Top personeel en dito service!

goede service

goede snelle service door goede monteurs

Zeer tevreden!

Zoals altijd ben ik heel tevreden met de goede service en vriendelijkheid!

Fijne garage, vriendelijk personeel, snelle service.

Fijne garage, vriendelijk personeel, snel service, goed uitleggen.

zoals gewoonlijk de service was weer snel en prima

Kwaliteit en goede service

Prima garage met vriendelijke vakmensen, goede service

Klantvriendelijk

Nette garage

De score zegt het al, uitstekend.

Fout gemaakt buiten de schuld van de garage om maar perfect opgelost

Uitstekende service en kwaliteit

Je wordt er altijd klantvriendelijk geholpen. Ook de uitkeg van wat er wel of nuniet et moet gebeuren is duidelijk. Rues de Leeuw

Betrouwbaar, professioneel, behulpzaam

Zeer betrouwbare garage met professionele alleskunners en staan altijd klaar om te helpen

Vriendelijk

Prima werk

Vakmensen waar ik vertrouwen in heb,eerlijk vakkundig en een klant is er nog echt een klant.

Betrouwbaar,vakkundig, Altijd alles in overleg. Ik voel me hier echt een klant. Aardige vriendelijke mensen.

Goede garage met veel kennis

Flinke reparatie gehad aan mijn auto en deze is goed uitgevoerd. Soms moet er even achteraan gegaan worden maar de alternatieven zijn duidelijk en goed uitgelegd. Vriendelijk personeel. Het zou nog allemaal een stukje klantvriendelijker mogen. Geen koffie, geen presentje, even de auto wassen is er niet bij.

Fijn geholpen met keuring

klantvriendelijk en deskundig geholpen.

mijn ervaring is dat het een leuke werkplek is de monteurs zijn goed en klantvriendelijk.

Goede en vriendelijke service

Eerste keer voor een servicebeurt in deze garage. Vriendelijke ontvangst, goede en duidelijke afspraken bij eventuele meerkost. Ga zeker terug voor een volgende servicebeurt.

Altijd weer fijn om zaken te doen bij garage Dave Mouws.

Wij komen al jaren bij Dave Mouws Snel,betrouwbaar,professionele advies en prima service met nagekomen afspraken en staat altijd voor je klaar als je ineens met verrassing komt te staan. Vertrouwd de weg weer op.

Geweldig.

Altijd netjes volgens afspraak geregeld. Snel klaar. Niet DUUR.

Vakkundig personeel en een goede service

Het is een goede garage die hun vak verstaan.

Fijne service en goede monteurs

Kom er al jaren! Kan altijd snel terecht, word prettig te woord gestaan en er wordt meegedacht/uitgelegd.

Goed geholpen

Ben zeer tevreden

Zeer ontzettend tevreden

Nadat mijn auto gerepareerd is ben ik zoals gewoonlijk zeer tevreden vooral met de aandacht die iedereen voor je heeft en een zeer goede service nogmaals bedankt jongens van garage bedrijf Dave Mouws.

geweldige service

koplamp was kapot, maar ik kon meteen langskomen, ik kon er op blijven wachten en het werd gelijk gemaakt!

Leemstraat 4

4705 RH Roosendaal