Iets te vroeg aangekomen, Geen probleem. Werkzaamheden keurig overlegd en Vakkundig uitgevoerd. Ook netjes aandacht gegeven aan mijn zoontje. Kortom, hele goede ervaring.
Mijn auto was toe aan het onderhoud en de APK, al vrij snel werd ik gebeld voor een prijsopgave wat er vervangen moest worden, zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. Tijdens de werkplaatsafspraak heb ik gebruik mogen maken van de gratis elektrische leenauto.
Eerlijk en goede service, heb vertrouwen in de monteurs
Beste Jan, dank je voor de review, de aankomende tijd geen kosten meer voor jou, met je afgesloten service abonnement, veel veilige kilometers gewenst. tot de volgende keer. gr van het Carprof Team.
had schade aan mijn auto, wist eigenlijk niet dat ze ook de schade repareerde, maar tot in de puntjes geregeld.
Beste Arie, veel mensen weten idd niet dat we ook de schade van je auto verzorgen, dat is juist onze kracht alles onder 1 dak reparatie, ruitvervanging, verkoop bemiddeling EV gecertificeerd en schade afwikkelingen, maar ook bv de laadpaal thuis verzorgen wij voor u, tegen zeer aantrekkelijke tarief. gr Adrie Valentijn.
Auto op afspraak gebracht voor nakijken voorwielophanging. Toen het klaar was werd ik zelf opgehaald voor testrit om te kijken of het rare geluid nu weg was. Dat was zo, dus prima gerepareerd!
Dank je Theo, Maar ook voor jou loyaliteit voor de afgelopen dik 20 jaar dat je al bij mij komt. wordt zeker gewaardeerd.
Al jaren onze garage.
Snel en vakkundig geholpen
Onderhoudsbeurt aan mijn Mazda 2, en nog wat extra werkzaamheden laten doen, alles is naar alle tevredenheid netjes uitgevoerd, receptionist en technicus waren erg vriendelijk, kortom ik ben zeer tevreden.
Zeer kundige vakmensen, altijd vriendelijk, flexibel en klantgericht; denken graag met je mee. Ik kom er al jaren naar volle tevredenheid en rijd er graag een paar kilometer extra voor!
kom al jaren mar mijn auto bij Carprof Valentijn, ben zeer tevreden, kwaliteit zit wel goed ik breng mijn altijd op tijd voor zijn beurten en ben nog nooit gestrand, wordt altijd netjes te woord gestaan en de koffie is goed
Wat een fijn op elkaar ingewerkt team, is altijd fijn om bij carprof Valentijn te komen, netjes vooraf kosten overlegd, nooit geen verassing achteraf, kwaliteit staat hoog in het vaandel.
Een sublieme garage met zeer vriendelijke medewerkers die technisch hun mannetje staan.
Kom er al jaren en ben over alles gewoon heel tevreden!
Goede service, maar vooral vakkennis !!
Goed,bij vragen nette uitleg
Je voelt je er welkom met vakmensen die met je mee denken.
Wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Bij voorkomende noodsituaties of noodzakelijke snelle reparaties wordt er in oplossingen en mogelijkheden gedacht. Speciaal compliment voor de front-office medewerkers.
Ik kwam zonder afspraak binnen omdat ik een melding op het Dashboard kreeg over mijn accu. Ik werd direct geholpen en reed een half uur later - met nieuwe accu - weer weg.
Wij stonden versteld van de kennis van Adrie wat betreft de technische accessoires voor onze camper. De airco, zonnepanelen, accu, brandstofcel en de lpg installatie zijn binnen een week op een zeer professionele manier geïnstalleerd. Wij zijn heel blij en zeer tevreden over het geheel. Adrie onwijs bedankt
Een klant vriendelijke organisatie waar de klant op een staat.
Een degelijke en klantvriendelijke autogarage. Ze proberen altijd met je mee te denken en bellen altijd voordat ze gaan sleutelen aan je auto. Dan weet je wat je kwijt bent en kun je aangeven welk advies je eventueel niet wilt laten repareren. Je auto wordt onder handen genomen door monteurs die gemiddeld al z’n 5-10 jaar bij valentijn werken en die goed op elkaar ingespeeld zijn. Kortom; erg tevreden!
goed en aan te bevelen bij anderen
Goede servicekosten
Was weer top geregeld
Bedrijf dat de afspraak is afspraak hanteert en alles keurig verzorgd is Oh ja nog goede koffie ook