goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, servicegericht, probleemoplossend vermogen groot en op zeer korte termijn word je geholpen. Mijn ervaringen zijn uitstekend tot nu toe en ik kan Bextro auto\'s zeker aanbevelen.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb voor het eerst bij Bextro Auto\'s een auto gekocht en ben zeer, zeer tevreden over de betrokkenheid van Eric de eigenaar.\r\nSpeciaal om aan mijn wensen te voldoen heeft hij extra leddagrijverlichting in mijn nieuwe auto laten bouwen. Dit alles in goed overleg. Met de complimenten aan Terrence de monteur. Helemaal top! !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring. Vriendelijk en goed geholpen. Aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De beoordeling spreekt voor zich !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Informatie en oplevering zijn heel goed , service is ook goed verkoper komt betrouwbaar over

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week een Suzuki Swift gekocht bij Bextro Auto\'s en ben er heel blij mee. Ik ben goed geholpen , auto ziet er netjes uit en alles was heel snel geregeld. Ook auto overschrijven e.d. wordt allemaal voor je geregeld. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service!\r\nGoed advies en komt zeer betrouwbaar over. neemt de tijd voor je om alle vragen te beantwoorden.\r\nHeb veel plezier met mijn nieuwe auto.\r\nBedankt Erik!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verlagingsset vervangen door gewone schokbrekers.\r\nDe prijs was overal te hoog, Eric even gebeld en kwam met een goede prijs.\r\nEerder ook de Suzuki hier gekocht, dus wist dat de service goed zou zijn.\r\nAfspraak gemaakt en de schokbrekers vervangen.\r\nAuto rijdt heerlijk.\r\n\r\nBedankt Eric
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend fijne en betrouwbare man die Eric! Voelde meteen goed. Als totale leek war auto\'s betreft toch eerlijk advies, objectief en fair! Staat achter datgene wat hij verkoopt met super uitgebreide service! Net mijn swift mee genomen en nu al ontzettend blij!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig bedrijf en Eric mijn oprechte complimenten hoe jij met je klanten om gaat.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijke correcte manier van benaderen.\r\ngoed advies, nette afhandeling.\r\nals we weer een nieuwe auto nodig hebben gaan we hier zeker terug.\r\nwe zijn erg blij met onze auto.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt goed geholpen, hij neemt de tijd voor je om alle dingen door te nemen en de eventuele vragen.\r\nVind het een goede services en betrouwbaar.\r\nHeb er met veel plezier een mooie nieuwe auto gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service!\r\nGoed advies en zeer complete en snelle service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. Als je mailt of belt krijg je altijd antwoord je vraag. Goed bereikbaar. Fijn bedrijf, waar je met een gerust hart een auto kan kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede zaak gedaan. Afspraken netjes nagekomen en super tevreden over de service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf helemaal van maastricht naar uden,om een huyunda i10 4cil te kopen. er word tijd voor je genomen,niet opdringerig, via autowereld.nl deze garage gevonden,was 2de goedkoopste t.o.v. marktplaats voor dezelfde auto.\r\nen er zijn geen bijkomende kosten die elders er wel zijn,b.v.\r\nafleveringskosten,beurt etc\r\nm.v.g. erik huijnen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, eerlijk en vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Bextro auto\'s kan ik niet anders dan zeer positief beschrijven. Eric was zeer duidelijk in zijn uitleg, nam hier ook ruimschoots de tijd voor. Het tegenovergestelde van de eerdere dealers/handelaren waar ik langs geweest ben, met hun te gladde praatjes. Ik kreeg een hele mooie (inruil)prijs voor mijn oude auto terug. De nieuwe auto kon ik dezelfde middag nog meenemen. Keuring/overschrijving, al het papierwerk etc. binnen no time \r\ngeregeld. Voelde mij op de terugweg de koning te rijk met mijn prachtige Suzuki Swift. Ben er erg blij mee.

Antoniusstraat 62

5408RD Uden