perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze ervaring met dit bedrijf is heel erg goed! Ze zijn jong en erg meedenkend! Ze bieden ook veel service en wie houdt daar nou niet van!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een heel net bedrijf dat weet waar het mee bezig is.\r\nProfessioneel en vakkundig\r\nHier is de klant nog koning(zoals het hoort)!!\r\nMooie auto\'s, nette prijzen en goede koffie.\r\nzeer tevreden!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijkheid en altijd zeer behulpzaam staan hier hoog in het vaandel, wij zijn dik tevreden met de geboden service tegen realistische prijzen\r\nEn afspraak is afspraak ook altijd fijn

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige mensen, snel en accuraat, erg behulpzaam en professioneel. Kortom, zeer aan te bevelen.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prima garagebedrijf waar we zelfs vanuit Enschede graag naar toe gaan.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant. Werkt netjes, snel en komt afspraken na, erg belangrijk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed en betrouwbaar bedrijf je kan goed van ze op\r\naan wat ze beloven word ook gedaan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf Cartech maakt op mij een betrouwbare- en vakkundige indruk.\r\nDe beurten en reparaties aan mijn auto zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto ( oldtimer ) gebracht voor APK omdat ik er in de buurt werk.\r\nProfessioneel, auto met respect behandeld, eerlijk en betaalbaar. \r\nZelf nog koffie toe !!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf tot nu toe zeer tevreden
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben hier vorig jaar na de vakantie met een goed gevoel een auto gekocht. Niets dan lof, hier staat service, deskundigheid en klantvriendelijkheid voorop! Je krijgt hier het gevoel dat de klant koning is, waar vind je dat nog tegenwoordig? Cartech VOF NIjverdal heeft er een vaste klant bij.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dik voor elkaar.\r\nsnelle service en vakkunndig advies.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij autobedrijf cartech wordt je zeer goed geholpen. Niet allen bij onderhoud of APK maar ook bij de aanschaf van een nieuw/gebruikte auto mocht er schade zijn aan een voertuig word dit zeer netjes gerepareerd en afgehandeld. Ook is de prijs en kwaliteit zeer goed en de service die ze leveren is uitmuntent. Hun slogan staat ook niet voor niets: UW MOBILITEIT IS ONZE SERVICE.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf sevice is perfect,\r\nhelpen je altijd verder van s,morgens vroeg tot s,avonds laat,\r\nkomt altijd na wat hij afspreekt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer solide bedrijf, komt afspraken zeer goed na, heeft verstand van zaken .

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geeft en super tevreden service en men komt na wat men belooft. Wij hebben absoluut het gevoel dat we waar voor ons geld krijgen. Goede adviezen en tips, lekkere koffie en een gratis leen. Nou als dat geen autobedrijf van het jaar is....dan weet ik het niet meer!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is een goed en zeer betrouwbaar autobedrijf. Je krijgt absoluut waar voor je geld. Ik ga er de volgende keer zekers weer heen.\r\n\r\nKortom: Een absolute aanrader!!!\r\n\r\nDennis uit Zwolle

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, nemen de tijd voor je. Onafhankelijk van de uitgave die je wil doen. \r\n\r\nAanrader!!!!

Bedrijvenweg 1

7442CX Nijverdal

548616 215

Over Autobedrijf Cartech | Verkoop

Autobedrijf Cartech – Uw mobiliteit, is onze service! Autobedrijf Cartech is een onafhankelijk autobedrijf, RDW-erkend en aangesloten bij BOVAG en AutoCrew. Wij bieden verkoop, reparatie, APK en onderhoud van zowel personen- als bedrijfsauto’s. Met onze passie voor auto’s, deskundige service en persoonlijke aandacht luisteren we naar uw wensen en zorgen we ervoor dat u veilig en zorgeloos de weg op kunt. Omdat wij werken volgens de normen van BOVAG, bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Wij staan voor u klaar – snel, vakkundig en met de service die u verdient!