service tot volle tevredenheid

Mijn ervaring is zeer klantvriendelijk, altijd even een praatje. Open voor hoor en wederhoor en uiteindelijk tevreden de winkel uit om ook weer tevreden terug te komen.

heel goed bedrijf

klantvriendelijk !!

Heel netjes gerepareerd

Ging er heen met een schade, deze is heel mooi gerepareerd, tevens gelijk BOVAG service beurt uit laten voeren met enkele reparaties, naar mijn idee ook prima uitgevoerd, maar dat merken we wanneer we weer gaan camperen !!

• Uitvoeren werkzaamheden Goed, Voldoende

Prima adres

Vriendelijke ontvangst. Nuttige informatie. En.... prettige prijs.

• Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer N.v.t.

Kwaliteit, know how en goede adviezen

Ahw afgeleverd de middag vooraf, winkel met goede spanbanden. werkelijk in goede handen mijn aha, keuringsrapport erbij.

• Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer Voldoende

Duidelijk en deskundig

De reparatie aan mijn vouwwagen was snel gedaan, duidelijk wat er moest gebeuren, de uitleg was deskundig.

• Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer N.v.t.

Prima, nette winkel en werkplaats en keurig doelgericht.

• Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer N.v.t.

Dikke pluim. Super service !

Via AartKok naar Imanse doorverwezen voor controle beurt aan vouwwagen en problemen met piepende remmen. Snel klaar, piepende remmen opgelost en goede uitleg gekregen waardoor dit ontstond. Vriendelijke persoonlijke afhandeling.

• Telefonisch contact Voldoende

Sociaal vriendelijke personeel

Ik heb hier een auto ambulance gehuurd, voor naar het buitenland, en dat was allemaal super goed geregeld.en totaal niet duur. Waneer ik weer een auto ambulance moet huren kom ik zeker weer terug. Wat een fantastische bedrijf is het,

• Telefonisch contact Goed
  • Uitvoeren werkzaamheden N.v.t.
  • Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer N.v.t.

Een goed bedrijf, aardige mensen en perfecte service.

Een goed en mooi bedrijf, aardige mensen en een goede service.

• Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer Goed

Prima afhandeling van een schadegeval

Na aanvankelijke onduidelijkheid veroorzaakt door de verzekering en toegewezen expert is onze aanhanger prima hersteld. Onze les is om direct met de firma Imanse te communiceren en te vertrouwen op hun kennis en kundigheid. Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat!

• Telefonisch contact N.v.t.
  • Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer N.v.t.

Super fijn bedrijf, pprima service!

Prachtige trailer gekocht, prima service en vriendelijke mensen.

• Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer Goed

Blij dat ik rij met mijn nieuwe mentrailer

Op zoek naar een nieuwe mentrailer bij Imanse terecht gekomen. Mooie zaak met veel keuze en goed advies . Duidelijke offerte. Oude trailer kon ik inruilen en nu rijden we weer helemaal blij met onze nieuwe Humbaur. Aanrader !!

• Telefonisch contact Goed
  • Uitvoeren werkzaamheden N.v.t.

Hele goede service

Top bedrijf. Altijd goed geholpen

• Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer Goed

uitermate tevreden over de service en vriendelijkheid

Aanhangwagen gebracht voor servicebeurt en schade geval. Prima service. Schade aan de aanhangwagen nu weer onzichtbaar opgelost. Perfect.

Geweldige service en vakmanschap

We werden door de ANWB met panne aan de aanhanger op zondagsvond bij Imanse voor de deur gezet. Maandagmorgen al voor achten werd er bedloten om ons meteen te helpen. Rond de middag konden we al weg na een zeer ingrijpende reparatie. Kortom top! We kunnen het bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Wederom prima in orde!

Zij komen na wat ze beloven.

Prima werk geleverd

Mijn vouwwagen kreeg een BOVAG keuring en bleken er toch wat gebreken die verholpen moesten worden. Duidelijke informatie en een correcte afhandeling

Alles volgens afspraak

Voldoende

geweldig

Heb mijn oude autoambulance weggebracht met de vraag of reparatie nog zinvol was of dat het beter zou zijn hem te vervangen. Vooraf offerte gekregen. Dat was best een bedrag maar je hebt er geen nieuwe voor. Aanhanger is volledig nagekeken, gerepareerd en opgeknapt. Aan alles kun je zien dat dit met veel vakmanschap en toewijding is gedaan. Inmiddels twee buitenlandse reizen achter de rug met de trailer. Hij heeft nog nooit zo fijn en goed gereden als nu. Ik ben meer dan tevreden over het resultaat.

• Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer N.v.t.

Behandeling is zakelijk, besluitvaardig en meestal vlot afgehandeld.

De ontvangst is gemoedelijk en plezierig. De alternatieven worden deskundig besproken. Na het besluit volgt de uitvoering snel, zo nodig zeer snel. De nota wordt meteen opgestuurd.

Altijd alles goed!

Goed werk geleverd.

Het was een beperkte onderhoudsbeurt, die goed uitgevoerd is.

• Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer N.v.t.

Reparatie en onderhoud en nieuwe wagen

Goede service netjes en beleefd

• Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer Goed

Besloten onverwacht alsnog op vakantie te gaan met onze vouwwagen, maar die moest dan wel eerst een goede onderhoudsbeurt krijgen. Geen probleem bij Imanse, hij werd tussen de volle agenda door gepland. Over aangetroffen extra uit te voeren werkzaamheden werd goed gecommuniceerd. Wij gaan daar zeker terug.

Witteweg 5

1431 GZ Aalsmeer

0297 26 64 84

Over Imanse

Wij, Hans en Petra Imanse, met onze jarenlange ervaring in de branche staan klaar om u te helpen. In ons Technocenter vindt u alles op het gebied van aankoop, verhuur en onderhoud van zowel open als gesloten aanhangwagens en paardentrailers. Ook voor onderhoud, schadeherstel en maatwerk aanpassingen kunt u bij ons terecht. Daarnaast verzorgen wij met veel zorg en vakmanschap alle voorkomende werkzaamheden aan uw caravan. Of het nu gaat om een kleine reparatie of het vervangen van een complete plaat: onze caravantechnicus én Hans zelf – die nog altijd actief meewerkt in de werkplaats – staan voor u klaar. Beiden zijn trotse bezitters van het officiële BOVAG-keurmeestercertificaat voor aanhangwagens en caravans. Ons ruime magazijn biedt een groot assortiment onderdelen en banden. Dankzij de uitgebreide kennis van Hans en onze monteurs kunnen wij u altijd deskundig adviseren en helpen bij al uw vragen. Ook voor de verkoop van aanhangwagens en paardentrailers bent u van harte welkom. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur. Heeft u speciale wensen voor uw aanhangwagen? Bespreek ze gerust met ons. Dankzij onze specialistische kennis vinden wij bijna altijd een oplossing – een ‘nee’ hoort u bij ons zelden.