Laden reviews...
38 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen consequent positieve ervaringen bij Garage Dave Mouws. Klanten noemen vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over reparaties en snelle, professionele service. Transparantie over kosten en afspraken wordt sterk gewaardeerd. Over het algemeen is de beoordeling hoog en klanten blijven waarschijnlijk trouw.
Dank u wel Mohamed
20 December 2025
Mohamed Omar
Roosendaal
Fijne mensen, een vast team, goed in hun werk.
17 December 2025
Eva
ROOSENDAAL
De medewerkers, snel in afspraak inplannen communicatie allemaal dik in orde! Dit is mijn favoriete garage tegenwoordig! Jonges, goed bezig!
5 December 2025
Samet
Roo
Super fijne garage zoals altijd
26 November 2025
Ine
Oudenbosch
Altijd netjes en correct geholpen
14 November 2025
Fijn garage super behulpzaam
13 October 2025
Cindy
Roosendaal
Bij een andere Lieger dealer een brommobiel gekocht deze door Dave laten onderzoeken blijkt dat ze een brommobiel die technisch total loss is hebben verkocht als een bijna nieuwe. Dave heeft contact gehad met de betreffende dealer heeft vanuit de achtergrond in feite de zaken geregeld. Ga nu eind deze middag een goede tweedehands JS60 bij hem ophalen. Je bent net goed en wel klant en deze garage doet zoveel voor je mijn petje af. Ik hoop nog heel lang zaken te kunnen doen met deze garage.
3 October 2025
Arjen
Sint Willebrord
Net de jaarlijkse APK weer achter de rug, en zoals altijd was het weer prima, ondanks dat ik bepaald geen standaard auto rijd. Goede communicatie en snelle service, echt een aanrader!
9 September 2025
Marc
Roosendaal
Vooraf opgave kosten, goede en betrouwbare garage.
29 August 2025
William
Roosendaal
Ook altijd leuk babbeltje Complimenten voor garage op st willebrord
30 July 2025
Frank Heeren
Sint Willebrord
Ik kan op Garage Dave Mouws altijd rekenen. Ze werken netjes. Bij spoed reageren ze snel. Goede communicatie en professionele service. Zeker aan te raden!
22 July 2025
Sylwia Komorowska
Roosendaal
Onze vaste "garage". Wij zijn zeer tevreden. Snel met offerte, betrouwbaar en goede service.
21 July 2025
Nikos
Roosendaal
Helpt graag en denkt mee Heel vriendelijk
25 June 2025
Tatum
Roosendaal
Ik kom al jaren bij Dave en dit bevalt prima. Kan altijd snel terecht, vriendelijk personeel en ik word altijd gebeld over wat er gedaan is of moet gebeuren en de gemaakte kosten.
2 June 2025
Tanja
Roosendaal
Men gaf duidelijke info over de acties die gedaan moesten worden. En ook een vriendelijke ontvangst. Ik ben en blijf klant hier!
2 June 2025
Paul
Roosendaal
Voor APK en grote beurt auto op maandag 19 mei naar garage Mous in St. Willebrord gebracht. Kreeg een telefoontje wat er moest gebeuren, met de vraag van wat de kosten waren. Is op de cent af niet van afgeweken, wat ik top vind. Ik ben een paar keer bij de garage geweest voor werkzaamheden aan de auto en ben altijd vriendelijk en met respect behandeld door top monteurs. In mijn geval " Tot een volgende afspraak"
23 May 2025
Jan A Sukkel
St. Willebrord
Voldoende personeel om snel te helpen, vakkundig, vriendelijk en oplossingsgericht. Betaalbare dienstverlening. Aanrader!
17 May 2025
John
Roosendaal
Afspraak is afspraak. Vantevoren duidelijk aan gegeven wat het zou kosten En hoe lang het zou Duren Vriendelijke service en er wordt met je meegedacht
24 April 2025
Rucphen
8 April 2025
Henk
Roosendaal
Ben sinds kort klant bij garage, Heb een grote beurt gehad (Peugeot 208) En ook nog geholpen door garage aan een voor grill (vervangen). Personeel ook zeer vriendelijk en netjes. Garage zelf ook opgeruimd en netjes schoon. Koffie is ook echt lekker.
5 April 2025
Murat
Roosendaal
Onze auto is in onderhoud bij Dave Mouws en zij geven een goede service. De werkzaamheden worden altijd netjes uitgevoerd tegen een eerlijke prijs. Ook voor de pechhulpservice kunnen we bij hen terecht.
29 March 2025
Frank
Roosendaal
De jaarlijkse APK keuring. Altijd even sterren. Maar bij garage Dave Mouws ben je in goede handen. Snelle en correcte service - ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Eën grote familie. Ja ik voel mij thuis bij garage Dave Mouws.
28 March 2025
Laurens W
Roosendaal
Goede service en vriendelijke mensen. Apk keuring aangevraagd die binnen 2 weken moest gebeuren en dat was geen probleem werd gelijk ingepland.
21 March 2025
Rob