goede service, goed behandeld

ervaring met keuren caravan en nieuwe luiken maken n de caravan

goede service, goed behandeld

Super vriendelijk en heel behulpzaam

goede service, goed behandeld

Er wordt altijd goed meegedacht en goed advies gegeven vanuit jarenlang vakmanschap. (De reden waarom ik geen 10 geef? Perfectie is saai ....)

deskundig en prima geholpen

goede service, goed behandeld

Super blij met onze nieuwe excellent marathonwagen! Alles zit erop en eraan en hij is perfect afgeleverd, super service!

• Reden bezoek Andere reden

voldoende, een redelijke ervaring

Onze ervaring met firma Imanse is goed in zowel service en uitvoering.

perfect, zeker aan te bevelen

Afspraak via internet soepeltjes gemaakt. Vouwwagen gebracht. Werd keurig gebeld om te overleggen over de te maken reparaties. Bij het ophalen goede uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden en een gespecificeerde rekening. Een aangename eerste kennismaking.

goede service, goed behandeld

onze ervaring is positief \' Servicebeurt werd voor zover wij nu kunnen beoordelen goed uitgevoerd

goede service, goed behandeld

Bijzonder vriendelijke mensen, mooi bedrijf. Caravan onderhoud laten plegen. Dit zou volgens afspraak en advertentie 170,- gaan kosten excl. evt te vervangen onderdelen. Voor het onderhoud moest ik uiteindelijk 185,- afrekenen en voor gasslang, drukregelaar en 2 flensmoeren als onaangename verrassing nog eens 95,- incl. \"meerwerk\" (!) Vond dit fors aan de prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima service en goede en praktische adviezen. Zeer aan te raden.

goede service, goed behandeld

altijd bereid te helpen bij het oplossen van problemen gaat serieus met onderhoud om: alles wordt nagekeken, zodat mijn caravan probleemloos mijn vakantie mee kan deskundig en vriendelijk personeel

voldoende, een redelijke ervaring

We zijn nu een paar keer klant geweest bij dit bedrijf maar het komt wel vertrouwd over. Laatst een groot onderhoud laten doen maar hebben de caravan daarna nog niet gebruikt maar gaan ervan uit dat alles prima is. De gesprekken die we hebben gehad komen deskundig over. De beoordeling is moeilijk omdat we nog te kort bij hun zijn.

goede service, goed behandeld

Voorheen liep het kontakt via een collega die niet meer bij ons werkt . Voor mij was dit de eerste ervaring en die is goed bevallen, met name door de snelle service en de plezierige communicatie.

perfect, zeker aan te bevelen

al jaren zijn we bij de fam Imanse klant tot alle tevredenheid staan altijd voor je klaar ,zijn er problemen dan zoeken ze meteen naar een oplossing . jammer dat het maar tot 10 gaat voor ons is het 30 . 10 voor elk vakje

perfect, zeker aan te bevelen

We zijn zeer goed geholpen met het uitzoeken van een bij ons passende trailer.EN WAREN OOK ERG BLIJ MET DE LEEN TRAILER.En met onze nieuwe HENRA ALU 1.5 met zw kap.de lage instap is fijn laden en het haakje om de deur vast te zetten is ook een uitkomst.van binnen is hij afgewerkt met rondom trapbescherming.al deze mogelijkheden zijn besproken met een lekker kopje koffie.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Zeer prettig bedrijf en altijd klantgericht. Onderhoud snel uitgevoerd en naar de wensen van mij.

goede service, goed behandeld

Super aardig, meedenkend en deskundig. Ook voor ons oude caravannetje !

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte aanhangwagen

goede service, goed behandeld

Na aanschaf van onze aanhanger . zijn we bij jullie ook voor het onderhoud gebleven . ook met problemen kunnen wij gewoon tussen door langs komen en worden dan meteen geholpen zo als een ondernemer dit graag ziet

perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag ontzettend hartelijke door Hans en Petra ontvangen. Uitgebreid kunnen vertellen wat onze wensen voor de aanschaf van een nieuwe paardentrailer zijn. Er werd deskundig meegedacht en er werden goede tips gegeven. Uiteindelijk hebben we besloten om bij Hans en Petra een nieuwe trailer te bestellen. Paardentaxi Amsterdam dankt jullie hartelijk en we zien elkaar snel weer. Groet, Eldert en Nicole

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe aanhangwagen

Witteweg 5

1431 GZ Aalsmeer

0297 26 64 84

Over Imanse

Wij, Hans en Petra Imanse, met onze jarenlange ervaring in de branche staan klaar om u te helpen. In ons Technocenter vindt u alles op het gebied van aankoop, verhuur en onderhoud van zowel open als gesloten aanhangwagens en paardentrailers. Ook voor onderhoud, schadeherstel en maatwerk aanpassingen kunt u bij ons terecht. Daarnaast verzorgen wij met veel zorg en vakmanschap alle voorkomende werkzaamheden aan uw caravan. Of het nu gaat om een kleine reparatie of het vervangen van een complete plaat: onze caravantechnicus én Hans zelf – die nog altijd actief meewerkt in de werkplaats – staan voor u klaar. Beiden zijn trotse bezitters van het officiële BOVAG-keurmeestercertificaat voor aanhangwagens en caravans. Ons ruime magazijn biedt een groot assortiment onderdelen en banden. Dankzij de uitgebreide kennis van Hans en onze monteurs kunnen wij u altijd deskundig adviseren en helpen bij al uw vragen. Ook voor de verkoop van aanhangwagens en paardentrailers bent u van harte welkom. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur. Heeft u speciale wensen voor uw aanhangwagen? Bespreek ze gerust met ons. Dankzij onze specialistische kennis vinden wij bijna altijd een oplossing – een ‘nee’ hoort u bij ons zelden.