Laden reviews...
325 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Dit jaar laat de feedback vooral een hoge kwaliteit van het onderwijs en een prettige leeromgeving zien. Leerlingen prijzen geduldige en duidelijke instructeurs, leerzame lessen en ondersteunende begeleiding. Al met al geven ze aan vooruitgang te boeken en tevreden te zijn met de resultaten.
Bij Wendy in de auto is het nooit saai. Ze heeft altijd wel wat te vertellen en is ook geïnteresseerd in het leven van de leerling. Wendy is echt aan te raden!!
28 August 2026
Tom
Heerhugowaard
De rijinstructeur was erg goed.
Janine Matulessy
27 August 2026
Leen
Sint-pancras
Ik heb mij rij ervaring als vertrouwd ervaren, omdat mijn rij instructeur mij dat gevoel heel erg gaf. Ik had ook altijd veel zelfvertrouwen tijdens het autorijden, wat het autorijden ook altijd leuk maakte. Nu ik mijn rijbewijs heb gehaald en zelf op de weg mag, ga ik de rijlessen eigenlijk heel erg missen en kan ik het zeker aanrijden om bij butterhuizen te gaan leren autorijden en dan natuurlijk vooral bij Leonie;)
Leonie de Waard
27 August 2026
Lindsey
Limmen
De lessen waren heel gezellig, waarin ik heel veel heb geleerd. De instructeur was heel rustig en kalm, wat ik als zeer prettig heb ervaren.
Martzen Bethlehem
Elize
Heerhugowaard
Rijlessen met Daan zijn super gezellig, ik voelde me altijd op mijn gemak in de auto! Ookal kreeg ik het ene onderdeel sneller onder de knie dan het andere en ging het op hetzelfde stukje telkens mis, hij is nooit zijn geduld met mij verloren. We zijn net zolang doorgegaan tot ik bij de 3e poging eindelijk de woorden: "gefeliciteerd met je rijbewijs" mocht horen! Bedankt voor alles Daan!!
Daan Bos
Simone
Wieringerwerf
Wat een geweldige tijd heb ik gehad tijdens mijn rijlessen bij Wendy van Petten! Vanaf de eerste les voelde het meteen vertrouwd en gezellig. De lessen waren niet alleen leerzaam en professioneel, maar vooral ook ontzettend leuk, gezellig en ontspannen. Wendy weet precies hoe ze je op je gemak kan stellen en geeft op een fijne en duidelijke manier uitleg. Door haar geduld, vertrouwen, humor en goede begeleiding heb ik met steeds meer vertrouwen achter het stuur gezeten. Elke les was weer gezellig en ik keek er iedere keer naar uit! Wendy, ontzettend bedankt voor alle leuke, gezellige en vooral TOP-rijlessen! Dankzij jou ben ik uiteindelijk met vertrouwen mijn examen ingegaan en mag ik nu zelf de weg op! Ik kan Wendy en Rijschool Butterhuizen dan ook 100% aanraden aan iedereen die op zoek is naar een geweldige rijinstructeur! Wendy, bedankt voor alles! Je bent een topper! ⭐⭐⭐⭐⭐
Tjeerd Toet
Broek op Langedijk
Echt superleuke lessen gehad! ♥️ Ze legde alles super rustig en duidelijk uit. Ze nam echt de tijd om het je goed te leren en keek goed naar waar je klaar voor was en waar je nog wat extra hulp bij nodig had. Ik ga de lessen zeker missen! ♥️
Cherish de Kroon
Sara Duin
heerhugowaard
Ik heb een positieve ervaring met de rijschool. In de auto was ik op mijn gemak en ik kreeg de tijd en de hulp om te verbeteren. Dankzij de lessen was ik voorbereid voor mijn examen en heb ik die in één keer gehaald!
Janine Matulessy
Nikki
Heerhugowaard
Hele fijne lessen gehad! Rustige en fijne uitleg. En erg gezellig!
Ralph de Vries
Kayleigh
Heerhugowaard
ik heb een leerzame en leuke tijd gehad in de lesauto.
Merel Stroomer-Ramakers
25 August 2026
Deanne
Heerhugowaard
lex geeft duidelijke uitleg dus je weet altijd waar je aan toe bent. de lessen waren ook altijd gezellig!
Lex Oudejans
25 August 2026
floor
heerhugowaard
Butterhuizen is echt een fijne rijschool met goed contact en op maat gemaakte lespakketen. Dankzij mijn geweldige instructrice heb ik met plezier gereden en geleerd. Ik had altijd zin in de rijlessen en werd door de leuke gesprekken tijdens het lessen ook wat zelfverzekerder in de auto. De uitleg was altijd duidelijk en ik kon op mijn eigen tempo alles heel goed leren. Zo is het me gelukt om vlak voor mijn studiebegin mijn rijbewijs in 1 keer te halen :)
Cherish de Kroon
24 August 2026
Chiara
Nieuwe Niedorp
Ik ben in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Autorijschool Butterhuizen, met als rijinstructrice Naomi Snijders. Ik ben ontzettend blij dat ik bij Naomi terecht ben gekomen. Ze is geduldig, duidelijk, rustig en weet precies hoe ze je vertrouwen achter het stuur kan geven. Dankzij haar fijne begeleiding heb ik met steeds meer vertrouwen leren rijden en ben ik uiteindelijk in één keer geslaagd! Naomi, ontzettend bedankt voor alle lessen, je geduld en je vertrouwen in mij! Autorijschool Butterhuizen en vooral Naomi Snijders zij is absoluut een aanrader! Liefs Laïda
Naomi Snijders / Automaat
24 August 2026
Laida
Alkmaar
De lessen waren duidelijk, prettig en goed afgestemd op wat ik nodig had. Ik voelde me goed voorbereid en ging met vertrouwen mijn examen in. Met als resultaat dat ik mijn rijbewijs heb gehaald!
Naomi Snijders / Automaat
22 August 2026
Bodile
Alkmaar
Ik heb altijd gezellige rijlessen gehad met Wendy. Ze weet haar manier van lesgeven goed aan te passen aan de persoon, waardoor je je op je gemak voelt. Verder was communicatie altijd duidelijk en werd er meegedacht als ik iets moest plannen. Ik voelde me goed voorbereid voor het examen.
Olle
Alkmaar
Bij Wendy gelest, leuke en gezellige lessen gehad! Wendy is heel lief en geduldig en neemt goed de tijd voor je! Zeker aan te raden!!!!
Constanca
Stompetoren
Super gezellige en fijne rijlessen gehad. Goeie uitleg! Zeker aan te raden!
Ralph de Vries
Beau
Heerhugowaard
Hele fijne rijschool met goede begeleiding. Er is altijd een goede sfeer in de auto en met veel plezier gelest.
Lex Oudejans
Casper Hoogland
Heerhugowaard
Ruud is een gezellige instructeur waar je mee kan lachen, maar toch is hij ook serieus wanneer het nodig is, hij geeft een uitgebreide en duidelijke uitleg van de dingen die je moet leren. Het inplannen van lessen gaat gemakkelijk aan het einde van de les waar hij ook een goede reflectie geeft.
Ruud Smit
Jayden
Leerzaam en duidelijk
Merel Stroomer-Ramakers
Feline
Alkmaar
Vanaf het begin tot eind heldere communicatie, er werd aandachtig les gegeven en altijd duidelijke instructies. Zeker aan te bevelen !
Daniël
Sint Pancras
Ik heb mijn rijlessen bij Matzen gevolgd. Dat was super! Hele aardige man die super enthousiast dingen uitlegt en je altijd wil helpen. Hele fijne ervaring gehad en het wat altijd gezellig in de auto! Nooit met tegenzin naar rijles gegaan!
Martzen Bethlehem
Danique
Stompetoren
Het is een goede rijschool, ik had een aardige en behulpzame instructeur. Op het examen ben ik niets nieuws tegen gekomen en ik ben ook in 1 keer geslaagd.
Daan Bos
17 August 2026
Zilvijn
Bergen
Goede rijschool, duidelijke uitleg en fijne begeleiding. Zeker een aanrader!
14 August 2026
Lenthe
Alkmaar
Had leuk gezellig alles werd goed uitgelegd en verteld, je kreeg goede feed back na de lessen.
Ruud Smit
13 August 2026
Puck
Schermerhorn
Werkwijze
Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland.
Persoonlijke aanpak
Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’
Leliehofstraat 3
1704 CH Heerhugowaard