Een betrouwbare garagist.........

Ik kom hier al jaren. Ooit na een aanbeveling van zijn vader. We hadden eerst een vaste garagist hier in het dorp en waren na wat issues opzoek naar een andere. Uiteindelijk dus bij Dave terechtgekomen. Dave is betrouwbaar, altijd ruimte voor overleg, zeer vakkundig en zal zijn waardevollemening delen waar nodig. Zijn Team is uiteraard hetzelfde.........

Gewoon goed geholpen.

top

Goede service, vriendelijk

Ik werd goed geholpen, vriendelijk personeel en alles in goed overleg. Prijs-kwaliteit verhouding is ook prima.

Wij zijn erg tevreden

Onze camper is vandaag gekeurd. We weten dat garage Mouws dit goed doet en toch kosten het maar €19,95., hoe bestaat het

Prima garage

Er is duidelijk van tevoren aangegeven wat er aan de hand was. Ben goed geholpen en kon snel auto brengen voor de reparatie

Beter kan niet

Al een paar jaar klant van Dave Mouws en zeer te spreken over de service, klantvriendelijkheid & vakmanschap. 100% eerlijke garage, niet verder zoeken!

Goede kennis

Alles naar wens uitstekende garage

In 1 woord Geweldig!

Ben bij veel garages klant geweest, en heb zodoende een gezond wantrouwen gekweekt als het gaat om garagehouders. Wat een verademing bij Dave Mouws! Doen wat ze beloven, bellen als er iets is, kijken verder dan hun neus lang is en geven geweldig advies, ook als het gaat om dingen waar ze niet noodzakelijk meteen iets aan kunnen verdienen. Nu drie jaar klant, en nog steeds kan ik geen enkel negatief punt bedenken. Zeker een aanrader!

Goede service door vakmensen

Al 6 jaar klant bij Garage Mouse voor al mijn reparaties en jaarlijkse APK keuringen welke altijd voor een redelijke prijs professioneel worden aangepakt. Afgelopen week de auto laten keuren maar helaas werd deze afgekeurd. De nodige reparaties konden een dag later direct worden gerepareerd. En dag later nadat alles is gerepareerd deed de aanjager het plotseling niet meer. Dus gelijk weer teruggegaan. Dit had totaal niks te maken met hetgeen wat gerepareerd was maar alsnog altijd vreemd dat er iets kapot gaat nadat er net iets gerepareerd is. Maar ook hier liet garage Mouse zien dat ze service bieden. Het probleem werd bekeken en verholpen na ongeveer 45min werk te hebben verricht. De aanjager deed het weer. Nadat ik vroeg welke kosten er aan verbonden zitten werd er vriendelijk gezegd......dat is onze service.

Snelle service

Snelle service. Duidelijke uitleg. Je hoeft maar te bellen en ze staan klaar voor je.

Goede service, met duidelijke uitleg over de werkzaamheden

De benodigde werkzaamheden werden vakkundig uitgevoerd en goed toegelicht. De auto was klaar volgens afspraak

Nette en juiste afhandeling van de auto

Altijd de juiste service voer de auto

Prima.

Ik ben goed geholpen, vriendelijk behandeld en afspraken zijn nagekomen.

Service was zeer goed en de communicatie was duidelijk. Er worden heldere afspraken gemaakt. Ook wordt er met je meegedacht over de auto. Hierdoor straalt het bedrijf professionaliteit en kunde uit.

mensen staan altijd voor je klaar ook voor kleine dingen

Super vriendelijk goede service

Ben mega te vrede over hun werk en hulp. Goede garage. Gasten ga zo door met je werk.

Top zaak met top personeel

Je wordt elke keer goed geholpen. Juiste advies

Volgens afspraak

automaatbak laten spoelen

Kon snel terecht en een goede service.

Elektronische storing snel verholpen. Duidelijk in de kosten.

Apk en kleine beurt

Toppie. Bij extra kosten een belletje

Gewéldige serves en betrouwbaar

Top.

Top.

zeer tevreden

automaatbak laten spoelen. zeer goed resultaat voor een schappelijke prijs.

Goede en vriendelijke service

Ben door medewerkers en eigenaar goed geholpen en reparatie is volgens afspraak netjes en snel uitgevoerd

Uitstekende service.

Kundig, klantvriendelijk en goede service.

Leemstraat 4

4705 RH Roosendaal