Afspraak is afspraak. Vantevoren duidelijk aan gegeven wat het zou kosten En hoe lang het zou Duren Vriendelijke service en er wordt met je meegedacht

Goed en betrouwbaar tegen redelijke prijs

Aanrader

Snelle afhandeling

Professionele garage

Ben sinds kort klant bij garage, Heb een grote beurt gehad (Peugeot 208) En ook nog geholpen door garage aan een voor grill (vervangen). Personeel ook zeer vriendelijk en netjes. Garage zelf ook opgeruimd en netjes schoon. Koffie is ook echt lekker.

Goede dienstverlening tegen een eerlijke prijs

Onze auto is in onderhoud bij Dave Mouws en zij geven een goede service. De werkzaamheden worden altijd netjes uitgevoerd tegen een eerlijke prijs. Ook voor de pechhulpservice kunnen we bij hen terecht.

Altijd flexibel en professioneel

De jaarlijkse APK keuring. Altijd even sterren. Maar bij garage Dave Mouws ben je in goede handen. Snelle en correcte service - ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Eën grote familie. Ja ik voel mij thuis bij garage Dave Mouws.

Goede service en vriendelijke mensen. Apk keuring aangevraagd die binnen 2 weken moest gebeuren en dat was geen probleem werd gelijk ingepland.

Ik ben altijd tevreden

Aan een auto is er altijd wat maar ik ben altijd tevreden, betalen moet je overal. Ze zijn heel vriendelijk en de koffie staat altijd klaar. Je kan gewoon lekker relaxed wachten in een aparte ruimte.

Super klant gericht en levert goed werk TOPPERSSS!!!!

Dat ze altijd met een oplossing komen ofwel ervoor zorgen dat het als nog gemaakt kan worden. ik heb hele goede ervaring met hun, en ben zeer te vrede over hun werk. Bedankt voor jullie goede service!!!!

Top service.

Dit keer alleen een apk.

Heel goed.

Heel duidelijke en correcte communicatie vooraf, tijdens het verblijf van de auto in de garage en achteraf. Bijzonder vriendelijke medewerkers.

Altijd goed werk afgeleverd

Goede vakmannen die problemen goed kunnen oplossen. Ben altijd tevreden geholpen

Betrouwbaar!

Ik kom al bij Dave vanaf de dag dat hij voor zichzelf begon. Dave en zijn team runnen een eerlijke, betrouwbare garage. Openheid van zaken vind ik belangrijk. Als klant zit je niet te wachten op een of ander bullshitverhaal! Nee, ik kom er al jaren en dat blijf ik doen!

Geweldige service

Top garage snelle en goede service

Voor eerste keer goede ervaring.

Super tevreden

Super tevreden, goede communicatie en kennis van zaken

Een vriendelijke garage.

In deze garage wordt je vriendelijk te woord gestaan. En de service is goed.

Betaalbaar en kundig

Een goede en vakkundige vakmensen

Auto

Goed geholpen en super vriendelijke mensen.

altijd perfect.

ik ben hier altijd netjes geholpen. ook wordt er advies gegeven over de volgende stap.

Goede service en denken met je mee

Mijn auto ging voor een APK en grote beurt. Hij is weer in orde en kan weer een jaartje mee. Garage netjes en schoon. Auto netjes en schoon teruggekregen.

Zeer vriendelijk, behulpzaam, eerlijk en snel

Wij hebben een E-tors Baseliner gekocht, nadat we daar een proefritje in hebben kunnen maken aan huis. We zijn keurig geïnformeerd en nadat we de keuze hadden gemaakt is hij snelle afgeleverd.

Klantvriendelijk

Duidelijke communicatie over wat me te wachten staat.

Eerlijk

Ons vertrouwen in Dave Mouws garage bedrijf is weer eens bevestigd. Dave was zo eerlijk te zeggen dat er alleen een stekkertje los zat, werd onder garantie vast gezet. De auto loopt weer als een treintje. Bedankt

Ik ben erg tevreden.

Fijne garage: correct personeel. Goede service. Wordt goed met je meegedacht ook.

Leemstraat 4

4705 RH Roosendaal