Nette garage

Altijd correct en goed geholpen

Over het algemeen erg goed

Goed in omgang met klanten en professionals in het vinden van passende oplossingen bij storingen

Goede service, advies en nette prijs

Ik ben al jaren een tevreden klant van Garage Dave Mouws. De service en advies ervaar ik als uitstekend. En dat alles voor een zeer nette marktconform prijs.

Eerlijk

Als er iets is wordt je op de hoogte gesteld.

Zoals ik gewend ben: TOP!

Vrijdag kwam ik erachter dat ik een langere reis zou gaan maken. Er moest nog wat aan de auto worden gedaan. Gebeld: komt u maandag om 08.30u. Top. Ik kwam voor 2 nieuwe banden en een nieuwe achterruitwisser. Er werd overlegd waar de nieuwe banden moesten, voor of achter. Top. Stuur en stoel werden afgedekt. Top. Binnen 1 uur was het gereed. Top. Alle vloeistoffen gecontroleerd en waar nodig bijgevuld. Top. Monteur gaf tekst en uitleg over het hoe en wat hij had gedaan. Top. Ik ben nu ruim 10 jaar klant en nog steeds tot tevredenheid. Dus ja: TOP!

Fijne monteurs voelt betrouwbaar!

Wij als 2 vrouwen met nul verstand van auto's hebben een fijn gevoel bij Dave en zijn team. Betrouwbaar, correct en zeer klantvriendelijk. Doet alles na overleg dus geen vervelende verassingen qua kosten. Aanrader

Goed en vakkundig geholpen

Nette garage met vriendelijke medewerkers

Auto-onderhoud zoals het hoort !

Vervangen van de distributie en waterpomp. Afspraak was snel gemaakt en het onderhoud uitgevoerd zoals verwacht. Volgende keer kom ik hier weer.

Top Service!

Top service gehad. Defect viel onder de garantie van de auto. Alles netjes opgelost en afgewerkt. Garage houd ook contact met je na de reparatie om te kijken of alles nog goed loopt. Super service!

Goed, deskundig en geduldig te woord gestaan en geholpen.

Goed, deskundig en geduldig te woord gestaan en geholpen.

Tevreden

Goeie service en heel tevreden

Aan te bevelen

Reparatie is goed uitgevoerd en achteraf is er ook uitleg gegeven wat precies het probleem was. Iets wat ook niet geheel onbelangrijk is is dat de prijs voor de geleverde diensten reuze meeviel.

Prima service!

Reparaties uitgevoerd volgens afspraak.

Wij worden altijd perfect geholpen!

Aanrader

Beste service

Helemaal top

Vriendelijk en aangenaam bedrijf

Vriendelijke en kundige service

Kennis van zaken en voorbeeldige service

Sinds enige jaren breng ik mijn auto naar Dave Mouws voor service, APK en herstel. Echt een aanrader, goed verzorgde garage en monteurs die weten waar ze over praten. Bedrijfsbussen, sportwagens, oldtimers, Dave Mouws doet t allemaal! Kortom erg tevreden met dit adres.

Professioneel, vriendelijk personeel. Prima kwaliteit/ prijsverhouding.

Fantastisch echt een vakgarage

Goed geholpen