Laden reviews...
37 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen consequent positieve ervaringen bij Garage Dave Mouws. Klanten noemen vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over reparaties en snelle, professionele service. Transparantie over kosten en afspraken wordt sterk gewaardeerd. Over het algemeen is de beoordeling hoog en klanten blijven waarschijnlijk trouw.
Ik heb automatische-versnellingsbak DSG olie en remvloeistof laten vervangen voor mijn VW Sharan. Auto rijdt/schakelt nu nog soepeler en beter.
25 June 2026
Hakim
Betrouwbaar en kundig.
13 June 2026
Marie-Jeanne
Roosendaal
Op het laatste moment een APK ingepland (voor de eerste keer bij Dave Mouws). Er was zelfs een leenauto beschikbaar, die op het laatste moment nog omgewisseld werd voor eentje met airco omdat het erg warm was. Aanbevolen!!
28 May 2026
Liesbeth
Roosendaal
Kapotte band snel besteld en op de velg gelegd.
9 May 2026
Hans
Roosendaal
Zeer goede service, meedenkend en klant gericht. Goede vak mensen.
20 April 2026
Peter Kemp
ZEGGE
Ik ben hier enige tijd klant. Ik kom er terug omdat ik vertrouwen heb in de medewerkers. Ze zijn vakkundig en zeer klantvriendelijk. Als er een keer wat is, zijn ze nooit te beroerd om er even naar te kijken. Ze bellen altijd eerst met volledige uitleg over een reparatie en beginnen pas naar goedkeuring. Je kunt vragen stellen. Ik neem mijn auto goed onderhouden mee, dat merk ik tijdens rijden. Mijn auto is al wat ouder dus goed onderhoud is geen luxe. De locatie handig voor me en het is er altijd schoon. Ik kan de auto vaak dezelfde dag alweer ophalen.
18 April 2026
Amina
Roosendaal
Persoonlijke benadering en vriendelijk personeel. Erg behulpzaam. Telefonisch goed bereikbaar. Goede ervaring.
13 April 2026
Wim
Roosendaal
Heb in vorige reacties al gezegd, het is als een grote family, garagebedrijf Dave Mouws. Ze doen wat je afspreekt snel en professioneel tegen een redelijk tarief. Hoop er nog jaren te kunnen komen.
4 April 2026
Laurens W
Roosendaal
Een nieuwe brommobiel aangeschaft en mijn oude ingeruild. Alles zoals afgesproken, geen extra kosten of verassing op de factuur, gewoon zoals mondeling besproken. Ontzettend nette prijs. In de tussentijd netjes omtrent de vorderingen van het bestelproces en levering op de hoogte gehouden. Enorm tevreden over dit bedrijf. Zal er in verband met service en onderhoud in de toekomst zeker blijven komen.
3 April 2026
Jessica de Wijs
Zevenbergen
Een zaak met de mentaliteit van eerlijkheid duurt het langst. Zeer vakbekwame mensen die hun afspraak altijd na streven.
29 March 2026
Raymon
Sprundel
Vakkundig onderhoud Goede terugkoppeling Meedenken met de klant!
29 March 2026
Arno
Rucphen
Er wordt duidelijk aangegeven wat er gerepareerd moet worden, en wat de kosten zijn. Vriendelijk personeel!!
25 March 2026
Ronnie
Roosendaal
Snel en goed geholpen, duidelijke uitleg en gerichte prijsopgaaf zover mogelijk. Tevreden klant hier !
16 March 2026
Snel geregeld
3 March 2026
Rob
Roosendaal
Reparatie volgens afspraak, geen nare verrassingen, vriendelijk ontvangen, super, ga zo door
20 February 2026
Rene
persoonlijk en klant gericht
13 February 2026
Gijsbert
Schiedam
Buiten dat zegt mijn onderbuik gevoel dat de gehanteerde kosten calculatie wel steeds meer in de richting van de officiele merk garage kruipt.
10 February 2026
Ed
Roosendaal
Klantvriendelijk snelle service, alles gaat in overleg
2 February 2026
J
B
26 January 2026
Desiree
Roosendaal
Denken mee en zijn professioneel. Gewoon een goede garage en hele goeie service.
21 January 2026
Mario
Roosendaal
Dave denkt goed mee, levert mooi werk af, let op details, is responsief, heeft alles in huis om je auto, ook oldtimer, in ere te houden. Plant goed vooruit en is geduldig om zo tot een mooi resultaat te komen. Topservice op een handige locatie.
31 December 2025
Jeroen
Rucphen
Gewoon goed afgehandeld
26 December 2025
Patrick
Sint willebrord
Zeer goede service en duidelijke afspraken
23 December 2025
Rein