Gezellig en leerzaam

Super gezellige lessen met duidelijke uitleg. Ook lekker vlot door de stof heen.

• Naam Instructeur: Lex Oudejans

Super!! het beste autorijschool in de buurt.

Een super fijne autorijschool met professionele en geduldige instructeurs. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd, waardoor ik me altijd op mijn gemak voelde tijdens de lessen. Goede begeleiding, duidelijke afspraken en een fijne sfeer. Absoluut een aanrader voor iedereen die op een prettige manier wil leren autorijden!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Goede rijinstructeur. Prima uitleg.

Ik had een goede rijinstructeur hij legde alles goed uit en bleef rustig.

• Naam Instructeur: Ruud Smit

Optimaal

Ik heb zowel mijn scooter als auto praktijk lessen bij Butterhuizen gehad. Ik ben zeer tevreden over de instructeurs en de sfeer. Er wordt serieus maar gezellig mee omgegaan. De planning is overzichtelijk en duidelijk.

In 1x geslaagd!!

Ik ben in 1 keer geslaagd bij rijschool Butterhuizen met dank aan Daan. De lessen waren altijd super leuk en gezellig. Ik raad ze zeker weten aan als je voor je rijbewijs wilt gaan!!

• Naam Instructeur: Daan Bos

Goede rijschool die je goed helpt

Ik vond de lessen goed. Ze keek goed naar wat je lastiger vond om daar meer aandacht aan te geven.

Een onbeschrijfelijke ervaring

Ik had eerst een andere rijinstructeur, maar hij ging met pension. Ik vroeg rond bij wie ik dan kon lessen, Cheyenne was de naam die ik het meest hoorde. Ik gaf het een kans… wat heb ik veel bij Cheyenne geleerd. Wat ik fijn vond bij haar was dat ze mij zelfvertrouwen gaf door het aan mij over te laten. De manier hoe ze het uitlegde heeft me het meest geholpen, maar ook hoe pittig Cheyenne was. Leuk, gezellig en vrolijk maar ook een beetje streng en dat hoort er ook bij. Ik wil Cheyenne ontzettend bedanken voor alles, ik ga de leuke en leerzame lessen heel erg missen…

Flexibel en goed

Geweldige ervaring met mijn rijinstructrice, flexibel met rijlessen en de tijden ervan. Was ook goed tijdens de rijlessen zelf, heb snel alles kunnen leren.

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Echt super tof goede begeleiding.

Echt een top gozer, veel leuke gespreken. En goede uitleg. Ben echt super blij met de resultaten. In een keer geslaagd!!!! Zeker een aanrader als je wilt komen lessen.

• Naam Instructeur: Daan Bos

Super fijn!

Dankzij Ralph heb ik in 3 maanden mijn rijbewijs gehaald! Ik raad iedereen Ralph aan!

• Naam Instructeur: Ralph de Vries

Ik werd erg goed geholpen en ik werd op een rustige manier uitgelegd wat mijn fouten waren.

Altijd als ik soms een foutje maakte tijdens de rijles werd ik hierop gewezen en werd er volgens duidelijk uitgelegd hoe ik het de volgende keer beter zou kunnen oplossen.

• Naam Instructeur: Karen Habold

Een hele fijne en gezellige ervaring

Super goede lessen en alles werd positief behandeld!!

• Naam Instructeur: Karen Habold

Beter dan dit kon niet!

Mijn ervaring kon serieus echt niet beter. Cheyenne was zo vrolijk, aardig, begripvol en heeft dit mooie rustgevende uitstraling waarbij ik me gerust kon rijden tijdens mijn lessen. Alles werd duidelijk aangegeven, als er wat mis ging dan zei ze gerust wat ik moest doen. Het ging allemaal zo snel en soepel, kan nog steeds niet geloven dat ik het heb gehaald. Ik had niet meer kunnen vragen.

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Ik heb heel fijn en vertrouwd gereden!!

Ik begon goed, later toch wat stroefjes, nog een botsing gehad en een andere rijinstructrice, maar al met al hele fijne en ook leuke gesprekken gehad in de auto bij allebei en het laatste deel met vertrouwen en zin de auto ingestapt en toegewerkt naar m’n examen dat ik in 1x haalde. Wendy hartstikke bedankt voor alle leuke en fijne rijlessen. Dankzij jou was het me nooit gelukt. Ik beveel je echt heel erg aan voor iedereen, wie jou krijgt heeft echt geluk. Bedankt!

Super Instructeur!

Ik heb hele leuke en leerzame lessen gehad bij Merel. Soms een beetje streng, maar rechtvaardig, maar dat had ik ook nodig. Zeker een aanrader! :)

Helemaal top, fijne lessen en in een korte tijd van 33 lessen geslaagd

Door Lex in 1x geslaagd!

Dankzij jou zijn mijn rijkunsten van "hopelijk haal ik het" naar "dit komt goed" gegaan. Fijne uitleg, relaxe sfeer en altijd duidelijke tips. Absoluut een aanrader!

Top rijschool!

De lessen met Ruud waren gestructureerd en duidelijk opgebouwd, met heldere uitleg en veel geduld. Alles werd stap voor stap aangeleerd, wat zorgde voor vertrouwen achter het stuur. De sfeer tijdens de lessen was prettig en professioneel. Dankzij de goede begeleiding ben ik in één keer geslaagd. Zeker een aanrader!

• Naam Instructeur: Ruud Smit

Bijzonder maar goede ervaring

Veel bijzondere dingen meegemaakt maar veel geleerd en heel blij dat ik het gehaald heb

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Ik heb super veel geleerd van Ralph echt een hele goeie rijinstructeur m’n complimenten

• Naam Instructeur: Ralph de Vries

Een hele fijne rijschool

M’n instructeur was altijd optijd en zei nooit een les af. M’n praktijk examen in 1x gehaald dus ik heb niks te klagen over de manier van les geven.

• Naam Instructeur: Janine Matulessy

Leuk en leerzaam!

Het is altijd gezellig met Lex. Legt goed en duidelijk uit en houd de humor er in. Maakt niet uit hoe je de les ingaat je leert altijd iets en komt er met een lach uit!

Lex is een topper

Vanaf het begin duidelijk over wat wel en niet moet, de juiste leerwijze als je het mij vraagt. Heb dankzij Lex in een keer m’n rijbewijs kunnen halen. Zeker een aanrader!

hele fijne lessen gehad!

Ik heb les gehad van Tjarda en Tim. Echt super fijn dat ik bij hun allebei terecht kon! Ik ben begonnen bij een andere rijschool, maar ik had het gevoel dat ik hierin vast liep, heel fijn hoe Tjarda en Tim mij hierin verder hebben geholpen!

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster

Super goed en duidelijke instructrice

Gezellige instructrice en duidelijke instructies, laat je echt zelf de keuzes maken en als er bijvoorbeeld meer gas gegeven moet worden doet ze dat ook om te laten zien hoe het moet, zodat je niet echt in een valkuil belandt maar wel een leerzame manier van auto rij lesgeven is.

• Naam Instructeur: Naomi Snijders / Automaat

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’