Laden reviews...
321 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Dit jaar laat de feedback vooral een hoge kwaliteit van het onderwijs en een prettige leeromgeving zien. Leerlingen prijzen geduldige en duidelijke instructeurs, leerzame lessen en ondersteunende begeleiding. Al met al geven ze aan vooruitgang te boeken en tevreden te zijn met de resultaten.
De lessen waren rustig en duidelijk, maar zeker gezellig. Hopelijk zie ik je nog eens bij AZ.
Tobias
Alkmaar
Wendy is een hele prettige instructrice die alles goed uitlegt waardoor ik in 1 keer ben geslaagd!
Wendy van Petten
Charlotte
Heerhugowaard
Instructeur nam de tijd en legde àlles haarfijn uit.
Bjorn van der Meij
John
Blokker
Ik vond de rijlessen bij Daan goed. Hij legde alles rustig en duidelijk uit. Hij hielp mij goed en maakte de lessen gezellig. Bedankt!
Jasmijn
Heerhugowaard
Hele goede begeleiding gehad door de gehele rijopleiding. Altijd comfortabel in de auto gezeten, met duidelijke instructies. Er werd tijd genomen voor mij als leerling en zo werkte we rustig aan mijn rijvaardigheid.
Merel Stroomer-Ramakers
Cis
Oudorp
Altijd een fijne rijles gehad bij Ralph. Altijd serieus en goede uitleg en iets om te lachen tussen door Rustige en goede uitleg Echt zeker een aanrader !
Vince
Egmond aan den hoef
Na wat onduidelijkheden is het door rijschool butterhuizen goed opgepakt en geregeld dat ik voor de zomervakantie op kon voor mijn BE rijbewijs. Bjorn is duidelijk in zijn aanwijzingen, draait er niet omheen. Hij geeft veel tips en duidelijke voorbeelden.
Bjorn van der Meij
1 July 2026
Saskia Van Tooren
Broek op langedijk
Im so very greatful for Cher,she build up my confident,teach me how to be good driver and love driving without stress.She is kind,patient and so easy with her the lesson.She have a knowledge to teach people become a good driver and enjoy the driving.THANK YOU CHER,YOU ARE THE BEST.Forever greatful for you ❤️❤️
Cherish de Kroon
Diana Angelova
Heerhugowaard
Duidelijk en rustige uitleg makkelijk lessen plannen.
Keano Martinez y Garcia
Heerhugowaard
Ik heb mijn rijlessen als heel fijn ervaren! Daan is een gezellige vriendelijke jongen die goede uitleg geeft en serieus is waar nodig. Ik heb een fijne en leerzame ervaring gehad bedankt voor alles!
Joel
Heerhugowaard
Ik heb het altijd gezellig gehad met Daan in de auto! Hij geeft altijd goede uitleg en is kritisch op de goeie momenten.
29 June 2026
Bob Ligthart
Sint Pancras
Tijdens de rijlessen van Lex is er altijd ruimte voor een grapje, maar is hij ook zeker duidelijk als je iets moet doen. Dat vind ik echt een top verdeling waardoor je het autorijden snel en leuk leert.
Lex Oudejans
26 June 2026
Casper
Alkmaar
Ralph, hartstikke bedankt voor de lessen, we hebben het heel gezellig gehad en je bent echt een super goede instructeur!
23 June 2026
Cenn
Alkmaar
Door enthousiaste rijinstructrice heb ik op een leuke manier rijen geleerd
Janine Matulessy
19 June 2026
Kayden Van wely
HEERHUGOWAARD
Aardige instructrice duidelijke instructies en uiteindelijk met de herkansing gehaald.
Cheyenne Dix
17 June 2026
Max Van meeuwen
Sint Pancras
Bij Butterhuizen ben ik geholpen door Cheyenne, die op een duidelijke en rustige manier uitleg geeft over autorijden. Voor iedere valkuil waar ik tegenaan liep had zij een oplossing. Er werd goed rekening gehouden met de onderdelen die ik lastig vond door daar extra aandacht aan te besteden en veel mee te oefenen. Niets was te veel gevraagd voor deze instructeur, zolang je zelf goed luisterde en je best deed. Dankzij haar begeleiding ben ik geslaagd voor mijn rijexamen. Ik ben Cheyenne en Rijschool Butterhuizen erg dankbaar en kan haar van harte aanbevelen.
Cheyenne Dix
16 June 2026
Rogier
Alkmaar
Hele fijne duidelijke lessen, en erg gezellig
Karen Habold
16 June 2026
Ciara Espinosa
Groet
Ik ben meer dan tevreden! Veel geduld, duidelijke verwachtingen en manier van uitleg geven!
Tjarda Hilster
Myra
Heerhugowaard
Dankzij Lex ben ik vandaag geslaagd! Vanaf de eerste les voelde ik me op mijn gemak. De lessen waren altijd super duidelijk, leerzaam en gezellig. Lex had veel geduld, gaf goede uitleg en wist precies waar ik extra aandacht aan moest besteden. Ik kan deze instructeur en rijschool van harte aanbevelen aan iedereen! Bedankt voor alle begeleiding!
Lex Oudejans
Kiki
Jan Dirk z’n Dal 46
Daan was een erg fijne docent. Hij is erg geduldig en legt allen goed uit.
Mick
Broek op langedijk
Daan zorgt voor een rustige luchterige sfeer waardoor je zonder stress het leerproces door gaat.
11 June 2026
Mark
Heerhugowaard
Ik merkte afgelopen jaar dat ik enorm veel had aan mijn rijinstructeur Janine. Zij kon op mijn eigen tempo en manier precies leren hoe ik auto moet rijden. Bedankt!
Janine Matulessy
8 June 2026
Sil
Heerhugowaard
Ralph, ik wilde je nog even bedanken voor de fijne lessen! Je bent echt een supergoede instructeur en ik heb het ook heel gezellig gehad. Bedankt voor alles!
8 June 2026
timo smit
Sint Pancras
Het zijn hele fijne lessen!! Er was altijd tijd voor een grapje Als het serieus moest ging dat ook zeker Daan stelde mij altijd op mijn gemak
5 June 2026
Demi
T veld
Na een mindere ervaring ben ik overgestapt naar Ralph en hij heeft mij laten zien dat rijlessen leuk kunnen zijn. Ralph heeft heel veel geduld, behandeld fouten op een positieve manier en laat je zelfverzekerd voelen. Door de hulp van Ralph heb ik mijn rijbewijs gehaald en ga ik met een goed gevoel de weg op! Ik raad hem aan iedereen aan!
5 June 2026
Anna
Werkwijze
Het is al weer vele jaren geleden dat wij onze Rijschool in de kop van Noord-Holland zijn gestart. Wij hebben een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. Daarmee behalen we goede slagingspercentages. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot de één van de meest gewaardeerde rijscholen van Noord-Holland.
Persoonlijke aanpak
Persoonlijke benadering staat bij rijschool Butterhuizen voorop: ‘Het gaat om de mens achter de leerling. ‘Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Iedereen wil immers zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk het rijbewijs halen. Onze doelstelling is: het opleiden van veilige, vaardige en sociale weggebruikers!’
Leliehofstraat 3
1704 CH Heerhugowaard