Goede rijschool

De lessen bij Butterhuizen waren altijd leerzaam en gezellig.

Top rijschool

Het is een hele fijne rijschool die echt rekening houdt met wat je als leerling nodig hebt. De lessen waren duidelijk en altijd gezellig!

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Naomi is een fantastische instructrice

Top! Naomi was zeer streng waardoor het examen een makkie was. Goede uitleg, duidelijk, altijd netjes op tijd.

• Naam Instructeur: Naomi Snijders / Automaat

Geweldig!

Superfijne ervaring en een hele fijne sfeer tijdens de rijlessen. Heel erg bedankt voor de leuke en gezellige lessen. Ik voelde me echt op mijn gemak.

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Goede rijschool!

Een goede rijschool. Mijn rijcoach was altijd optijd, goede auto, fijne lessen.

• Naam Instructeur: Martzen Bethlehem

Waar duidelijkheid en rust samen komen.

Rogier is een duidelijke instructeur waarbij ik goed te weten kwam waar mijn krachten, maar ook minder sterke kanten lagen. Hier kon om worden gelachen en met een paar duidelijke voorbeelden vervolgde de les weer. Naast zijn directe aanpak is er ook ruimte voor rust, onzekerheden en angsten. Het waren fijne uren waarbij de combinatie tussen lesstof, fijne gesprekken en de juiste tips en tricks ervoor zorgden dat ik nooit met een slecht gevoel de auto uit stapten.

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Goede lessen, in 1x geslaagd!

Vriendelijk. maar ook duidelijke instructeur!

In 1 keer geslaagd

Ik krijg geweldig uitleg en lessen door de rijschool waar door het een eitje was op het examen

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Rogier is een geweldige instructeur!

Ik vond butterhuizen een prima rijschool waarbij alles goed geregeld is, het enige jammere is dat je 2 dagen van te voren een rijles moet afzeggen en hij anders alsnog betaald moet worden. Ik had als instructeur Rogier die mij echt heel goed geholpen heeft met dingen uitleggen en begrijpen, ook toen het niet lukte of ik iets fout deed bleef hij rustig en zorgde dat ik het snapte. Héél erg bedankt Rogier!

• Naam Instructeur: Rogier Boom

Goede rijschool

Goede instructrice, ik heb goede duidelijke uitleg gehad, ook niet te veel lessen (niet te kort en niet te veel)., precies genoeg en in een keer geslaagd. Ik zou deze rijschool aan andere bekende zeker aanbevelen.

Super fijne ervaring

Hele fijne rijschool duidelijke communicatie en leerzame goede lessen. Daardoor ben ik ook in 1x geslaagd

• Naam Instructeur: Ruud Smit

Goede ervaring met ups en downs en een goede begeleiding daarbij

• Naam Instructeur: Theo Beckers

Gezellige en leerzame rijlessen

Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald! Het waren gezellige en leerzame lessen. Ik voelde me op mijn gemak en dat vond ik wel belangrijk. De rijles werd naderhand altijd even nabesproken. Wat er goed ging en waar een volgende keer nog even extra aandacht aan besteed moest worden. Een aanrader! Bedankt!

• Naam Instructeur: Tim Hilster

was geweldig

ik vond de lessen heel gezellig en ik heb veel geleerd

• Naam Instructeur: Lex Oudejans

In 1 keer geslaagd

Goeie en leuke lessen

• Naam Instructeur: Daan Bos

Goede rijschool, altijd goed geholpen en top lessen meegekregen.

Een goede rijschool, waarin er gestreven werd naar succes en dit hielp mij heel goed. Een lekker praatje tussen de rijles ook door, maar wel duidelijk met vele herhalingen.

• Naam Instructeur: Karen Habold

Uitstekend begeleid waardoor in 1x geslaagd!!

Heb veel leerzame en leuke lessen van Wendy gekregen en vandaag gewoon geslaagd :) ik vind dat ik geen betere rijinstructeur kon hebben want Wendy doet het gewoon prima, kan duidelijk uitleggen en maakt je niet bang om fouten te maken. Ze maakt er leerzame momenten van en stelt je op je gemak. Vanwege sommige omstandigheden nog wat lessen van Cheyenne gekregen, ook een prima rijinstructeur die weet wat ze doet. Bedankt jullie allebei dat ik vandaag geslaagd ben!!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Ik heb altijd leerzame en gezellige rijlessen gehad waarbij ik me op mijn gemak voelde en duidelijke

Ik heb met mijn rij-instructeur Tim altijd een fijne rijles ervaring gehad! Hij legt alles rustig en duidelijk uit, waardoor ik veel van hem heb geleerd. Tijdens de lessen voelde ik me altijd op mijn gemak en kon ik gewoon mezelf zijn. We hadden ook altijd leuke gesprekken, wat de lessen extra prettig maakte. Als ik een fout maakte, nam hij de tijd om goed uit te leggen wat er fout ging en hoe ik het kon verbeteren. Hij hielp me altijd op een geduldige en positieve manier. Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn rij lessen bij Tim!

• Naam Instructeur: Tim Hilster

Geslaagd

Geslaagd in 1 dag helemaal top

• Naam Instructeur: N.v.t.

Erg goede uitleg, aardige man

Erg duidelijk en goed uitgelegd in 1 keer geslaagd en super vriendelijk!

YES IN EEN X GESLAAGD

Geweldige meester, goede uitleg enorm duidelijk en uitstekend gedaan, superblij want natuurlijk geslaagd!

Goed geholpen, lekker gereden

Ik heb enorm genoten van mijn rijlessen met Wendy. Ik heb het gevoel dat Wendy goed bij mij kon aanvoelen wat er nodig was om mij verder te helpen en dat op een constructieve manier over te brengen. Daarnaast hebben wij het ook enorm gezellig gehad in de les en lekker slap over van alles kunnen lullen. Verder ben ik erg te spreken over de flexibiliteit van de lestijden en communicatie over de app. Wendy bedankt, het ga je goed!

• Naam Instructeur: Wendy van Petten

Eerste poging gehaald!!!

Ik vond het fantastisch om hier me scooter rijbewijs te halen en ik ga zekerweten nog een keer langs voor mijn autorijbewijs. Leuke en duidelijke instructeur die alles duidelijk en goed uitlegde

In 1 keer geslaagd!!

Top service, aardige instructeur, goede uitleg

• Naam Instructeur: N.v.t.

1x geslaagd!

Hele prettige instructeur, fijn om mee te rijden!

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’