Uitstekende garage
Auto nog klaar gemaakt voor de vakantie, terwijl het eigenlijk niet kon.
3 August 2024
Peter Graanstra
Laden reviews...
34 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 642 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Review overzicht
Klanten waarderen de dienstverlening en betrouwbaarheid hoog. Het personeel is vriendelijk en deskundig, met duidelijke uitleg. De aanpak is professioneel en consistent. Al met al leveren de reviews een positieve en terugkerende ervaring op.
Auto nog klaar gemaakt voor de vakantie, terwijl het eigenlijk niet kon.
3 August 2024
Peter Graanstra
Roden
Mijn ervaring is dat het een hele goede garage is, waar vakbekwaam en eerlijkheid voorop staat. Afspraken worden altijd nagekomen. Men denkt met je mee en zorgen altijd voor een goede oplossing indien nodig. Ik kan iedereen aanraden om met deze garage zaken te doen voor zowel een nieuwe als voor een gebruikte auto. Echt een top garage!
1 June 2024
Richard van Klinken
Haren
goede service, denken mee, uitstekende reparaties.
1 May 2024
Bij aflevering altijd keurig Vakmensen
5 February 2024
René
Amsterdam
afgelopen maand de auto, Kia Sorento voor groot onderhoud en APK geweest, daarnaast is de automaat van de auto voorzien van nieuwe transmissieolie, de groot gebruikt een speciaal apparaat dat de hele automaat en filter reinigt met een speciaal reinigingsmiddel om uiteindelijk de hele automaatbak weer te voorzien van nieuwe olie. resultaat is echt voortreffelijk! waar de schakelmomenten in het verleden voelbaar waren en van de 3 naar 2 wat bokkig was is de automatische transmissie nu weer helemaal soepel en bijna niet te voelen bij schakelen! erg blij mee. verder waren een aantal aandachtpunten voor de APK die netjes werden besproken en werden opgelost of ingepland voor een volgend bezoek. Top bedrijf waar nog mee wordt gedacht met de klant!!
22 January 2024
H Huizinga
Leek
Ok, een pitstop van Max Verstappen gaat sneller, maar Garage De Groot kan er ook wat van! :-) Aan huis service na problemen door het winterweer. Twintig minuten na mijn belletje stonden ze al op de stoep. Na zorgvuldige diagnose en overleg met mij werden de werkzaamheden meteen in de garage gedaan! De nota was pittig, maar dat hoort erbij.
12 January 2024
Frans
RODEN
Goede analyse van het probleem en duidelijke communicatie.
21 November 2023
ARNOLD KALFSBEEK
RODEN
Ik ben nieuwe klant, had een hoge rekening maar heb goede uitgebreide uitleg gekregen wat er moest gebeuren en de monteurs hebben doorgewerkt om mijn auto toch op tijd klaar te hebben. Top!
24 October 2023
S
Paterswolde
Probleem snel verholpen.
3 October 2023
W Nanninga
Roden
Zoals boven omschreven ,staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf . Nooit te beroerd om jou probleem op te lossen. Ik ben niet voor niets al 35 jaar vaste klant. Ga zo door Renault de Groot .
17 September 2023
Ben Boer
Groningen
Hoogte van het bedrag viel mij wel wat tegen
10 September 2023
Frits
Wijnjewoude
Al jaren is de Groot mijn garage, ook na de verhuizing naar Roden. En de service blijft gelijk.
9 September 2023
O.Paar
Haren
Na een probleem met mijn auto heeft DeGroot mijn auto opgehaald. Goede en heldere communicatie tijdens het vinden van het probleem en hoe dit op te lossen.
1 September 2023
Niels
Groningen
Reparatie aan de auto is weer in goed overleg naar alle tevredenheid op een kwalitatief goede manier tegen een redelijke prijs opgelost met een gebruikt onderdeel.
24 August 2023
haren
12 August 2023
Sj
Tolbert
Na grote problemen met Zoee alles in het werk gesteld om ons te helpen en repareren
5 August 2023
J baan
Ridderkerk
Auto de Groot Roden bewaakt het onderhoud aan de auto voor een schappelijke prijs.
2 August 2023
Paula
Roden
Zeer prettige garage die bereid is veel voor je te doen. Luisteren goed naar je wensen en de service is super goed
8 July 2023
Jos Roosendaal
VRIES
Top! Geen opdringerige verkoper maar vriendelijk en oprecht
18 June 2023
Kees
Makkum
Vriendelijk, duidelijke communicatie. Transparant.
15 June 2023
Jan
Drachten
Prima service, fijne communicatie
14 June 2023
Lizette
Leek
Auto maakte een raar achter een raar geluid. Direct naar de garage gereden, ondanks dat ze het erg druk hadden toch geholpen. Schokbreker gebroken.
6 June 2023
Henk
Marum
Auto de Groot is een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Naast het onderhouden van alle merken auto’s zijn wij voor de merken Renault en Volvo merk specialist .
Voor het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte auto bent u bij Auto de Groot aan het juiste adres . U krijgt vakkundig advies en voor u tot aankoop overgaat is een proefrit altijd mogelijk. Bestel bij ons uw nieuwe auto!
Als professionele occasiondealer levert Auto de Groot ook actief nieuwe auto’s van alle merken. Tegen voordeligere prijzen en met dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Op nieuwe auto’s is dus géén andere garantie van toepassing zoals die door de fabrikant c.q. importeur wordt verstrekt. Al heel wat bedrijven en particulieren bestelden bij ons hun nieuwe auto. Het voordeel? U profiteert van de goede inruilmogelijkheden en de persoonlijke service die u van ons gewend bent.
Ceintuurbaan Noord 118
9301 NZ Roden