Super fijne rijlessen gehad!

Na een slechte start bij een andere rijschool ben ik bij Tjarda beland. Ik heb vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald! Ik vond Tjarda een super fijne instructrice die echt de tijd voor je neemt, alles rustig en goed aan je uitlegt en ook nog is gezellig is. Zeker een aanrader!! Bedankt voor de leuke tijd! Groetjes Julia

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

In 1 keer geslaagd, is 6 sterren ook nog een optie?

Gigantisch vriendelijke man die goeie instructies geeft en je corigeert op de foute op een volwasse manier. Hele leuke middag gehad!

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Het was echt top, het word handig en simpel uitgelegd

Ik heb mijn praktijk in 1x gehaald. Sander is echt een hele aardige man die je alles heel makkelijk en simpel uitleggen en als je een foute maakt dan krijg je dat wel in je oortje te horen maar dat kan je dan wel weer meenemen naar je examen Bedant

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Plezierig en heel professioneel.

Van begin tot het eind enorm prettig samengewerkt met de mensen van Rijschool Butterhuizen.

• Naam Instructeur: Daan Bos

In een keer geslaagd

Vriendelijke instructeur en duidelijke uitleg

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

In het begin was ik zeer intevreden over mijn rijinstructeur dat heb ik toen laten weten, ik kreeg toen een andere en daar ben ik tevreden over dus over het algemeen was het prima alleen jammer van het begin.

Super positieve ervaring

Altijd super gezellige en leerzame lessen. Hele positieve ervaring met de rijschool, ik kon vrij snel terecht. Ik heb les gehad van Janine, een super lieve vrouw die mij erg op me gemak stelde waardoor ik nu zelfverzekerd het verkeer in kan!!

Super fijne ervaring!

De lessen met Karen waren altijd heel gezellig, maar ook super leerzaam. Ze zag goed in waar de verbeterpunten zaten en hier werd ook op geoefend. Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Karen!

Professioneel en betrouwbaar

Er wordt altijd duidelijk gecommuniceerd met geduld en plezier in het vak!

In 1 keer gehaald!!!

Top service, hele fijne instructeur

heel veel van geleerd

de lessen waren leerzaam maar ook leuk, ik had zonder de lessen zeker niet kunnen slagen dus ben zeer tevreden!

Perfectie!

2e keer examen gedaan bij Janine! Super goede rijinstructeur echt zeker iedereen aan te raden. Dank jullie wel rijschool butterhuizen

In één keer geslaagd!

Door Sander super goed en duidelijk leren rijden, lekker geoefend en toen het examen gedaan!

• Naam Instructeur: Sander Bos / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

De rijlessen waren gezellig en kwalitatief goed

Daan Bos was mijn instructeur en eigenlijk al vanaf het begin was het gezellig in de auto, erg veel gepraat maar ook veel geleerd. Daan legde het op een vriendelijke uit maar wel zo dat het kwalitatief was en op een veilige manier. Heb geen 1x gehad dat ik mij niet op me gemak voelde of tegenzin had in de les.

• Naam Instructeur: Daan Bos

Een prettige ervaring

Robin is een fijne instructeur met veel geduld en een duidelijke manier van uitleggen. Hij heeft zijn kennis goed op orde en kan dit ook goed overbrengen. Ik heb de lessen van Robin altijd als zeer prettig ervaren en nooit een dag gehad dat ik opkeek tegen de lessen. Ik ben Robin erg dankbaar voor de leerzame en gezellige tijd, want naast een goede instructeur, heeft hij ook een fijne persoonlijkheid.

• Naam Instructeur: Robin van Riel

Ik zou rijschool Buitenhuizen zeker aan raden veel geleerd van cheyenne super fijne lessen gehad en ook altijd gezellig voelde me zeker thuis bij haar. 10/10 Ga het zeker missen de leuke en gezellige lessen samen met cheyenne. Ga je missen cheyenne

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

Altijd gezellig en leerzaam!

Het was altijd gezellig in de auto. Ik leerde er echt wat van door de manier waarop er uitgelegd werd. Raad het echt aan bij Tim en Tjarda te lessen.

• Naam Instructeur: Tjarda Hilster / Auto/ Motor/ Scooterinstructeur

Super goed begeleid en in één keer geslaagd!

Ik zag er al meer dan tien naar tegenop om weer te gaan lessen, maar meteen na de eerste les voelde ik me op mijn gemak en heeft Cheyenne me er goed doorheen geloodst met goed resultaat: in een keer geslaagd! De lessen waren duidelijk en alles werd stap voor stap opgebouwd. Dankjewel!

• Naam Instructeur: Cheyenne Dix

ik heb onwijs veel geleerd

ik ben super blij met de lessen van Karen, ik heb veel geleerd van haar en ze was duidelijk waarbij dat nodig was! onwijs bedankt voor je leuke en leerzame lessen! groetjes Joy

• Naam Instructeur: Karen Habold

Bij Janine heb ik begrepen hoe autorijden echt werkt.

Ik vond het heel leerzaam dat Janine niet alleen de trucjes van het cbr leerde, maar ook echt hoe je autorijden in de praktijk veilig, sociaal en kundig doet.

In 1 keer geslaagd!

Fijne rijschool. Rustige en professionele begeleiding tijdens de rijlessen. Een echte aanrader! Ik kom zeker terug voor de volgende stap (motorrijles)

Een leuke tijd gehad

Tim en tjarda zijn hele leuke en rustige instructeurs en weten heel goed waar je nog oefening voor nodig hebt en weten dat ook goed aan te pakken. Je kan ook leuke gespreken met ze voeren tijdens het rijden. Ik heb een enorme leuke tijd gehad met ze Gehad

Fijne rijschool

Het is een rijschool die alles op orde heeft. Tijdens mijn scooterles kreeg ik aanwijzingen op dingen die fout gingen en hoe ik dat de volgende keer anders kan doen. Het is kritiek maar ze bedoelen het positief, ze willen gewoon het beste voor jou. Over het algemeen hele fijne instructeurs!

Goede lessen

Top rijschool

• Naam Instructeur: N.v.t.

Leliehofstraat 3

1704 CH Heerhugowaard

Over Autorijschool Butterhuizen

Werkwijze Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland. Persoonlijke aanpak Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’