslaagd, dat heb ik aan jou te danken! Erg geduldig en ze kennen hun vak, ik beveel deze rijschool aan.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zocht via Google een rijschool in de buurt waar ik prettig en rustig rijlessen kon nemen.\r\nEn met rustig bedoel ik dat men geduld heeft en rustig blijft.\r\nNou dat is gelukt, Rijschool Butterhuizen is zeker aan te raden.\r\n\r\nBedankt Willem, voor uw lessen, het was erg prettig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig en zeker een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Die zijn goed, goede lessen duidelijke adviezen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze rijschool is ongelooflijk goed ze gaan met respect met je om coachen je goed geven je ook veel zelfvertrouwen, ben ontzettend blij dat ik hier toch heen ben gegaan! Dankjewel Butterhuizen voor de geweldige tijd !

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’