goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na eerst bij een andere rijschool gereden te hebben, besloot ik naar butterhuizen te gaan. Sander heeft me geleerd om met zelfvertrouwen de auto in de stappen. Hij was geduldig en de sfeer in de auto was altijd goed. Zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service! met aangeven kon je bijna overal worden opgehaald en afgezet.\r\nIk heb het onwijs naar mijn zin gehad met Theo Beckers.\r\n\r\nHet was een fijne geruststellende gezellige sfeer, maar wanneer het nodig was was theo ook duidelijk en een goeie leermeester. \r\n\r\nAls er iets moest worden uitgelegd dan werd dit op een gepaste manier gedaan.\r\n\r\nerg fijn/dik te vrede!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer leerzame lessen, en vooral hele gezellige. Alles werd duidelijk uitegelegd, en als er iets was werd je altijd goed geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring, leerzame lessen, niet te lang, niet te kort. Geduldige instructeur en altijd gezellig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb het als prima ervaren. \r\n\r\nAltijd gezellig gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring. Rijlessen met uitgebreide begeleiding, geduld en toewijding. Het is niet voor niks dat ik in één keer geslaagd ben voor mijn praktijk examen auto. Ik zou Rijschool Butterhuizen zeker aanraden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring met Rijschool Butterhuizen!! Duidelijke uitleg en goede begeleiding. Er wordt alle tijd voor je genomen en rij- instructeur is erg rustig. Ook speciaal voor faalangst is dit de perfecte rijschool. Zeker een aanbeveling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb met veel plezier bij deze rijschool gelest mede dankzij de leuke en goede lessen van Ismael. Ben gister in 1x geslaagd en zal de rijschool zeker aanbevelen bij anderen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een keer geslaagd. Echt heel erg tevreden over hun. Ik raad het iedereen aan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn lessen als prettig ervaren en ik heb alles op mijn eigen tempo mogen doen\r\nTheo was erg geduldig.\r\nEn nog gezellig ook😜

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel bedrijf met hart voor zijn klanten, als zeer positief ervaren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een super ervaring gehad met deze rijschool. Ben in 1 x geslaagd mede dankzij mijn rij instructeur. Hij blijft rustig en geeft goede tips. Had een veilig gevoel met hem naast mij en heeft mij veel geleerd. Heel erg bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sander top instructeur. Veel prettige lessen gehad en duidelijke instructies. In 1x geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net overgestapt naar butterhuizen had ik dat maar eerder gedaan. Bij mijn vorige rijschool 35 lessen gehad en niet tevreden. Nu wordt er de tijd voor je genomen en alles rustig uitgelegd. En ik kan thuis de video\'s van rijschool butterhuizen terug kijken wat ik erg handig vindt. Ik hoop snel te slagen maar mijn gevoel is super goed over deze rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben ook in 1x geslaagd bij rijschool Butterhuizen. Mijn grote dank gaat uit naar mijn rijinstructeur sander bos Ik heb deze rijschool als zeer persoonlijke en zeer professioneel ervaren. Ga zo door sander

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beter kan het niet naar mijn menig, gewoon top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb rijles gehad bij theo. Ik heb veel geleerd en ik heb altijd met plezier bij theo in de auto gezeten. Ik ben ook in een keer geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een tijdje terug mijn auto rijbewijs in één keer behaald bij Butterhuizen, en vandaag ook in een keer mijn A2 rijbewijs behaald.\r\n\r\n\" I\'ll be back! \"

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool! Een dikke 10

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn goed. Professioneel en op de man gerichte service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leerzame lessen, duidelijke instructies. Theo bedankt voor het zorgen dat ik in een meer mijn rijbewijs heb gehaald!

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’