goede service, goed behandeld

Onlangs onderhoud van paardentrailer en schadeherstel van de paardentrailer

Vriendelijk en verzorgt

Keuring en reparatie verlichting

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Een voor mij vertrouwd bedrijf. Werkt snel, schoon en netjes. Geeft advies waar je wat aan hebt. Ook voor de kleine portemonnee een juiste zaak. Nooit onverwachte kosten. Altijd wordt er eerst gecontact. Aanbevelingswaardig voor een ieder.

goede service, goed behandeld

Ondanks dat ze het heel druk hadden met caravans hebben ze mij toch tussendoor heel goed kunnen helpen ontzettend blij dat ik goed advies heb gekregen en weer snel op pad kon

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Vakkundig en informatief bedrijf.

goede service, goed behandeld

Zeer goed, goede adviezen, perfecte service.

perfect, zeker aan te bevelen

zeer prettig geholpen door mevrouw en meneer Imanse ,zeer deskundig en ook netjes gebeld met offerte voor het uit te voeren werk ,zeer tevreden

goede service, goed behandeld

Prima service. Netjes te woord gestaan. Trailer stond op het afgesproeken tijdstip weer helemaal als nieuw klaar.

goede service, goed behandeld

Super!! Trailer is altijd prima in orde, altijd heel klantvriendelijk en behulpzaam, nemen de tijd voor je! Goed afspraken te maken!

voldoende, een redelijke ervaring

slechter dan verwacht

Eenmalige bezoek voor onderhoud, maar daar blijft het bij . Prijs afgesproken en tenslotte een dubbele prijs afrekenen, Onderhoud max 40 min rekent zonder schaamte een uur. Koopt iets uit de rommel bak voor 1,50 maar kost gewoon 2,50 terwijl er een sticker opzit Maar dat maakt de eigenaar niet uit. Verder discussie over het prijsverschil valt niet over te praten, Helaas heb ik dit bedrijf niet positief beoordeeld op camper forum en Facebook

perfect, zeker aan te bevelen

Voor de eerste keer ( niet zo gek als je voor het eerst een 2e hands vouweagen hebt gekocht) te maken gehad met Imanse. Afspraak was snel gemaakt. Keurig gebeld voor de extra uit te voeren reparaties. Bij ophalen is er nog even de naar het gasgedeelte van de keuken gekeken ( zat nog op slot tijdens keuring). Keurig uitleg over de gedane reparaties. Kostte wel wat, maar ik heb geen moment het idee gehad dat niet terecht was. Topzaak!

Witteweg 5

1431 GZ Aalsmeer

0297 26 64 84

Over Imanse

Wij, Hans en Petra Imanse, met onze jarenlange ervaring in de branche staan klaar om u te helpen. In ons Technocenter vindt u alles op het gebied van aankoop, verhuur en onderhoud van zowel open als gesloten aanhangwagens en paardentrailers. Ook voor onderhoud, schadeherstel en maatwerk aanpassingen kunt u bij ons terecht. Daarnaast verzorgen wij met veel zorg en vakmanschap alle voorkomende werkzaamheden aan uw caravan. Of het nu gaat om een kleine reparatie of het vervangen van een complete plaat: onze caravantechnicus én Hans zelf – die nog altijd actief meewerkt in de werkplaats – staan voor u klaar. Beiden zijn trotse bezitters van het officiële BOVAG-keurmeestercertificaat voor aanhangwagens en caravans. Ons ruime magazijn biedt een groot assortiment onderdelen en banden. Dankzij de uitgebreide kennis van Hans en onze monteurs kunnen wij u altijd deskundig adviseren en helpen bij al uw vragen. Ook voor de verkoop van aanhangwagens en paardentrailers bent u van harte welkom. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur. Heeft u speciale wensen voor uw aanhangwagen? Bespreek ze gerust met ons. Dankzij onze specialistische kennis vinden wij bijna altijd een oplossing – een ‘nee’ hoort u bij ons zelden.