Geslaagd!

Altijd gezellig in de auto en daarnaast ook fijne, rustige lessen met ruimte voor herhaling en eigen vragen. Dat gaf vertrouwen. Ik kon snel terecht en ben in 1x geslaagd, dus erg blij!

• Naam Instructeur: André de Haas

Gezellig, duidelijk en ja hoor… in 1 keer gehaald!

We konden lekker kletsen, maar ook keihard werken waar nodig. En dat was bij mij zeker nodig! Maar het is gelukkig allemaal goedgekomen en Tjarda heeft me super goed les gegeven (met af een toe wat inspring van Tim) en heb het zo in 1x gehaald! Als je goed wilt leren autorijden heb je een Tjarda nodig!!!

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster

Great instructor — calm, patient, fun and always full of helpful advice!

At the beginning of my lessons, I was quite nervous about driving since I was in a new country and learning in a new language. Karen made everything so much easier — she was patient, switched to English whenever I needed, and always encouraged me to keep going. Although I’m very happy to have earned my driving license, I’ll definitely miss our lessons and the fun we had together. I highly recommend her to anyone looking for a calm, supportive instructor who truly focuses on their students.

• Naam Instructeur: Karen Habold

Ik heb gereden bij Tim, ik vond dit zelf heel fijn. Hele duidelijke uitleg en werd goed geholpen bij de dingen die ik lastig vond.

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Echt een hele fijne rijschool!

Kreeg goede ondersteuning en hulp van (Ruud) mijn rijinstructeur, en alles werd goed uitgelegd.

• Naam Instructeur: Ruud Smit

Hele fijne instructrice

Janine is een hele fijne instructrice, let altijd op en is super gezellig! Ook heb ik door Janine in 1x mijn rijbewijs behaald!

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Heel duidelijk en gezellig in de auto!

Het is altijd met Lex gezellig in de auto! Hele duidelijke uitleg en goed geholpen met het oefenen!

Gezellige lessen

Ik vond het altijd heel gezellig in de auto met Ralph. Hij kon alles goed en rustig uitleggen. Ik ben blij dat ik geslaagd ben, maar ga het stiekem ook wel een beetje missen!

Top instructeur

Ik had een hele goede instructeur die alles heel goed kon uitleggen. Door zijn ervaring en harde werk heb ik en me theorie en praktijk in één keer kunnen halen

• Naam Instructeur: Ralph de Vries

Goede lessen gehad wat heeft geleid tot een mooi resultaat

• Naam Instructeur: Merel Stroomer-Ramakers

Super leuk en fijn

Ik heb een hele positieve ervaring gehad, ik vind het zelfs jammer dat het af is omdat ik de rijlessen met Daan zo leuk, goed en gezellig vond. Zeker een aanrader!

Geweldige rijinstructeur!

Ralph legt alles heel goed en rustig uit. Daarnaast zijn de lessen ook nog eens heel gezellig. Ik had er elke keer weer erg veel zin in!

• Naam Instructeur: Ralph de Vries

Super goede opleiding als je in 1 keer wil slagen!

Ik heb echt hele leuke lessen gehad bij Daan en heb een hoop geleerd in zeer korte tijd. De blokuurlessen zijn echt een goede ervaring, je leert meer dan dat je in 1 uur les krijgt en je haalt daardoor ook sneller je rijbewijs. Mooi meegenomen dus. Daan is een goede instructeur. Hij let goed op en verbetert waar nodig maar wel op een leuke manier. Hij is heel relaxed en dat brengt hij over op de leerlingen. Top!

Gewoon helemaal top

Het was altijd super gezellig en leerzaam in de auto!

• Naam Instructeur: Naomi Snijders / Automaat

Altijd onwijs gezellig gehad en ook nog in 1x geslaagd dus ze kan blijkbaar ook nog rijles geven

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Hele leerzame en leuke lessen!

Altijd leuke lessen! Lex geeft goed en heel duidelijk les waardoor ik wist altijd waar ik aan toe was, dat was ontzettend fijn.

Super fijne lessen gehad

Het was altijd gezellig in de auto, Wendy bleef ook altijd rustig en legde altijd goed en duidelijk uit.

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Hele duidelijke en gezellige lessen

De lessen met Lex waren altijd heel gezellig. Hij legt duidelijk uit, maar zorgt ervoor dat het niet saai is.

Leuke en gezellige rijlessen

Super bedankt voor je tijd en moeite Ralph. Je hebt mij alles goed en duidelijk uitgelegd en heb een leuke tijd gehad in de auto.

Top ervaring!

Vanaf het begin voelde ik mijzelf op me gemak bij Daan en heeft hij veel geduld. Hij kan dingen op een goeie manier uitleggen en geeft je ook de ruimte om fouten te maken. Altijd leuke gesprekken gehad. Bedankt Daan!

10/10

Superfijne instructeur! Altijd vriendelijk, rustig en je kunt met hem lachen. Hij had echt enorm veel geduld en legde alles superduidelijk uit. Ben blij dat ik geslaagd ben, maar ga de gezellige lessen stiekem wel een beetje missen!

• Naam Instructeur: Ralph de Vries

Tjarda en Tim hebben mij geholpen met het halen van mijn rijbewijs B. Autorijden ging mij niet altijd even makkelijk af, maar Tjarda en Tim hielpen me altijd wanneer het nodig was. Ik kon ze altijd een berichtje sturen en lestijden waren zeer flexibel. De kwaliteit van de lessen waren uitstekend.

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Alles was duidelijk en goed uitgelegd.

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Het was een goede ervaring

Fantastisch

Leuke en gezellige en duidelijke uitleg

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’