Geweldig bedrijf!!

Deze mensen staan altijd voor je klaar. Of je komt voor onderhoud of aanschaf van een ander trailer altijd deskundige hulp en goed advies. Leuk bedrijf, leuke mensen!!

• Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer Goed

Super bedrijf, goede service!!

Leuk bedrijf met vriendelijke mensen en zeer goede service!

Uitstekende vakkennis!!

Ontvangst en hulp is fantastisch. Eigenaar is een ervaren man en die vakkennis straalt de hele zaak uit

Mooi familiebedrijf!

Hans en Petra en medewerkers staan altijd voor je klaar en denken ook met je mee. Zeker een aanrader om naar toe te gaan voor een aanhanger of onderhoud.

Praktisch en efficient

Zij doen precies wat je afspreek en bij bijzonderheden nemen zij tijdig contact met je op.

• Uitvoeren werkzaamheden Voldoende
  • Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer Goed

Uitstekend bedrijf met uitstekende service

Uitstekende klantgerichte service, op elk vraagstuk een goede uitleg en men neemt de tijd hiervoor om alles duidelijk te maken!

Geweldige service

Heb een bagagewagen gehuurd. Stond keurig op tijd klaar. Ook het terugbrengen ging heel gemakkelijk. Prijs was goed en stond versteld over de service met een smile. Waar kom je dat nog tegen?

• Telefonisch contact Goed
  • Uitvoeren werkzaamheden N.v.t.

Fantastisch!

Al jaren trouwe klant en ik kan Imanse aan iedereen aanraden!

Waanzinnig

Bij aanschaf v paardentrailer goed advies en meedenkende verkoper. Wilde ook bestickering en ook dat is geregeld niets is ze te veel. En kreeg ook nog een leuke fles wijn met een bedankje namens team Imanse echt leuk!

Een top bedrijf

Een bedrijf dat meedenkt Altijd voor je klaar staat Service hoog in het vaandel heeft staan Zeer tevreden,zal ook nooit meer naar een ander gaan

Super service

Altijd denken ze in oplossingen

• Telefonisch contact Voldoende

Altijd super service

Van aankoop tot service tot aan onderhoud, ze staan altijd voor je klaar, met advies. Ik zeg dit soort klantvriendelijke bedrijven zie je niet veel meer.

• Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer Goed

Professioneel advies, vriendelijk personeel.

Altijd fijn om geholpen te worden door een can de medewerkers van immanse. Door hun professionele advies en ervaring al jaren een tevreden klant!

Klant vriendelijk en professioneel

Ik ben zeer klantvriendelijk geholpen met professioneel advies en tot mijn verbazing bijna alles uit voorraad leverbaar Top

Zeer hoge kwaliteit

Geven zeer goed advies en weten technische adviezen te geven voor aankoop en veiligheid.

• Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer Goed

Super fijn en netjes bedrijf zeker aan te raden goede servies en doen vaak ook acties

• Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer N.v.t.

Goeie service. Klant vriendlijk verstand van zaken

Super goed advies voor het kopen van een auto ambulace Voor verlaagd autos. !!! Vriendelijk. Mooi zaak. Zekker een aan raader

Super service!!

Als mijn Trailer in reparatie is of voor een periodieke beurt is dan krijg ik altijd een gratis leen trailer mee. Voor noodgevallen is er altijd een plekje vrij. En je wordt altijd heel vriendelijk geholpen!! Top bedrijf!!

• Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer Goed

Prima service voor een Prima prijs

Vriendelijke medewerkers en uitstekende materialen, werkelijk bijna nieuw!!

Super service

Al jaren huur ik hier met plezier de paardentrailer. De trailer is altijd in top staat en worden altijd vriendelijk geholpen door het personeel! Echt een aanrader!

• Telefonisch contact Goed
  • Uitvoeren werkzaamheden N.v.t.
  • Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer N.v.t.

We zijn al heel veel jaren bij imamse naar tevredenheid

Wij zij al heel lang bij imamse klant naar tevredenheid

Goed.

Nvt

uitermate goed.

Uitermate klantvriendelijk, goede deskundige advisering en uitvoering zowel bij aankoop als ook bij onderhoud.

• Advies aanschaf aanhangwagen/paardentrailer Goed

Mankementen van afgelopen verholpen. We kunnen weer op reis

Prettig ontvangst bij het afleveren van de caravan. We worden netjes gebeld over de kosten van wat andere zaken als de keuring. De volgende dag de caravan weer opgehaald. Caravan is er weer klaar voor

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk mensen met verstand van zaken.

Witteweg 5

1431 GZ Aalsmeer

0297 26 64 84

Over Imanse

Wij, Hans en Petra Imanse, met onze jarenlange ervaring in de branche staan klaar om u te helpen. In ons Technocenter vindt u alles op het gebied van aankoop, verhuur en onderhoud van zowel open als gesloten aanhangwagens en paardentrailers. Ook voor onderhoud, schadeherstel en maatwerk aanpassingen kunt u bij ons terecht. Daarnaast verzorgen wij met veel zorg en vakmanschap alle voorkomende werkzaamheden aan uw caravan. Of het nu gaat om een kleine reparatie of het vervangen van een complete plaat: onze caravantechnicus én Hans zelf – die nog altijd actief meewerkt in de werkplaats – staan voor u klaar. Beiden zijn trotse bezitters van het officiële BOVAG-keurmeestercertificaat voor aanhangwagens en caravans. Ons ruime magazijn biedt een groot assortiment onderdelen en banden. Dankzij de uitgebreide kennis van Hans en onze monteurs kunnen wij u altijd deskundig adviseren en helpen bij al uw vragen. Ook voor de verkoop van aanhangwagens en paardentrailers bent u van harte welkom. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur. Heeft u speciale wensen voor uw aanhangwagen? Bespreek ze gerust met ons. Dankzij onze specialistische kennis vinden wij bijna altijd een oplossing – een ‘nee’ hoort u bij ons zelden.