Laden reviews...
63 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt een duidelijke communicatie, betrouwbare service en redelijke prijzen. Klanten prijzen vriendelijk personeel, heldere uitleg over het werk en tijdige oplevering. Een paar opmerkingen geven aan dat de afstemming en follow-up soms beter kan. Over het algemeen is de ervaring positief, met professionaliteit en betrouwbaarheid als belangrijkste kenmerken.
Duidelijke communicatie, deskundig, snel
Vivian
Overveen
Op zoek naar een lichte en praktische aanhanger voor motoren en tegelijkertijd als verkoopwagen ben ik bij Imanse terecht gekomen. Na een hartelijk ontvangst uitleg gekregen over Debon aanhangers. Ik ben voor een Debon Roadster 400 gegaan omdat deze in alles voldoet, een oprijklep die ook kan functioneren als draaideur, als optie een verkoopklep en prachtig afgewerkt. Veel Debon modellen op voorraad, maar door de verkoopklep wat levertijd.
Arjan
HILLEGOM
Als je vragen heb daar ook deskundig een antwoord op kunnen geven.
Marco
IJmuiden
Perfect geholpen en duidelijke communicatie.
Rick
Amstelveen
De disselbalk van onze vouwwagen moest vervangen worden. Hans heeft net zo lang gezocht tot hij het juiste onderdeel bij de fabriek kon bestellen. Toen de levertijd uitliep werd het nog spannend of we met Hemelvaart wel konden kamperen. Maar de mannen van de werkplaats hebben er alles aan gedaan om de vouwwagen op tijd gerepareerd re hebben. Top, bedankt mannen.
6 June 2026
Hugo
Leiden
Denkt met de klant mee voor de oplossing. Erg vriendelijk snelle goeden service.
6 June 2026
Jelmer Breemer
Den helder
Zeer tevreden!
Kees
Hoofddorp
Fijne , klantvriendelijke sfeer.
Probass
Hoofddorp
Alles gaat netjes in overleg als er veel kosten worden gemaakt. Vriendelijke mensen!
Mariska Veldt
Haarlem
Goede aanhanger voor vier fietsen. En eventueel kan je nog wat andere spullen mee nemen.
Willem
Glasbergen
Makkelijk afspraak ingepland voor periodieke beurt en check. De VW kon een dag ervoor gebracht worden en stond einde dag weer gereed voor ophalen. Netjes voorzien van een volledigheid servicerapport met alle gecontroleerde en gerepareerde punten. Top.
23 April 2026
Titia
Hoofddorp
Een bedrijf wat ik kan aanbevelen
18 April 2026
Gerrit
Badhoevedorp
Goed gewerkt weer
14 April 2026
Jaap
HOOFDDORP
Werkzaamheden goed uitgevoerd voor een redelijke prijs. Echter, klantvriendelijkheid is een ding. Bij het ophalen van de aanhanger werd ik nauwelijks te woord gestaan en al zeker niet vriendelijk. Ook werd de aanhangen na verloop van tijd zonder enige uitleg zo bij de slagboom gezet..... Ik kreeg nog niet het gevoel dat we welkom waren en onze klandizie werd gewaardeerd.
Beveelt niet aan
13 April 2026
ALGO
Amsterdam
Deskundig, vriendelijk en goede uitleg
13 April 2026
Pieter Haakman
Landsmeer
Goed en volgens afspraak geholpen.
10 April 2026
Miel
koelhuis
Persoonlijke aandacht. Veel kennis van zaken.
24 March 2026
A.J.M. van Noorden
Ouderkerk
Eerste keer onze caravan bij jullie een bovag keuring laten doen en dat is een prima ervaring. Voor een eventuele reparatie breng ik de caravan met een gerust hart bij jullie!
Beveelt niet aan
22 March 2026
Lucia Dekker
Aalsmeer
Bij Imanse word je altijd goed geholpen en geadviseerd, staan altijd voor je klaar. Top bedrijf!
Michiel Vreeken
Hoofddorp
Vriendelijke behandeling met juiste uitleg over de reparaties tegen een redelijke prijs.
Dick
Sabel
caravan weggebracht voor onderhoudsbeurt, prettig contact, conform afspraak afgeleverd, inzichtelijk rapport mbt bevindingen, heldere factuur
martin vonk
overveen
Al 20 jaar breng ik mijn caravan tot grote tevredenheid voor onderhoud voor een redelijke prijs.
Antoon Jansen
Ouderkerk aan de Amstel
Alle service en onderhoud gedaan zoals afgesproken. Vriendelijk en klantgericht. Kom graag terug.
nico
ijmuiden
Ik rij voor de kennis van Imanse graag wat om. Ook voor een Bovag vouwwagenbeurt weer prima geholpen.
Michel
Poeldijk
komen afspraken na. Er is alleen geen overleg geweest van de extra werkzaamheden.
J.J.Mohringer
Hoofddorp
Wij, Hans en Petra Imanse, met onze jarenlange ervaring in de branche staan klaar om u te helpen. In ons Technocenter vindt u alles op het gebied van aankoop, verhuur en onderhoud van zowel open als gesloten aanhangwagens en paardentrailers. Ook voor onderhoud, schadeherstel en maatwerk aanpassingen kunt u bij ons terecht.
Daarnaast verzorgen wij met veel zorg en vakmanschap alle voorkomende werkzaamheden aan uw caravan. Of het nu gaat om een kleine reparatie of het vervangen van een complete plaat: onze caravantechnicus én Hans zelf – die nog altijd actief meewerkt in de werkplaats – staan voor u klaar. Beiden zijn trotse bezitters van het officiële BOVAG-keurmeestercertificaat voor aanhangwagens en caravans.
Ons ruime magazijn biedt een groot assortiment onderdelen en banden. Dankzij de uitgebreide kennis van Hans en onze monteurs kunnen wij u altijd deskundig adviseren en helpen bij al uw vragen.
Ook voor de verkoop van aanhangwagens en paardentrailers bent u van harte welkom. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur. Heeft u speciale wensen voor uw aanhangwagen? Bespreek ze gerust met ons. Dankzij onze specialistische kennis vinden wij bijna altijd een oplossing – een ‘nee’ hoort u bij ons zelden.
Witteweg 5
1431 GZ Aalsmeer