goede service, goed behandeld

Prima service. Netjes te woord gestaan. Trailer stond op het afgesproeken tijdstip weer helemaal als nieuw klaar.

goede service, goed behandeld

Super!! Trailer is altijd prima in orde, altijd heel klantvriendelijk en behulpzaam, nemen de tijd voor je! Goed afspraken te maken!

slechter dan verwacht

Eenmalige bezoek voor onderhoud, maar daar blijft het bij . Prijs afgesproken en tenslotte een dubbele prijs afrekenen, Onderhoud max 40 min rekent zonder schaamte een uur. Koopt iets uit de rommel bak voor 1,50 maar kost gewoon 2,50 terwijl er een sticker opzit Maar dat maakt de eigenaar niet uit. Verder discussie over het prijsverschil valt niet over te praten, Helaas heb ik dit bedrijf niet positief beoordeeld op camper forum en Facebook

perfect, zeker aan te bevelen

Voor de eerste keer ( niet zo gek als je voor het eerst een 2e hands vouweagen hebt gekocht) te maken gehad met Imanse. Afspraak was snel gemaakt. Keurig gebeld voor de extra uit te voeren reparaties. Bij ophalen is er nog even de naar het gasgedeelte van de keuken gekeken ( zat nog op slot tijdens keuring). Keurig uitleg over de gedane reparaties. Kostte wel wat, maar ik heb geen moment het idee gehad dat niet terecht was. Topzaak!

goede service, goed behandeld

ervaring met keuren caravan en nieuwe luiken maken n de caravan

goede service, goed behandeld

Super vriendelijk en heel behulpzaam

goede service, goed behandeld

Er wordt altijd goed meegedacht en goed advies gegeven vanuit jarenlang vakmanschap. (De reden waarom ik geen 10 geef? Perfectie is saai ....)

deskundig en prima geholpen

goede service, goed behandeld

Super blij met onze nieuwe excellent marathonwagen! Alles zit erop en eraan en hij is perfect afgeleverd, super service!

• Reden bezoek Andere reden

voldoende, een redelijke ervaring

Onze ervaring met firma Imanse is goed in zowel service en uitvoering.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Afspraak via internet soepeltjes gemaakt. Vouwwagen gebracht. Werd keurig gebeld om te overleggen over de te maken reparaties. Bij het ophalen goede uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden en een gespecificeerde rekening. Een aangename eerste kennismaking.

goede service, goed behandeld

onze ervaring is positief \' Servicebeurt werd voor zover wij nu kunnen beoordelen goed uitgevoerd

goede service, goed behandeld

Bijzonder vriendelijke mensen, mooi bedrijf. Caravan onderhoud laten plegen. Dit zou volgens afspraak en advertentie 170,- gaan kosten excl. evt te vervangen onderdelen. Voor het onderhoud moest ik uiteindelijk 185,- afrekenen en voor gasslang, drukregelaar en 2 flensmoeren als onaangename verrassing nog eens 95,- incl. \"meerwerk\" (!) Vond dit fors aan de prijs.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Prima service en goede en praktische adviezen. Zeer aan te raden.

goede service, goed behandeld

altijd bereid te helpen bij het oplossen van problemen gaat serieus met onderhoud om: alles wordt nagekeken, zodat mijn caravan probleemloos mijn vakantie mee kan deskundig en vriendelijk personeel

voldoende, een redelijke ervaring

We zijn nu een paar keer klant geweest bij dit bedrijf maar het komt wel vertrouwd over. Laatst een groot onderhoud laten doen maar hebben de caravan daarna nog niet gebruikt maar gaan ervan uit dat alles prima is. De gesprekken die we hebben gehad komen deskundig over. De beoordeling is moeilijk omdat we nog te kort bij hun zijn.

goede service, goed behandeld

Voorheen liep het kontakt via een collega die niet meer bij ons werkt . Voor mij was dit de eerste ervaring en die is goed bevallen, met name door de snelle service en de plezierige communicatie.

Witteweg 5

1431 GZ Aalsmeer

Over Imanse

Wij, Hans en Petra Imanse, hebben een jarenlange ervaring in deze branche en zijn u graag van dienst. In ons technocenter kunt u onder andere terecht voor de aankoop, verhuur en onderhoud van open en gesloten aanhangwagens. Het onderhoud, schadeherstel en speciale aanpassingen van uw aanhangwagen worden op vakkundige wijze door onze keurmeesters uitgevoerd. Ook voor het onderhoud, reparaties en schadeherstel aan uw caravan bent u bij ons aan het goede adres. De caravantechnici verzorgt voor u op professionele wijze alle voorkomende werkzaamheden aan uw caravan. Maar ook is hij een expert in herstellen van schade aan caravans of het nu gaat om een gehele plaat vervangen of een plaatselijke reparatie. Ook Hans sleutelt nog zéér regelmatig mee in het Technocenter ook hij beschikt over de keurmeester certificaat aanhangwagens en caravans van de BOVAG. Verder beschikken wij over een groot en uitgebreid magazijn. Hans en de monteurs beschikken over grootte kennis van onderdelen en banden zodat u met al uw vragen bij hun terecht kan. Onze verkoop van aanhangwagens, paardentrailers en koetsen is aanwezig van maandag t/m vrijdag van 8 uur – 17 uur en zaterdags van 10 uur – 15 uur. Heeft u specifieke wensen over het uiterlijk en de functionaliteit van uw aanhangwagen, aarzel dan niet om deze met ons te bespreken. Dankzij onze specialistische kennis hoeven we maar zelden ‘nee’ te verkopen.