Laden reviews...
35 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent een professioneel team dat de klant centraal stelt. De communicatie is duidelijk en de kosten zijn transparant. Het personeel is vriendelijk en betrouwbaar. Over het algemeen verloopt de service vlot en tevredenstellend.
Professioneel team met aandacht voor de klant in een schone omgeving. Komen afspraken stipt na. Grote aanbeveling.
29 May 2026
Bert + Diana
ZALTBOMMEL
Al jaren klant en nog steeds ontzettend tevreden. Ik word altijd goed geholpen, goed geïnformeerd en gehoord. Mijn auto wordt zeer goed onderhouden en de adviezen en service zijn van topkwaliteit.
19 May 2026
Josephine
ZALTBOMMEL
Goeie en snelle service en ze doen alles netjes met je in overleg wat ze aan je auto doen
8 May 2026
Luuc
Zaltbommel
Ik kom al meer dan 15 jaar bij deze garage in Zaltbommel, voorheen Valentijn en sinds vorig jaar Olie&Zo. Gelukkig is alleen de naam veranderd en is de service hetzelfde gebleven.
23 April 2026
Cor
Dreumel
Staan altijd voor je klaar !!
23 April 2026
Han
HURWENEN
zie boven
4 April 2026
g.l. van den bogaard
ROSSUM GLD
Een prima adres voor alle zaken die met de auto's te maken hebben. Geweldige service met een smile !!
26 March 2026
Hans
ZALTBOMMEL
Ervaren mensen. Goed service. Hulpzaam.
18 March 2026
Younes
Vriendelijk, klantgericht en deskundig
11 March 2026
Egon
KERKDRIEL
Goede service en snel de reparatie gemaakt Super ga zo door
4 March 2026
carly Vogelzang
ZALTBOMMEL
Staan altijd voor je klaar!!
5 February 2026
X
29 January 2026
Willem
HEEREWAARDEN
Na jaren ontevreden over dealer uiteindelijk over gestapt naar Olie & Zo. (Dealer had nooit tijd voor een storing of probleem moest dan dagen later maar een keer komen.) Ben toen een keer door gereden naar Olie & Zo. Ik vlak voor sluitingstijd aan, kwam met een motor storing die soms voor kwam. Hebben gelijk metingen uitgevoerd en advies gegeven om nog veilig voor motor een dag vooruit te kunnen en hebben dat dus dag erop al hersteld. Ben al een tijdje nu klant en heel tevreden over hun vakkundigheid en service.
24 January 2026
Gerrit
ZALTBOMMEL
Je wordt gewoon goed geholpen door zeer vriendelijk en vakkundig team. Olie&Zo Zaltbommel ga zo door!!!
6 January 2026
SArts
Zaltbommel
Is altijd goed geholpen door iedereen.
3 January 2026
Frank
HEDEL
Meedenken in oplossingen en direct geholpen.
27 December 2025
Gerrard
KERKDRIEL
Mijn ervaringen met Olie & Zo zijn goed. Het keuren van mijn auto en onderhoudsbeurt verliep goed en tussendoor werd ik gebeld over de kosten die gemaakt moesten worden. Erg netjes dat ze dat doen! Ook tijdens een pechsituatie met mijn auto kon ik dezelfde dag nog terecht en hebben ze me goed geholpen.
22 December 2025
Marielle
Zaltbommel
Kundig en zeer klantvriendelijk en er werd goed met mij meegedacht.
28 October 2025
Hanna
Rossum
Altijd vriendelijke monteurs en receptie medewerkers die je goed helpen. Leveren goed en kundig werk. En als je moet wachten kan je een lekker bakje koffie koffie pakken in de mooie wachtruimte
17 October 2025
Remco
GELDERMALSEN
Snel, netjes en deskundig geholpen
7 October 2025
bert
ROSSUM GLD
Goed advies en lekkere cappuccino
6 October 2025
Xandy
ZALTBOMMEL
De service is altijd goed en persoonlijk. Er wordt altijd goed advies gegeven en geen overbodige spullen aan je verkocht. Ook al kom ik 1x jaar, heb ik het gevoel dat ze weten precies wie ik ben.
19 September 2025
Katja
ZALTBOMMEL
Jarenlang uitstekende service ervaren toen het nog Valentijn was. Nu voor het eerst als Olie en Zo vooralsnog dezelfde ervaring. Dus als vertrouwen dat het niveau behouden blijft!
17 September 2025
Sandra
ZALTBOMMEL
Ze hebben goed werk geleverd!
6 September 2025
Fleur
Zaltbommel
Olie&zo Garage staat voor een totaalconcept
Van auto onderhoud tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied.
Wij zijn een universeel autobedrijf, wat betekent dat je met alle merken auto’s bij ons terecht kunt. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen.
Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!
Valeton 1 A
5301LW Zaltbommel