Prettig geholpen en geleverd.
Door overlijden van mijn man moesten er 2 auto's ingeruild voor 1. Gerald de eigenaar had dezelfde inruilwaarde als ik. We kwamen gelijk overeen. Mijn man had voordat hij stierf ook gezegd dat ik naar Cartech moest gaan. Altijd goede service, en eerlijk. Onze auto's en ook nog die van de zoon zijn altijd in onderhoud geweest bij hun. En nu uiteraard weer.
Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen! Ga zo door!
Goede service, goed advies!
Gewoon lekker gewoon, geen verkooppraatjes, gewoon zoals het is
Vertrouwd gevoel tijdens aankoop. Goede service. Goede auto gekocht. Dank voor het fijne Fiesta-tje. Ik rij er met veel plezier in. Een hartelijke groet, Jolanda van Dam.
De ontvangst was gemoedelijk en men nam de tijd voor ons. Inruilprijs van de in te leveren auto was meer dan redelijk.
Tot nu toe rijd de auto als een zonnetje wel even wennen maar verder helemaal prima. Zeer klantvriendelijk en neemt de tijd voor je al met al erg tevreden .
Auto gekocht bij Cartech en na 3 maanden nog steeds tevreden met de aanschaf . Ontvangst en uitleg bij aanschaf waren prima en klantvriendelijk ook de aflevering/ophalen vd auto was goed geregeld. Wij zijn dus zeer tevreden dat wij een auto gekocht hebben bij een betrouwbaar bedrijf met een prima service.
Een goed en netjes verzorgde auto afgeleverd door nette mensen van de garage netjes en goed behandeld.
Een eerlijke en zeer betrouwbare garage.
Afspraken perfect nagekomen Goede aflevering
Alweer de 3e auto die we hier kochten. Vertrouwd adres, no nonsens garage waar we altijd van op aan kunnen. Doen net dat stapje extra voor je, ook wat betreft onderhoud en eventuele reparaties.
Vaste klant, ook w.b. onderhoud. Altijd goed geholpen, zeer klantvriendelijk en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Top bedrijf!!
Ik kom al jaren bij Cartech, ik word prima behandeld, krijg goede adviezen en wat heel belangrijk is een uitstekende service. Fijn personeel!!!
Klantvriendelijk goede service
Rustige benadering, eerst een praatje en dan wensen kenbaar gemaakt . Eerlijk verkoop en inruil. Nadien afspraken gemaakt en testrit gemaakt . Dit was geen probleem. Afwikkeling conform afspraken en service bij ophalen. Auto bevalt zeer goed en tot nu toe geen gebreken .
Na onze aankoop van een Peugeot 207cc, was het makkelijk een afspraak te maken deze op te halen.
Prettige en fijne garage en prima service geleverd door Cartech. Ook de ontbrekende zaken werder snel alsnog nageleverd. Een bedrijf wat zeker aan te bevelen is.
Goede hulp en snelle fin. Afwikkeling
Onlangs hier een VW gekocht. Eigenaar is heel open, eerlijk en behulpzaam. Je wordt niet opgejaagd, mag overal rustig kijken en overnadenken. Op elke kras of mankelmet van de auto wordt gewezen, deze worden ook opgelost. Hele fijne plek om een auto te kopen. Top bedrijf mogen velen een voorbeeld aan nemen.
Hebben een goede indruk op me achter gelaten. Zijn service gericht. En gaan voor kwaliteit
Contact was goed, duidelijk, vriendelijk. Afspreken buiten kantoortijden was geen enkel probleem, waren meedenkend mbt een toch lastige inruil auto. Zorgen over de (nu dus mijn nieuwe) auto werden gehoord en op gereageerd. Eerlijk verhaal en goede communicatie. Ik zou hier zeker terugkomen wanneer ik weer een nieuwe auto nodig heb.
Gewone mensen die luisteren naar je wensen en je hierbij helpen.
Helemaa prima! Alles liep zoals het van te voren was afgesproken!
Bedrijvenweg 1
7442CX Nijverdal
Autobedrijf Cartech – Uw mobiliteit, is onze service! Autobedrijf Cartech is een onafhankelijk autobedrijf, RDW-erkend en aangesloten bij BOVAG en AutoCrew. Wij bieden verkoop, reparatie, APK en onderhoud van zowel personen- als bedrijfsauto’s. Met onze passie voor auto’s, deskundige service en persoonlijke aandacht luisteren we naar uw wensen en zorgen we ervoor dat u veilig en zorgeloos de weg op kunt. Omdat wij werken volgens de normen van BOVAG, bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Wij staan voor u klaar – snel, vakkundig en met de service die u verdient!