Altijd duidelijk

I arranged a diagnostic test, due to a check engine reading... previously they said the test would be between 40 and 140 euros... then on the day of the appointment I took the car, they read the error, in just 3.5 hours.. .. then when they announced the price of the test, I was a bit shocked... I paid almost 300 euros for a test that was previously told that the maximum was 140 euros.... then after the diagnostics I asked what percentage was the problem for sure for a car? To which they replied that they are not sure, but the machine indicated that particular problem.... After my first experience, I do not recommend this service.... If at first they say that it can be 300 euros for a diagnosis, I guarantee that I will not ask for the examination.

• Would you recommend us? No

Mijn ervaring is prettig

Ik werd prima en vakkundig geholpen

Fijne en betrouwbare service

Prima service, staan altijd voor je klaar

Goede prijs afspraken

Eerlijke prijs, en goede service

Goede communicatie en uitstekende service

De uitleg over te verrichten werkzaamheden was duidelijk. En de service was snel en goed.

Kundig

Altijd zeer tevreden over hun werk! Iedereen is vriendelijk en meedenkend waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Snelle en duidelijke service

Afspraak was snel gemaakt, alle handelingen werden bij de afspraak doorgenomen. Een aandachtpunt werd tijdens de oorspronkelijke reparatie geconstateerd en telefonisch gecommuniceerd, na akkoord direct verholpen.

Heel goed

Nette garage met goede service

Denken mee met de klant en zoeken altijd naar de beste oplossing.

Zeer betrouwbaar bedrijf

Ik kom hier ieder jaar voor mijn APK. Communicatie is goed en vooraf wordt duidelijk afgesproken wat de prijs zal zijn.

Snel - Professioneel - Goed en niet duur.

Prima garage snelle goede service tegen een redelijke prijs.

Prima service en aardige medewerkers

Voordat werkzaamheden worden uitgevoerd altijd even een belletje om deze te bespreken.

Goeie service vriendelijk gewoon zeer tevreden

Zoals altijd, tevreden

Eerlijke duidelijkheid. Al jaren tevreden.

Al jaren betrouwbaar en goede service

Nog nooit geen problemen gehad zeer tevreden

Erg goed

Vriendelijk eerlijk behulpzaam

Top service

Ik kwam met mijn auto naar Dave, nadat de Volvo garage bij voorhand aangaf dat deze ongetstelbaar was. Ik gesprek geraakt, en de eventuele optie van herstel met Dave besporken, en 2 dagen later kon ik mijn auto komen brengen. Weer een paar dagen later, rijd ik met mijn gemaakte auto de garage van Dave uit. Klasse mannen

Goede communicatie

Zeer vakkundige, snelle en prijstechnisch kwalitatief zeer goede hulp

Al jaren komen we met onze auto bij Dave Mouse. Echter 2e auto C1 gekocht bij Citroën van Beek, derhalve voor C1 daar de onderhoudsbeurten. C1 gaat stuk. Op 17 januari 2023 naar garage van Beek. Koppeling stuk. Auto kan gerepareerd worden op 23 februari 2023. Dat betekent meer dan 5 weken wachten?!?. Laten ophalen door Dave Mouse, en jawel binnen 2 dagen gerepareerd. Voortaan beide auto's dus naar Dave Mouse. Niet alleen vakkundige en snelle hulp, maar ook altijd zeer vriendelijk en mbt alle reparaties heel transparant en duidelijk. Chapeau!!

Hele goede service

Professionele en eerlijke garage

Beleeft en korect

Beleefde en korecte behandeling

Zeer transparant, betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk.

Inmiddels 4 jaar trouwe bezoeker van deze garage. Van meet af aan goed geholpen, prijs en kwaliteit prima in verhouding, altijd behulpzaam en ik heb nooit getwijfeld aan de vakkundigheid. Geen vraag is teveel en zij nemen veel verantwoordelijkheid voor het werk wat ze leveren. Prima werkwijze, altijd contact en overleg voordat de reparatie of het onderhoud wordt uitgevoerd. Je kunt hier echt met een gerust hart terecht.

Prima geholpen

Leemstraat 4