perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijinstructeur die duidelijk uitlegt en je goed helpt enthousiaste man die zijn werk leuk vind al bij al een leuke tijd gehad

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geduldige instructeur (Indrah) met heel goede tips!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 keer mijn rijbewijs gehaald.\r\nSuper tijd gehad bij Willem! \r\nBedankt voor de leuke en leerzame lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijlessen, goede uitleg en leuke instructeur. Kom zeker terug voor m\'n motorrijbewijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag geslaagd bij rijschool butterhuizen! Niks anders te zeggen dan hele fijne en duidelijke rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het leuk om bij jullie te lessen. Ik had een leuke instructeurs en alles werd goed en duidelijk uitgelegd en ik heb veel over het voertuig en het verkeer geleerd. Ik vond het leuke en goede rijopleiding!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben begonnen bij een andere rijschool en heb daar, door een matige rijinstructeur, veel zelfvertrouwen verloren tijdens het rijden. Door geweldige filmpjes op youtube ben ik op deze rijschool gekomen. De lessen waren echt van goeie kwaliteit en hebben zeker invloed gehad op het verbeteren van mijn onzekerheid. Erg bedank.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen als erg prettig ervaren, tussentijds overgestapt van rij-instructeur (van Lenneke naar Theo). Zowel bij Lenneke als bij Theo heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad en de lessen als erg goed ervaren, de rij-instructeurs waren erg duidelijk en vriendelijk in het uitleggen van de belangrijke punten. Daarnaast heeft Theo mij erg goed voorbereid op het examen! Uitstekend!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg goed en je word geholpen en gestimuleerd waar het nodig is. Heel erg aardig. Het is zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer goede ervaring gehad met Autorijschool Butterhuizen, erg vriendelijken en goede instructeurs.\r\nTop!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrijf is zeer goed bezig weet wat ze moeten doen leggen alles uit het lijkt tijdens het examen rijden net of je nog les rij

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Me rijbewijs in 1x the pocket. Rogier ontzettend bedankt voor je wijze lessen, duidelijkheid en motivatie. Kijk met plezier naar de lessen terug! Ben blij dat ik overgestapt ben wegens eerderw instructeur die (te)veel bezig was met haar telefoon. Nogmaals bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn leerbedrijf, altijd met plezier motor rijles gehad dingen werden goed en duidelijk uit gelegd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met plezier gereden en zeker aan te raden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond dit bedrijf heel fijn omdat ze je goed helpen en ook echt tijd aan je besteden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer blij met de autorijlessen die ik heb gevolgd bij butterhuizen. De lessen waren gezellige en leerzaam.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aller beste

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijlessen gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heerlijk gereden. Eerst bij Lenneke, daarna bij Theo vanwege tijdgebrek. Ontzettend goed behandeld. Een hoop geleerd op een prettige, structurele manier. Kritisch, maar aardig en het bleef daardoor goed hangen. En mede hierdoor mijn tussentijdse toets en examen in 1 keer gehaald. Bedankt Butterhuizen! Groetjes, een blije oud leerling.

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’