Altijd wel gezellig in de auto het was nooit stil in de auto. Leg het goed uit met tekeningen zodat je het goed begrijpt.
Informeel is voor mij een belangrijke term als het gaat om (rij)lessen. En met Deni is het net alsof je met een goeie maat van je aan het rijden bent. Maar hij behoudt wel altijd de juiste balans tussen vriend en rij-instructeur, doordat hij je wel blijft corrigeren en relevante tips geeft waar nodig is. De auto reed erg fijn, inclusief semi-luxe interieur, dat je een beetje voorbereid op de technologie van auto's in de toekomst. De auto thuis is vrij oud, dus met de VW Polo maakte ik kennis met een vrij moderne auto.
Laagveen 5
3344 EN HENDRIK-IDO-AMBACHT